[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

Eldiane, ale masa itemk?w wcale nie przyci?gn??a by do kupna, bo bez tego da si? obej??, mo?na wylootowa? itd. PACC to ca?kowicie co innego, szczeg?lnie na OTS jest to rzecz niezb?dna, dobrze o tym wiesz, poza tym by?em przekonany, ?e tak odpiszesz, ale jestem niezmiernie rad, ?e OTS jest 4fun... ; ]

Ostatnia edycja:

Chcialbym poinformowac ze na dzien dzisiejszy wszelkie prace dotyczace servera zostaly WSTRZYMANE, nie chce was tutaj przepraszac ale skrypter ma problemy rodzinne (a raczej jego dziewczyna) i to powazne, jak juz pisalem jest moim przyjacielem i nie moge go zostawic "na lodzie" gdy dowiem sie wiecej napewno napisze

Miejmy nadzieje ze to dlugo nie potrwa, jakies 2-3 dni prace beda zupelnie wstrzymane, wszelkie pytania do skryptera prosze kierowac pod nr gg 6047337. Jezeli bedzie chcial wam cokolwiek tlumaczyc to to zrobi i oszczedzcie postow "Wiedzialem ze projek upadnie", projekt nie upadl musimy zalatwic pare bardzo waznych spraw

Tutaj tez bede staral sie odpisywac, namawiam skryptera by zrobil tu konto i tez przedstawial jakies fajne nowinki na servie

Jezeli tak bardzo cie to obchodzi to zmarl tata dziewczyny skryptera, musi sie nia zajac bo jest w zlym stanie.

Projekt nie upadnie, tylko narazie nic nie bedziemy do niego dorabiac

W og?lnie mnie to nie obchodzi, tylko wkurwiaj? mnie takie teksty "(...)oszczedzcie postow "Wiedzialem ze projek upadnie"..."

@up
Co by? zrobi? gdyby ci Ojciec albo matka zmarli ?... wi?c wiesz jak to jest.
w dodatku tak jak m?wi? s? najlepszymi przyjaci??mi wi?c nie zostawi jego i jej ? Pomy?l troche.. ja wole poczeka? ni? fast fast ..
[*]

Elidian ogarnij sie nie rob pacc sms bo to odstrasza bardzo duza ilosc graczy.Lepiej gdybym doda? do sms shopa eq i itemy na addony.

@up
Zgadzam si? z tym paccem..
No ale nie dawajcie w sms shopie :
Itemek z POI
GH
DSL
itp bo b?dzie lipny ots ;/

Niestety musze was zmartwic ale nie mamy zamiaru nic innego dawac do sms shopa. Od poczatku bylo postanowione ze bedzie pacc i tak ma byc, nie mam zamiaru "Darowac" 8 lv DSL albo GH na takie przedmioty trzeba sobie zasluzyc,

//Edit

Jako ze nie mam chwilowo kontaktu ze skrypterem ogarniam sam dalej przerobki mapy

Kregox ale b?dzie gdzie? tak na ko?cu lipca OTS ?

OmG potrzebuje tylko kase na OTS fundusze mi poszly w nieprzewidziany sposob (kilka postow wczesniej napisalem), i musze uzbierac na nowo.

Niestety musze was zmartwic ale nie mamy zamiaru nic innego dawac do sms shopa. Od poczatku bylo postanowione ze bedzie pacc i tak ma byc, nie mam zamiaru "Darowac" 8 lv DSL albo GH na takie przedmioty trzeba sobie zasluzyc,
//Edit
Jako ze nie mam chwilowo kontaktu ze skrypterem ogarniam sam dalej przerobki mapy
yea tak trzymac ; DD:up: zreszta co to za gra jak wyslesz sms i masz juz eq. lepiej jak samemu wszystko sie zdobywa :) (wg.mnie)

Kto tu mowi o rare itemach ? zobacz na huntera ots taki zajebiste ots a tak malo graczy dlaczego ? pacc sms

Kto tu mowi o rare itemach ? zobacz na huntera ots taki zajebiste ots a tak malo graczy dlaczego ? pacc sms
wiesz... na rl tez jest tylko pacc ;d a ile osob gra ? Jak juz napisali wczesniej, jezeli beda problemy z kasa to moze dodadza te klejnoty, ktorymi sie updradeuje bronie ;)

Sazeza ty jeste? jakim? niedoje*anym dzieckiem w?a?nie ots'y ze wszystkimi rare itemami odstraszaj? graczy...... Ju? nie m?wi? o addon itemach bo to jest ju? przesada, jak tylko zobacz? na jakim? ots ?e s? addon itemy to od razu na nim si? nie reguje...

PS: Ale s? takie poje*y jak ty i lubi? otsy gdzie mo?na wszystko kupi? w sms shopie... Szkoda ?e jeszcze nie napisa?em ?eby mo?na by?o kupi? skile i lvl....

Moim skromnym zdaniem addonu i outfity powinny odwzorowywac poziom postaci, osoba ktory ma jakis addon powinna czuc sie wyjatkowa inna niz reszta, na swoj sposob lepsza od innych :). Dlatego outfity i addony beda zdobywane

Moim skromnym zdaniem addonu i outfity powinny odwzorowywac poziom postaci, osoba ktory ma jakis addon powinna czuc sie wyjatkowa inna niz reszta, na swoj sposob lepsza od innych :). Dlatego outfity i addony beda zdobywane

?wi?ta prawda :p tyczy si? to te? wszelkich przedmiot?w wyst?puj?cych w grze. ;)

Jak RPG to RPG a nie jakie? pseudo... takich serwer?w jest masa gdzie mo?na kupi? za sms addon, item czy cokolwiek innego np. jakie? spieszne VipAmulety czy co? takiego... to ma by? RPG? ?a?osne... :| PACC w przeciwie?stwie do RL Tibi powinien by? dobrze WYBALANSOWANY i wtedy wszystko b?dzie pi?knie. :up:

Dobre wiesci ;P, skrypter znow zacza? pracawa? pe?na para !:D

gdyz mu sie nudzi to robi rozne wersje acc makera TeraniaRpg, to kolejna opcja
beztytuuvkl.JPG

//EDIT

Ja bede niedostepny do 16 poniewaz mam konkurs mapperski i musze cos stworzyc ;).

Acc maker troche przerobiony paxton nie wiele wysi?ku dodane pare layout?w.. Co tamten 1 jednak nie uda?o si? wam go skopiowac w pe?ni z innego ots ? hahahha
Powiedzmy sobie szczerze nie oszukujmy sie synek tamten acc maker by? zajebisty i co nagle go zmieniasz ? Ciekawy jestem dlaczego ... Tamten acc maker pewnie tylko gotowy screen dla picu zeby przyci?gn?? uwage ludzi ... A teraz ju? kombinujesz zmieniasz si? i wykr?casz ?e niby inna opcja do wyboru ... Za?osne !

1.JPG

Up /\ Wi?c ?askawie morda "synku"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry