• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Zbi?r b??d?w do naprawienia.

Status
Zamknięty.
Odp: Zbi?r b??d?w do naprawienia.

[-]Nie wiem czy tylko u mnie tak jest,ale czasami,jak chce doda? szybk? odpowied? pojawia si? okienko :
B??d.png[/-]

[-]
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest,ale czasami,jak chce doda? szybk? odpowied? pojawia si? okienko :
5265-zbior-bledow-do-naprawienia-b-d.png
Vbulletin 4 ma tak? opcje i nie jest to b??d. O co w tym chodzi? Ma to ostrzec ci? przed straceniem wiadomo?ci kt?rej napisa?e?. Na dodatek mog? doda?, ?e edytor zapisuje twoj? wiadomo?? je?eli jakim? cudem dosta? by? crasha przegl?darki czy by? wyszed? ze strony bez ostrze?enia.
Wi?c nie jest to b??d, jest to bardzo dobra rzecz.
Pozdrawiam.[/-]

Vbulletin 4 ma tak? opcje i nie jest to b??d. O co w tym chodzi? Ma to ostrzec ci? przed straceniem wiadomo?ci kt?rej napisa?e?. Na dodatek mog? doda?, ?e edytor zapisuje twoj? wiadomo?? je?eli jakim? cudem dosta? by? crasha przegl?darki czy by? wyszed? ze strony bez ostrze?enia.
Wi?c nie jest to b??d, jest to bardzo dobra rzecz.

Pozdrawiam.
No ale je?li chcesz zamie?ci? napisanego posta, to dlaczego mia?oby si? pojawia? ostrze?enie o utracie wiadomo?ci?

Ok, jed?my dalej.

[-]
1. Zak?adka tibia.net.pl/online.php jest nadal nie naprawiona.
2. W legendzie na forum brak rangi Redaktora, oraz Manager powinien by? w liczbie mnogiej jak ka?da grupa, czyli Managerzy.[/-]
3. Wchodz?c w sw?j profil i chc?c klikn?? zak?adki:
  • Znajomi
  • Ostrze?enia
to nic si? nam nie wy?wietla.

4. W swoim profilu nie mog? nigdzie znale?? linka do post?w za, kt?re otrzyma?em podzi?kowania od u?ytkownik?w.
5. Zaawansowane wyszukiwanie wychodzi poza tabelk?:
ssss.PNG
6. Tutaj te? takie drobne b??dy:
dddd.PNG

Status
Zamknięty.
Back
Do góry