• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Zapowiedz xenoxots.pl

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowiedz xenoxots.pl

Obraza ??? to s? podstawy wyobra? sobie ots bez potwork?w hah.
Jak si? umie to nie jest trudno .
a ?eby co? robi? trzeba umie?

Ostatnia edycja:

hmm gdybys wiedzial ja to all ogarnolem juz :) wiec jest all git ale wracac nie wracacie :) mam lepszych od was

Ogarno?em hah jak ju? to Ogarn??em. Co kolejne mapki z netu ?? czy te stare expy twoje ahah ? . Mamy wraca? i co mo?e jeszcze przeprosi? ? za nie wiadomo co haha.

kk dobra wez juz nie pisz i sie ogarnij a nie jak dziecko sie zachowujesz.

Jak dziecko ?? a co w tym widzisz dziecinnego. Wida? tw?j idiotyzm si?ga granic. Ale wiesz w sumie nie ma co si? k??ci? o taki syf i tak tam nikt nie zagra.

haha zobaczymy :) na waszym nikt nie zagra

Haha by? por?wna? nasze posty co dostajemy z twoimi to by? si? posika? ale ci nie dam strony i tak wi?c wiesz.

hahahhahahahahhahahah zobaczymy :)

Dajcie se spokoj z tym gownianym otsem mi na 8.1 gra wiecej osob niz na jego ;]

---------- Tre?? dodana o 09:26 ----------

jebac gowno memsorie witaj xenoxots :)
A ciebie to do reszty pojebalo, porownaj sobie memsorie a do gowna xenoxotsa wez daj spokoj...

bruczek zostaw go jak woli mojego otsa a nie jakas gowniana memsorie :)

dajcie se spokoj z tym gownianym otsem mi na 8.1 gra wiecej osob niz na jego ;]

---------- tre?? dodana o 09:26 ----------

a ciebie to do reszty pojebalo, porownaj sobie memsorie a do gowna xenoxotsa wez daj spokoj...

taka jest prawda !

Gapal - nie oceniaj memsorii bo sam zrobi?e? g?wniany ots, do tego jeszcze nic nie potrafisz jak dla mnie jeste? idiot? zapatrzonym w siebie. Do tego piszesz ?e na cuddi jest trudno hostowa?? haha jak tam masz wszystko podane na tacy wiem bo mam tam 2 dedyki.

Axenix - to pewnie konto Gapala wi?c a? mi cie ?al dzieciaczku je?li my?lisz ?e ten ots jest lepszy od memsorii.

Co do memsori mog? sie wypowiedzie? tam s? takie odpa?y a raz admin zapomnia? i zamkn?? mnie w jailu co tam zobaczy?am? xx postaci Admina postawionych w jailu po to by by?o wida? ze na serwie gra 60 os?b a gra?o max 20.bo reszta to nooby adminna i nie tylko ja to moge potwierdzi? tak samo kilka moich znajomych kt?rzy to widzieli.

Sk?d wiesz ?e Admina mo?e po prostu to byli zjailowani gracze?

Tak mieli jaila xxxxx Czasu i nie odpisywali nic? , Po 2 memsorie tak naprawde nie Zrobi? Cris tylko m?j znajomy kt?ry po tem sprzeda? Crisowi a ca?y wk?ad Crisa w memsorie to tylko aktualizacje , bo tak naprawde ots kupi? gotowy

Ots z neta, Strona z b??dami:SMS SHOP pora?ka kompletnie zak?adka Library nie estetycznie wygl?da i nie ogarni?te newsy (html 0%)... To lepiej ogarnie dziecko
A zdj?cia to totalna pora?ka. Czy osoba robi?ca te "SS" umie wklei? porz?dnie zdj?cie a nie zlewa? jedno na drugie
Na pewno bym nie pogra? na takim otsie zw?aszcza jakbym mia? tu nawet wys?a? smsa

I ile jeszcze tych nazw podobnych do innych ots?w b?dzie bo ju? si? pogubi?em !!
0 wyobra?ni w tworzenie serwera Zw?aszcza ?e nazwa zaczerpni?ta z metina xenoxmt2 ....

nie jestem kadym Gapal-Gapala a memsori nie lubie i tyle

Nie porownoj memsori do twojej porazki totalnej.
Wogole naucz sie pisac newsy :] jakiegos layouta, mapke i naprawiona date a nie bugnieta.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry