Zarabianie przez Internet

Status
Zamknięty.

TRO MEDIA SA

Właściciel
Marzec 28, 2008
Liczba reakcji
33
Dzisiaj na Gadu-Gadu ozwa? si? do mnie jaki? nieznany mi osobnik, rzek? przeto:

xxxxxxxx
[ciach]tu by? adres strony, na kt?rej jest opisane jak zarabia? w Internecie[/ciach] -je?li chcesz zarabia? 15000z? w 4 tygodnie
C??... jako ?e zarobi? dzisiaj chcia?em, a rzecz musz?, ?e zainteresowa?a mnie ta wiadomo?? bardzo, klikn??em w link podany mi przez nieznajomego i wnet zosta?em przeniesiony na jakie? forum internetowe (zapewne przed chwil? za?o?one). Nie min??a minuta, a ju? mia?em przed sob? tekst, dzi?ki kt?remu by? mo?e stan? si? rych?o bogatym... Wiadomo ino, ?e w Internecie wszystko jest mo?liwe - zarabianie zatem stanowi? problemu nie powinno, jako ?e napracowa? si? przed komputerem nie spos?b, nie? Ano ju?ci, zacz??em wi?c te wypociny czyta?...

Jak zarabia? przez internet?

Przeczytaj t? stron? do ko?ca, a gwarantuj?, ?e nie po?a?ujesz!!!A TERAZ UWAGA ! ! ! OSOBY KTORE CHCA NABYC MOTOCYKL MARKI KTM, NOWY WYPASIONY KOMPUTER LUB FUL WYPAS TELEFON NP NOKIA N95 A NIE MAJA DOSTATECZNYCH SRODKOW LUB CHCA W KROTKIM CZASIE ZAROBIC ZNACZNA KWOTE PIENIEDZY TJ.OD 5000-15000ZL I WIECEJ PODAJE CIEKAWA PROPOZYCJE BIZNESU PRZY INWESTYCJI 5 ZL I SPELNIENIU DWOCH WARUNKOW ! ! ! JA CZEKA?EM TYLKO 4 TYGODNIE I ZAROBI?EM 16000 Z? I KUPI?EM SOBIE KTMA JESTEM SZCZESLIWY POZDRO M?WIE WAM TO SIE OP?ACA TRZEBA BYC CIERPLIWY POZDRAWIAM Przeczytaj t? stron? do ko?ca, a gwarantuj?, ?e nie po?a?ujesz!!! Nie zmarnuj swojej szansy!!! Nie przejmuj si?, ?e tekst jest troch? d?ugi! Warto przeczyta?!!! Wk?ad wynosi 5 z? po drugie potrzebujesz troszk? pracy, dos?ownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzi? albo jutro!). Zarobisz jak ka?dy, kto bierze w tym udzia? ok. 15000 z? w okr?g?y miesi?c! (ja dok?adnie zarobi?em 25435 z? w miesi?c, bo po?wi?ci?em 3 godzinki, a nie 30 minut! Op?aca?o si?.). Ten spos?b wymy?li? Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na ?wiecie, kt?ry w dodatku nie ma pracy... I tak si? rozesz?o a? trafi?o do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to ?atwe i proste, ale je?li nie masz teraz 5 minut ?eby spokojnie o tym przeczyta?, zapisz t? stron? i wr?? kiedy b?dziesz mie? czas
icon_smile.gif
Tak wi?c pomy?l czy warto si? troszk? zaanga?owa? zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesi?c 15000 z? lub wi?cej). To zale?y od Ciebie. Gdy opowiedzia?em o tym kolegom, wy?miali mnie... A jednak wzi??em w tym planie udzia?. Moi znajomi wyci?gn?li si? jak zobaczyli moje konto, a m?wi?em od razu wejd?cie w to, wiadomo nawet znajomi czasami s? nieufni. Hehe, teraz si? z tego ?miej?. Jak sobie przypomn? ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zreszt? mi te? g?ba opad?a jak zobaczy?em konto! A moje konto wci?? ros?o i dalej ro?nie. Jak tak dalej p?jdzie zostan? milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to mo?liwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile os?b musi ci??ko pracowa? by utrzyma? dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dzi?kuj? teraz temu, kto wys?a? mi t? wiadomo?? i przedstawi? mi ten pomys?, dzi?kuj? ?e nak?oni? mnie do tego, aby zrobi? jeden ma?y skok w bok od szarego ?ycia i zainwestowa? pieni?dze po to by w?o?one - pracowa?y dla mnie - a nie ja na te pieni?dze. Nigdy nie zarobi?em mniej ni? 14000 z? z ka?dej okazji. Teraz udowodni? Ci, i? jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawa?! Nie potrzebujesz rozmawia? o tym z przyjaci??mi, rodzin? lub z nikim innym (chyba, ?e chcesz). W dodatku, je?li jeste? nie?mia?y(a) to problem masz z g?owy - bo nie musisz mie? bezpo?redniego kontaktu z drugim cz?owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r?k? na pulsie mo?e osi?gn?? sukces i wzbogaci? si? o kilkadziesi?t tysi?cy z?otych. Je?li wierzysz, ?e ka?dy ma swoje pi?? minut to po prostu zr?b krok po kroku tak jak jest to napisane poni?ej! To Twoja szansa na zmian? Twojej przysz?o?ci! To jest NAJTA?SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni?dzy przez Internet w tak KR?TKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo si? rozgada?em. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mo?liwo?ci? obs?ugi przez Internet, ale nie koniecznie), - Oko?o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! KROK 1: Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, ?e ?eby zarobi? musisz da? co? od siebie! Wi?c pierwsze, co musisz zrobi?, to zainwestowa? TYLKO 5 Z?. Jak m?wi Robert T. Kiyosaki- "je?li nic nie zainwestujesz - nic wi?kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz, tym szybciej zaczniesz zarabia? z powi?kszaj?c? si? rzesz? ludzi! Tak wi?c, przelej 5 z? na PIERWSZE znajduj?ce si? poni?ej konto bankowe z notk? m?wi?c? (tytu?em): "Prosz?, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHC?, ?EBYS WIEDZIA? (A), ?E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMA? TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd? proste!!! Gdy przelejesz 5z? na pierwsze konto z poni?szej listy, to mo?esz ju? si? szeroooko u?miechn??
icon_smile.gif
. Nie wiem czy wiesz, ale ju? czerpiesz z tego programu wielkie korzy?ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista:........................................................................................................................................................................
1. Nr konta: 58 1140 2004 0000 3802 4527 7201
2. Nr konta: 10 1050 1520 1000 0022 7664 5161
3. Nr konta: 87 1020 2629 0000 9902 0076 7939
4. Nr konta: 17 8507 1030 2001 0011 0565 0001
5.Nrkonta:0410202629 0000 9602 0099 9276 . ......................................................................................................................... PAMI?TAJ!!! Wp?a? 5 z? na konto nr 1 i jako nazw? odbiorcy wpisz "xxx " ze wzgl?du ze nie znasz odbiorcy, a je?eli dobrze przepiszesz numer konta, to pieni?dze i tak dojd?!!! KROK 2: Gdy ju? przela?e? 5 z? na konto znajduj?ce si? na 1. miejscu listy (wraz z T? dodatkow? notk? - TO BARDZO WA?NE!!!), nast?pn? rzecz?, kt?r? musisz zrobi?, to zrobi? kopi? tej strony (tekstu na niej zawartego), p??niej konto nr 1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz numer swojego konta, przesuwaj?c konta nr 2, 3, 4, 5 do g?ry. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJ?, PONIEWA? SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE B?DZ ZACH?ANNY!!! Robisz to wszystko po to, by wys?a? ten ca?y tekst ponownie (korzystaj?c z twojej ksi??ki mailowej albo reklamowa? na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobi?em) do np. 40 os?b (zapami?taj, ?e 40 os?b to dobra liczba do wzbogacenia si?, ale mo?esz zareklamowa? to w darmowy spos?b w Internecie, przez co wi?cej ludzi to zobaczy i mo?esz wi?cej zarobi?!!! POTRZEBUJESZ DOWOD?W? Tutaj s? przyk?adowe 4 osoby, oczywi?cie NIE s? to wszystkie, kt?re bra?y udzia? w tym programie i kt?re zainwestowa?y nic innego jak 5 z? i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspania?y plan! Zrobi?em wszystko, co mi poradzili?cie z jakie? 3 tygodnie temu i co prawda nie uda?o mi si? uzbiera? 15 000 o kt?rych m?wili?cie, ale te 9 135zl te? mnie powali?y, a jest jeszcze tydzie?! " Tomasz Watorek, Warszawa "Cze??. Tu Justyna! No c??, co mog? powiedzie?? DZI?KUJ? BARDZO BARDZOOO MOCNO wys?a?am 40 maili tak jak m?wili?cie i w sumie zapomnia?am o ocalej tej sprawie, bo tak naprawd? nie wierzy?am w to, a te 5 z?otych to jeszcze nikogo nie uratowa?o. Ale jak zobaczy?am moje konto po kilku tygodniach to si? za?ama?am! W tym dobrym znaczeniu! By?o tam prawie 15000 z?otych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecie? za kolejnych 30 dni b?d? mie? tego wi?cej! Dzi?kuje jeszcze raz!" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie "By?em zaskoczony, kiedy zobaczy?em moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalaz?o si? 9 440zl. Na pocz?tku my?la?em, ?e to jaki? b??d wkrad? im si? do komp?w. Ale potem wyp?aci?em pieni?dze i kupi?em sobie super kompa! Nareszcie! Dzi?ki, dzi?ki, dzi?ki!" Ryszard Bodler, Gda?sk Kilka miesi?cy temu ka?dy z tych ludzi robi? dok?adnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czyta? to i si? zastanawia?. A tutaj troszk? matematyki: Kiedy wy?lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t? stron? w inny spos?b, b?dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi? powa?ne pieni?dze! ?aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni?dzy z r??nych powod?w, kt?re wyt?umacz? poni?ej. Jak d?ugo b?dziesz wysy?a? t? wiadomo?? do ludzi, kt?rzy b?d? zainteresowani programem, mo?esz spodziewa? si?, ?e ?rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b?dzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, ?e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy?lesz 40 maili do r??nych os?b, mo?esz spodziewa? si?, ?e 5 z nich zrobi dok?adnie to, co Ty (12,5% z 40=5). Ale tym razem tw?j numer konta przesunie si? na 4 pozycj?. Wtenczas ju? b?dzie o tym programie wiedzia?o 200 os?b (5 x 40). Z tych 200 ludzi udzieli si? 25 (12.5% z 200=25), wi?c dalsze 1 000 maili (25 x 40), podnios? Tw?j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1 000 ludzi, mo?esz spodziewa? si?, ze udzieli si? 125 os?b (12.5% z 1000=125), wi?c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li?cie. A z tych 5 000 ludzi, mo?esz spodziewa? si? 625 os?b, kt?re si? udziela (12.5% z 5000=625), wi?c kolejne 25 000 os?b (625x40) podniesie TW?J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ?!!! I teraz, z 25 000 ludzi, mo?esz spodziewa? si?, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000=3125). A w tym czasie to Ty b?dziesz na 1 miejscu!!! Wi?c dostaniesz: 15625 z?otych!!! (3125 x 5z?). Wi?c, gdy Tw?j numer znajdzie si? na 1 pozycji przez
kolejne kilka dni, to b?dzie Tw?j czas na to, by zbiera? pieni?dze! Przez serie 30 dni, te pieni?dze b?d? wys?ane przez kilka tysi?cy ludzi tak jak Ty to zrobi?e?!!!
Zamy?li?em si? bardzo, nie chcia?em dowierza? - "Przecie? to taki biznes! Ino kura znosz?ca z?ote jaja!". Niech Robert T. Kiyosaki b?dzie pob?ogos?awiony (i niech rych?o prac? znajdzie, bo to przecie ch?op m?dry, to i prac? znale?? powinien). Zatem pocz??em szuka? pieni?dzy, ale 5 z? to przeto prawie maj?tek, a i konta bankowego ja nie mam... W?o?y? pieni?dze to najwi?kszy problem, ale potem one pracowa? b?d? na mnie! Zarabia? ja b?d?, i jak to Tomasz Watorek z Warszawy, czy Ryszard Bodler z Gda?ska, bogaty b?d?!

Zarabianie przez Internet... biznes nad biznesy!

Hmmm...te? si? zastanawiam czy to jest prawda. A jak tak to mo?e wy?le im pi?taka i se zarobie na new kompa. Alastorku mo?esz poda? strone? :P

To nie strona, rzecz polega na rozes?aniu maila do minimum 40 os?b. Osobi?cie dosta?em ten list, prawda jest taka, ?e ludzie przesy?aj? dalej list ze swoim nr konta bez wp?acenia kasy na pierwsze konto z listy - po zabawie.

@down
te? tak na pocz?tku my?la?em, Polak nie frajer ;x.

Ostatnia edycja:
Strona jest niewarta podawania linku, drogi Matare.

Tekst skopiowa?em z tamtej strony - w tek?cie znajduj? si? wszystkie informacje o zarabianiu przez Internet, wi?c nic nie stoi na przeszkodzie, aby? spr?bowa?, a n?? co? z tego b?dzie. ;)

Zdarzy? si? te? mo?e, ?e kiedy? dostaniesz na Gadu-Gadu podobn? wiadomo??, a wtedy b?dziesz mia? mo?e mo?liwo?? pogadania z osob?, kt?ra zarobi?a (lub jest w trakcie zarabiania) du?ych pieni?dzy...

Nie r?cz? za to, co zosta?o w tym temacie napisane - je?eli ju? kto? pod??y za tymi instrukcjami odno?nie zarabiania w Internecie, to prosz? nie mie? p??niej do mnie pretensji, je?eli co? p?jdzie nie tak. Oczywi?cie ch?tnie pos?ucham opowie?ci tych, kt?rzy dorobili si? przynajmniej tych kilkunastu tysi?cy z?otych... :)

Ja te? niemam konta, nawet je?li bym je posiada? to bym nie spr?bowa?. Nie wiem czemu, ale jako? niechce straci? nawet tych 5 z?. Ciekawe czy ci ludzie wygrali naprawd?, czy ten kole? co? sobie wymy?li?. Do mnie dociera?o ju? 1000 takich wiadomo?ci. ;)

hm. Zastanawiam si? bardzo nad tym, poniewa? nie mam konta bankowego...
A co z tymi numerami konta bankowego to mo?e mi kto? wyt?umaczy na PW o co chodzi, bo zbytnio nie rozumiem.
Tylko prosz? z tym pisa? na PW..
Z g?ry dzi?kuj?.

Z matematycznego punktu widzenia nie zarobisz wi?cej ni? 5 z?, kt?re zainwestowa?e?, bo ka?demu musi si? zwr?ci?. - chyba, ?e kto? zainwestowa? wi?ksz? sum?. Nale?a?oby przyj??, ?e wszyscy s? uczciwi i robi? wszystko tak jak jest napisane w po?cie Alastora ale s? m?drzejsi (jak napisa? Aen) i wpisuj? si? na pierwsze miejsce nie p?ac?c nic. I tak nic nie zarobi?, bo widzia?em podobne tematy na wielu forach i na ka?dym z nich ludzie byli sceptycznie nastawieni do tego pomys?u.

@UP
Co w tym trudnego? :cool:

1. Nr konta: 58 1140 2004 0000 3802 4527 7201
2. Nr konta: 10 1050 1520 1000 0022 7664 5161
3. Nr konta: 87 1020 2629 0000 9902 0076 7939
4. Nr konta: 17 8507 1030 2001 0011 0565 0001
5. Nr konta:0410202629 0000 9602 0099 9276

Za???my, ?e znasz poj?cie "konto bankowe". W wiadomo?ci, kt?r? dosta? Alastor jest pi?? r??nych numer?w kont. Ka?de nale?y do innego cz?owieka. Alastor po odebraniu takiej wiadomo?ci powinien czym pr?dzej pobiec na najbli?sz? poczt? i dokona? wp?aty w wysoko?ci 5 PLN na konto z numerem "1.". Gdy to zrobi, wraca do domu przed komputer i u?ywa opcji wytnij/kopiuj/wklej. Pro?ciej (o ile si? da)? Wycina numer pierwszego konta i na jego miejsce wkleja numer, kt?ry by? na drugim miejscu. Na miejsce drugiego wkleja numer konta trzeciego, trzeci numer konta zast?puje numer czwarty za? czwarty zast?puje numer pi?ty. Czym wi?c uzupe?ni? puste pole z numerem "5"? B?dziesz mia? rozkmink? na kwarta? albo w pi?? minut przeczytasz jeszcze raz (tym razem ze zrozumieniem) to co skopiowa? admin.

Pozdro elo fighterzy.

No w sumie czemu nie mozna by bylo sprobowac? (click\/)

I tak naj?atwiej zarabia? przez spreadshirt... Legalnie i si? mo?na pobawi? :D...

Wszystko polega na zaprojektowaniu koszulki i inni mog? od was kupowa?... np. na liczniku pokazuje ?e koszt wyprodukowania jest 100z? a ty wystawiasz za 120z? kto? kupuje wz?r kt?ry zobaczy? na waszym koncie na stronce i p?aci ci 120z? ty dajesz projekt do firmy oni robi? za 100z? i 20z? jest twoje... :D ... Je?eli firmie spodoba si? wasz projekt, to mog? go od was kupi? za troche grubsz? kas?...

LINK: Koszulki z nadrukami ??? kupuj i sprzedawaj: Spreadshirt

PS. jak zrobi? ?eby zamiast linku pokazywa?o co? w stylu "KLIK" lub "LINK"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry