• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Zapowiedz xenoxots.pl

Status
Zamknięty.

gapal

Active User
Październik 17, 2011
Liczba reakcji
1
Witajcie na xenoxots.pl

Czeka tu na ciebie nie zwyk?a przygoda! Zaczynamy od tego ?e na serwerze posiadamy ponad 80 quest?w wi?c ka?dy item kt?ry jest w SMS Shopie znajdziecie r?wnie? w grze!

Oferujemy wam:

Reborn system

Mocny dedyk kt?ry utrzyma nawet 500os

Balans postaci: u nas ka?da postac jest dobra lecz kazda ma jakie? wady! Nie ma czego? takiego jak "Najlepsza profesja". Wi?c ka?da posta? jest w czym? dobra.

Doskona?e PvP: Je?eli lubisz PvP, to w?a?nie jest serwer dla ciebie! Tutaj poznasz smak zabawy i przygody, a jednoczesnie zdenerwowanie, dlaczego nie mozecie ich zabic!

Dobra Zabawa: wejdz do gry razem z przyjaciolmi. Napewno nie zabraknie Ci rozrywki, czy to w postaci walki z innymi, czy eventow, czy tez wykonywania wspolnych questow!

Dostosowany ExP: tutaj szybko osiagniesz poziom zdolny do lepszej i szybszej rozgrywki, a zarazem zbyt szybko nie pojawia sie wielkie poziomy, ktore utrudnia gre graczom z nizszymi poziomami.

Eventy:

-Sajmon event
- kolorki
- parcel event
- run event
- zombie event
- GM Shop

Screeny ju? nie d?ugo zapraszam do rejestracji

Z serverem startujemy 26 lipca 2014

SS
bossy.png

depo.png

Event_room.png

exp.png

kosciol.png

nwm.png

Questy.png

Odp: Zapowiedz xenoxots.pl

Mapa z neta 0 przer?bki nie polecam
Reborn System ?- ten co wida? npc Same bugi.
Doskona?y balans Ek wymiata..
Windows vps gg ? co? w?tpi?.. 500 os
Pozdrawiam

Powiadasz ze zbugowany reb system? nie ma wogule bugow bo byly testy i robili reby. a dedyk to linux 16 gb ram :) wiec nie sadze ze nie utrzyma 500 os :)

Czy paint serio jest az tak trudny w obsludze? :/
Ktos jeszcze uzywa internet explorera? :O
Czy serio az tak trudno napisac poprawnie newsa na stronie?
Poza tym 2/3 zakladek na stronie to nie skonfigurowane puste zbugowane gowienko na ktorym nic nie ma.
Sorry gosciu, ale serwer jest slaby, wiec nie liczyl bym na wiecej niz kilka osob. A skoro hosting przygotowany(o ile to prawda) to utopione pieniadze.
I nie mowie tego, zeby hejtowac od tak, taka jest prawda i tylko proboje ci ja uswiadomic. Moze teraz ci sie nie spodoba krytyka, ale zobaczysz sobie po starcie, jakie masy graczy do ciebie wejda. Czyli wtedy kiedy serwer bedzie stal pusty praktycznie.

News ze startem, Ekstra. Sms shop, zero obrazkow. Layout z internetu. Server info, najlepszy. Jednym slowem, slabo. Nie przygotowaliscie sie i nie sadze zeby na tak slaby ots warto bylo wydac (jezeli to prawda) pieniadze na dedyka.

Moze z neta ale silnik stabilny, ani 1 laga na testach nie bylo. Ots nie jest na kase gdyz sa tam latwe questy.

bardzo fajny ots :) wszystko najlepsze mozna zdobyc z questow a nie jak na memsori czy innych gownach ze trza placic 100zl by miec full eq

Moze z neta ale silnik stabilny, ani 1 laga na testach nie bylo. Ots nie jest na kase gdyz sa tam latwe questy.

Nie dla kasy? to usu? sms shop, ka?dy serwer jest dla kasy wi?c nie pisz mi tu g?upot. a to ?e dobrze nie umiesz wstawi? ss i napisa? newsa to nie wiem czy wgl powiniene? si? za to bra?. Nie znasz podstaw php ani pewnie nie potrafisz robi? map wi?c nie widz? tu przysz?o?ci.

bardzo fajny ots :) wszystko najlepsze mozna zdobyc z questow a nie jak na memsori czy innych gownach ze trza placic 100zl by miec full eq

?eb cie boli? heh inne g?wna? ehh z tego co widz? to ten ots to jedno wielkie g?wno. I jak ty mo?esz ocenia? memsorie? kt?ra stoi ju? bardzo d?ugo na rynku ots i ca?kiem dobrze si? trzyma a to ?e drogo to wiadomo bo za jako?? gry si? p?aci ;)

Ten serwer jest jakby robiony przez totalnych amator?w. Jedyn? dobr? rzecz? to jest chyba ten hosting chocia? tego i tak nikt nie sprawdzi bo nigdy nie b?dzie na tym ponad 100 os?b, a co tu m?wi? o 500.

Na memsorii svip'a masz z questa, mo?liwo?? zdobycia 27pkt za lvl'e i 30pkt za taski wi?c nie widze w tym problemu, nie wspominaj?c o pierdyliardzie quiz?w i innych takich g?wien gdzie zgarniasz itemy z smsa, chocia? jak napisa? Stumilowa Skarpetka:
za jako?? gry si? p?aci ;)

Nie doradzam, du?o bug?w, zero przer?bek , mapa z neta.

Tam nic nie jest zmienione pisa?em z adminem na gg pisa? ?e na swoim pc stawia:)

ehh to chyba nie ze mna pisales bo moje gg to 45700077 :) a nie jakies inne i ja zalozyciel :)

ehh to chyba nie ze mna pisales bo moje gg to 45700077 :) a nie jakies inne i ja zalozyciel :)

Tw?j OTS to jeden bardzo wielki nie wypa? mianowicie layout z internetu a co najlepsze ?e po?ow? zak?adek nie dzia?a. Mo?e normalny amator zrobi?, do tego mapa Evolution z internetu,SS?w nawet nie potraficie dobrze wklei?.
Mam dobry server u siebie na komputerze kt?ry robi? ju? troszk? czasu ale takiej lipy jak wasz bym si? ba? puszcza?, przecie? obrazki to nie jest tak trudno wgra? ?
Obstawiam ?e server jest bez skrypt?w skoro widz? co jest ze stronk? dlatego stwierdzam ?e jest mapa wgrana pewnie bez ?adnych skrypt?w opr?cz tych co s? ju? wgrane do tfs. Wed?ug mnie najgorszy ots jaki widzia?em kiedy kolwiek, nie hejtuje lecz Chc? ci u?wiadomi? poniewa? po starcie b?dzie na nim z 10 os?b, Pytanie : Czy warto stawia? takie otsy? Moim zdaniem nie zrobi? raz a dobrze nawet na kompie testy a dopiero potem wrzuca? server z layoutem gotowym w 90 %.

Nie jest to hejt, poniewa? wbij? aby oceni? server :).

Xenoxots.pl? To wielkie zero, Mapki z netu, hoster nic nie umie nawet dodac npc. wysztko z netu, ten ots to wielkie zero

jebac gowno memsorie witaj xenoxots :)

Nie wbijajcie na jego serv..To jest jedna wielka lipa, wiem bo pracowa?em u niego i on nawet nie umia? doda? do mapki npc/potwork?w .... Nie polecam tego serva na expach 0 detali questy mo?e robi? gracz z 50 lvlem(nie rebornem) a jak wiemy to ots na reborny.Ten za?o?yciel to kompletna lipa w og?le nie mia? czasu na ots.Ots si? opiera? na mnie i na drugim jego pracowniku .Mapki z neta 0 edytu . W sumie si? nie dziwie bo jak by?cie zobaczyli ss z jego exp?w to by?cie si? tak u?miali, w sumie nie wiadomo bo patrz?c na jego mapy chce si? ?mia? i p?aka?. A wyrzuci? mnie z Supportu bo powiedzia?em ze sam m?g?by sobie wgra? potworki. Czy to jest normalne? ?eby za to wyrzuci? mnie z Supportu haha??? No nie wiem..Nie polecam.

ehh ten krzysiek0 to nie ogar tyle wam powiem. To byl moj admin ale mnie wnerwil i go wywalilem i widzicie efekty. swaq0 tak samo :)

Hahahahh Czym ci? wnerwili?my tym ze nie umiesz sobie npc/potwork?w wgra????

Hmm obraza ? ze nie umiem nic robic a myslisz ze tak latwo zrobic serva i all na dedyku? u cuddihosting?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry