Poradnik na 6 z dwoma +! Og?lnie mo?e by?, tylko ?? ju? nowe, lepsze programy i to bez bug?w ale ten mo?e by?. Nie wiem co wi?cej powiedzie? o tym poradniku wi?c SUPER, 6++ i <znaczki>, lubie placki. Pozdrawiam!
No i po co od?wie?acie stary temat? (Napisany w 2008r.)
#top
Kiedy? jak chcia?em zmieni? sobie wygl?d Tibii, to w?a?nie z tego poradnika korzysta?em. Dzi?ki jego autorowi uda?o w ko?cu mi si? zmieni? wygl?d bo inne poradniki w internecie jako? s?abo mi wyt?umaczy?y. Autor dobrze si? napracowa? 10/10
Wiem,?e by?o ju? kilka takich pyta? ale mo?e opisz? problem troch? bardziej szczeg??owo.
A wi?c...
Kopiuje plik Tibia.pic z pliku Tibia i wklejam go do folderu z edytorem.
Nastepnie uruchamiam edytor i klikam browse i wyszukuje plik Tibia.pic z folderu edytora.Pokazuje si? plik Images i tam zmieniam obraz g??wny "000" obraz jest w rozdzielczo?ci 640x480.Potem klikam znowu browse i wyszukuje plik Tibia.pic z folderu edytora i klikam compile i plik Tibia.pic w folderze edytora zmienia mi si? i zajmuje 0kb.Tak jak by by? czysty.Prosz? o pomoc
Kiedy? bawi?em si? w edytowanie pic'?w, ale w ko?cu stwierdzi?em, ?e standardowy jest najlepszy. XD Aczkolwiek poradnik bardzo dobry. Osoba, kt?ra nigdy nie mia?a z tym styczno?ci powinna sobie spokojnie poradzi?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.