What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

-Łatwy Zmiana wygl?du Tibii.

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
mam pytanie, zrobi?em tak jak m?wi?e? i ten pic wa?y 1kb ale tibia neichce si? w??czyc dlaczego ??:confused::(

Nie wiem dok?adnie, co jest tego przyczyn?, ale przeczytaj wszystkie strony w tym temacie - pr?bowa?em pom?c innym, kt?rzy maj? ten sam problem, co ty.

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
Przygotowa?em dwie wersje - jedna jest ze standardow? sk?rk? Tibii, a druga z t? czarn?.

28mhj7p.jpg

Download (obie sk?rki w spakowane w jednym pliku):

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
Ehh;/
Jak daje extract to mi sie takie cos pojawia hxxp://images23.fotosik.pl/205/a773432b9943c0fc.jpg
(xx to tt- za malo postow;/)
Jak to naprawic?

Dziwne te znaczki. Co? takiego (bez nich) pojawia si?, gdy kliknie si? extract, bez wcze?niejszego wybrania pliku Tibia.pic przez "Browse".

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
zasada jest taka: je?li sk?rka jest pod Tibi? 8.0 to dzia?a tylko na 8.0 je?li na 8.1 to tylko na 8.1 inaczej b?d? wyst?powa? b??dy we wszystkich innych przypadkach gdy z Tibi? jest co? nie tak oznacza to ?e r?wnie? plik jest uszkodzony lub ?le zmodyfikowany. To jest jedynie 1 pliczek do podmiany zatem nie ma wi?cej opcji.

Sajrus

User
Reaction score
0
zrobilem wszystko tak jak mowiles i mi wyskakuje blad,,Cannot find file 'D:\Gry\Tibia\Tibia.pic' (Error Code 3)
Please re-install the program"
;/ Prosze o pomoc

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
@Sajrus: Przeczytaj inne posty w tym temacie - mo?e co? ci pomo?e. Je?li nie, to mam jeszcze jedno podejrzenie, dlaczego ten program nie dzia?a - w folderze images, opr?cz obrazk?w, powinien pojawi? si? plik pic.data - pod ?adnym pozorem go nie wyrzucajcie, gdy? bez niego skompilowany plik tibia.pic wa?y 0 KB.

Woristin

Forum friend
Reaction score
85

: )

Jest to wersja ze standardow? sk?rk?, tylko obrazek w menu jest podmieniony. Jak chcesz, mog? Ci zrobi? tak? z czarn? sk?rk?.

nefra

New User
Reaction score
0
Wielkie dzi?ki

Wielkie dzi?ki

Bardzo ci dzi?kuj?,wysz?o zaje***** :) A mam jeszcze 1 pytanie, byc moze nie do tego tematu ale je zadam:p czy da si? zmieni? w access account ze strony tibia.com na moj? w?asn??je?li tak to jak?

Last edited:

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
A mam jeszcze 1 pytanie, byc moze nie do tego tematu ale je zadam:p czy da si? zmieni? w access account ze strony tibia.com na moj? w?asn??je?li tak to jak?

Z pewno?ci? mo?na, ale to ju? nie przez Tibia.pic ; )

Kasperr

New User
Reaction score
0
Jakby? m?g? zrobi? mi z takim t?em

img258.imageshack.us/img258/9531/demon1xe.jpg

I jakby Ci nie sprawi?o trudno?ci to z takimi oknami, bo sam niestety nie mog? sobie poradzi? ;'(

img88.imageshack.us/img88/8648/stannt2bg3.jpg

Z g?ry bardzo dzi?kuj? :)

Woristin

Forum friend
Reaction score
85

Prosz? bardzo ; ) (zwyk?a + czarna)

Kilka stron wcze?niej da?em link do takiej w?a?nie sk?rki z demonem, ale link wygas?.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Bardzo ?adny, czytelny i oryginalny poradnik. Polecam.

P.S. Zgadzam si? z Andzi?, r?b wi?cej poradnik?w! :)