-Tibia 10.33 [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Status
Zamknięty.
Odp: [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Wi?c postanowili?cie u?y? czwartej ju? nazwy na ten sam ots?
Co w?a?ciwie zrobili?cie konkretnie ?eby polepszy? balans? Co zosta?o zmienione?
Ka?dy wykr?t w stylu "zobaczysz" albo "p??niej o tym powiemy" jest dla mnie r?wnoznaczny z odpowiedzi? "nic".

4? Nie rozumiem, to jest zupe?nie inny serwer ;>
Co do balansu skoro chcesz tak bardzo wiedzie?, mia?em kiedy? serwer Dragon Ball, znam cz?owieka kt?ry bardzo dobrze robi? balans, siedzia? po kilka godzin, przelicza?, testowa?, naprawia?.
Napisa?em do niego i ch?tnie nam zrobi? balans. W Drago Ballu jest wi?cej postaci, tak?e poradzi? sobie szybko. :)

@edit

Kilka fotek z miasta:

24l0.png

cpg7.png

87dk.png

ympz.png

Ostatnia edycja:

Kylu mappuje to mapa bedzie,napewno zajebista :)

Wysy?ane z mojego GT-S5360 za pomoc? Tapatalk 2

Nowe ss dosz?y.. Po co te sapanie ..zobaczycie efekt finalny to zmienicie zdanie...

Pozdrawiam.

Mam do was pytanie.
1. Czy dodawa? rookgaard?
2. Zrobi? gdzie? poza miastem jak?? np wie?e i doda? tam NPC co b?dzie skupywa? lepsze przedmioty co? jak djiin na Real Tibii?

Szczerze to sam nie wiem, zobaczymy po g?osach innych, rookgaard na RPG to raczej by? powinien, o ile macie du?o miejsca na mapie ?eby dodawa? nowe rzeczy. Ale miejcie na uwadze te? fakt, ?e b?dzie du?o rookstayer?w i b?dziecie musieli zajmowa? si? tak?e ich potrzebami ;) z tym npc to oczywi?cie dobry pomys?, tylko ?eby droga nie by?a jako? katastrofalnie trudna, ale i nie zbyt ?atwa. A co do zapowiedzi, no ok ok, zapowiada si? dobrze jak dla mnie, o ile b?dziecie przyjmowa? na klat? za?alenia graczy no i szybko podacie dat? startu. Jak zbyt d?ugo b?dziecie si? bawi? w kotka i myszk? to sory diament - wi?kszo?? uzna, ?e nie macie czasu dla serwera a co za tym idzie - po co wbija?, skoro po 3 dniach od startu b?dziecie si? logowa? raz dziennie, na 5 minut?

Groncio si? sprzeda?.

5vlp.png

NPC na miasto stworzone ;>

Ja osobi?cie nie przepadam za OTS-ami z custom mapa ale my?l? ?e zapowiada si? ciekawie . Je?eli b?dzie mo?liwo?? przetestowania kiedy? tam to z ch?ci? . Powodzenia

Serwer zapowiada si? ciekawie. Z pewno?ci? na nim zagram.

@up
A co? Lepiej biega? po oklepanej real mapie, albo evo z tp? Custom to zawsze jaka? nowo?? :)

Ja wyrazi?em swoj? opinie bo og?lnie rzecz bior?c jestem mi?o?nikiem tylko Full real mapy (oczywi?cie m?wi? tu o real mapie bez ?adnych Oken/Gengia/Pyre) ;P ale te? nie powiedzia?em ?e nie wbije ;D je?li b?d? testy to wejd? i obczaje co i jak wtedy zdecyduj? czy b?d? gra? czy nie .

Serwer zapowiada si? ciekawie. Z pewno?ci? na nim zagram.

@up
A co? Lepiej biega? po oklepanej real mapie, albo evo z tp? Custom to zawsze jaka? nowo?? :)

zawsze mo?na po??czy? wszystkie pomys?y, zrobi? co? zajebistego i da? graczom do wyboru gdzie chc? biega? ;)
gdyby tp by?y czym? z?ym nie zachowa?y by si? do dzi?

Jako ?e pracujemy na tym samym tfsie to mog? wam sporadycznie napisa? jaki? skrypt lua(o ile pomys? na niego mnie zaciekawi).

Pracujemy nad stron?, poka?? wam tylko niewiele, ressszta b?dzie tajemnica!
Unikalny Layout.
94vo.png

@edit.
Zespo?y - Arcania World

Ostatnia edycja:

Jak ma si? sprawa z botem? Legalny czy nielegalny? Co do rooka jestem na nie, lubi? go ale odstrasza spor? cz??? graczy. Poza tym zawsze na starcie jest burdel na rooku do jednego spidera biegnie po pi??/sze?? os?b. A ten djinn, rashid czy yasir to fajna sprawa jednak my?l? tutaj o jakim? que?cie by m?c sprzedawa?.

@up,
Tak samo my?la?em z Rookgaardeem dajmy na to ?e by wbi?o 100 osob, na rookgaardzie bedzie takie zamieszanie ze zostanie 30 osob. Takze z Rookgaardu narazie rezegnuje, moze na jakies update sie da.

Co do NPC, my?la?em ?eby zrobi? mu wie?e na desercie i po wykonaniu od niego kilku misji zdobedzie sie storage zeby moc z nim handlowac ;>

A co z botem? Mo?na boci? czy nie?

Jeszcze my?limy nad tym, lecz my?le ?e b?dzie Offline Trening, a co do bota, to FULL AFK na expie zakazane, natomiast jezeli kto? b?dzie przy komputerze to moze byc ;>

Serwer zapowiada si? bardzo ciekawie z tego co poczyta?em i zobaczy?em s?dz?, ?e ma szans? na du?? ilo?? graczy.
Z ch?ci? zawitam na nim po starcie i obejrz? ?wiat tibijski, kt?rego nie widzia?em na 10+ jeszcze w og?le.
Czekamy! :)

No to powodzenia wam ?ycz? :P

Z tym rookiem to si? zgodz?, szczerze to nie pomy?la?em o tym w ten spos?b, ale macie racj?. Offline training to ?wietna rzecz, bo w ko?cu przy tak ma?ych ratach skillowanie czy bicie mlvla to czyste utrapienie - bior?c jeszcze pod uwag?, ?e pewnie nie by?oby mo?na trenowa? na exicie bo room?w brak czy 999 os?b online z czego 989 na trainerach ;) a w ten spos?b b?dziecie mieli spor? cz??? mapki do wykorzystania na inne rzeczy, ni? train roomy.
I WON Z BOTAMI 100% AFK!!! T?PI? I TYLE. Chcia?bym tak jak z 5 lat temu pogra? z graczami, nie robotami.
Og?lnie zapowiada si? ciekawie. Layout te? widz? co? nowego, doceniam, byle szybko start.

Ostatnia edycja:

Robi?c map?, natkn??em si? na misje kt?ry b?dzie mogl skupywa? lepsze itemki. Mysle nad czyms takim
1. Udajemy sie na wieze gdzie jest ten "djiin" On mowi nam zebysmy porozmawiali ( z jakiegos powodu np przyniesc YYY items) z innym npc ktory bedzie poza miastem mial wlasny domek,
2. On nam bedzie rozkazywal przyniesc nam XXX items wzamian za YYY, a items XXX w?asnie umiescilem na mapie, dobrze schowany, gdzie malo osob moze go tam szukac, ale mysle ze taki tutorial dalbym na forum ;>

Co o Tym myslicie?

@edit;

Ma?y test z sprit?w 10.33 ;>

nf4i.png

mxxd.png

Ostatnia edycja:

Zawsze jakie? urozmaicenie jestem za :hah:
W tutorialu b?dzie w prost gdzie co i jak czy tylko podpowiedzi?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry