-Tibia 10.33 [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Status
Zamknięty.
Odp: [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Stary zwariowa?e?? To ju? wol? i?? na rl. Tam przynajmniej mam pewno??, ?e ?wiat nie padnie, jak to si? dzieje z otsami cho?by przez g?upie ataki DDoSu. Zrobi?em tam wszystkie interesuj?ce questy nawet po kilka razy, wi?c opr?cz expa nie ma co robi?, dlatego gram na otsach, ?eby si? nie nudzi?. Wracaj?c do tematu - nie b?d? tygodniami siedzia? na pohu czy dragon lair ocieraj?c si? o innych graczy, ?eby osi?gn?? odpowiedni lvl, ?eby i?? dalej. Przy expie o kt?rym piszesz cyc b?dzie dodawa? po 1% na 20 lvlu, My?lisz, ?e jak kto? zrobi knighta to b?dzie mia? ?atwo zabi? draga na 20 lvlu? Nie zapominajmy ?e skill rate jest bardzo niski, nie b?dzie trainer?w tylko offline training, wi?c na 8x b?dzie tylko 4x, na 50 axie dobijesz par? poziom?w w ci?gu 12h treningu, ale na 70 ju? tak kolorowo nie jest, hity b?dziesz mia? ?miesznie ma?e. Pall b?dzie mia? jeszcze gorzej, bo dist b?dzie trenowa? tylko 2x szybciej ni? normalnie na rl. Wi?c nie zdziw si?, jak na 70 di?cie przez calutkie 12h dojdzie tylko 1 dist, kt?ry nic nie zmienia. Na 50 lvlu zamiast bi? dl'e, b?dziesz dalej tkwi? na dragach, bo na tak ma?ym di?cie b?dziesz z rs'?w bi? po 150 w najlepszym razie, nie zapominaj?c te? o pud?ach, kt?rych troch? b?dzie. A b?dziesz ich musia? zabi? setki na awans na ciut wy?szym lvlu, wi?c b?dziesz mia? takie waste, ?e nie chc?c wysy?a? sms b?dziesz sk?onny postawi? noob chara na rotwormach, ?eby zbiera? kas?. Tak jak ma to miejsce na rl i tak jak odstrasza to graczy, zw?aszcza tych nowych. A tego nie chcemy. Wi?c wed?ug mnie exp jest dobry. W ko?cu po 100 lvlu, kiedy na pewno zdob?dziesz ju? troch? kasy jest 3x, wtedy nie powinno to zbytnio przeszkadza?. Uwierz, ?e taka gra jest bardzo nieprzyjemna, kiedy na ots nosisz po 10 pot?w zbieraj?c gp nawet ze szczura. Inna sytuacja by by?a, gdyby by? skill 8x ale mo?na by chara postawi? na ile si? chce na trainerach z mo?liwo?ci? treningu na exicie, wtedy skill by r?s? znacznie szybciej, a na 90 di?cie si? bije zdecydowanie lepiej ni? na 70. Maj?c dobry skill, mo?na by dyskutowa? o mniejszym expie. A tak to niekt?rzy i do 70 lvla b?d? siedzie? na dragach. I gwarantuj? ?e wiem co m?wi? ;]

Przy takim expie jak ja m?wi? (x3) bior?c pod uwag? jeszcze 50% wi?cej do?wiadczenia przez 2h to cyklop b?dzie dawa? 675 expa czyli prawie tyle ile dragon (bez staminy) na globalu. Tak wi?c nie by?oby tak zle jak piszesz. Dodatkowo powiem, ?e dzisiejsza tibia jest tak ?atwa, ?e nawet ze ?rednimi skilami/?redni? broni? + jaki? czar takiego cyklopa si? ?ci?ga na nie wi?cej ni? 3/6 uderze?, wi?c nie widz? tutaj ?adnego problemu w zdobywaniu szybkiego do?wiadczenia nawet i na 20 lvlu ze ?rednimi skilami i to jeszcze kin?. Wiadomo przecie?, ?e gdyby ju? by? na tym serwerze mniejszy exp to te? musi by? odpowiednio zbalansowany skill rate tak aby w?a?nie nie by?o jak piszesz. Dodatkowo powiem, ?e skoro to ma by? ots "RPG" to dlaczego nie mo?esz sobie normalnie potrenowa? na zwyk?ych mobach + offline skill? Tylko od razu mi tutaj piszesz tylko i wy??cznie o offline treningu. Wida?, ?e ty jeste? z pokolenia gimb?w dla kt?rych liczy si? tylko lvl/brak waste i jak najszybsze wbicie lvl, szkoda troche, bo kiedy? nikt nie patrzy? na waste i gra?o si? z tym o niebo lepiej, waste to te? jest jaka? tam cz??? RPG, bez waste to by? chyba si? zanudzi? na ?mier?, tylko wbija? te lvle i ca?y czas wychodzi? na plus. Nikt ci nie karze klepa? drag?w i to jeszcze na 20 lvlu ekiem, przecie? tak to si? nawet na rl nie bije, a co dopiero na 50 lvlu chcesz bi? dragon lordy, gdzie dl takiego maga ma na 1,5 hita, wiadomo, ?e mo?na sobie je huncic po jednym razem z dragami ale nie ?eby od razu na nich siedzie? i bra? po 3 na klate... Nagra?e? si? kolego za du?o na orszabalachots widz?. A nawet gdybym mia? siedzie? na dragach, na 50 lvlu to co to za problem? przy expie 3x + stamina smok daje ponad 3k expa... to lvl leci w chwileczk?. Tego z setkami mob?w na lvl i botem na rotwormach to nawet nie skomentuje, bo to co napisa?e? jest wr?cz g?upot?. Tak wi?c ten ots to ma by? RPG czy orszabal ala shadowcores? Bo skoro to drugie to prosze usu?cie no?nik RPG z nazwy tematu, bo to jest wr?cz ?mieszne. Chyba ciebie to odstrasza, a nie nowych graczy, bo dla ciebie si? liczy tylko jak najszybsze wbicie lvla, tak wi?c ju? na 20 lvlu musisz huncinc smoki, na 50 dragon lordy, a na 100 demony z ue po 10 na klate.... ch?opie takie g?upoty tutaj wypisa?e?, ?e nie chce mi si? dalej tego komentowa?.

Przy takim expie jak ja m?wi? (x3) bior?c pod uwag? jeszcze 50% wi?cej do?wiadczenia przez 2h to cyklop b?dzie dawa? 675 expa czyli prawie tyle ile dragon (bez staminy) na globalu. Tak wi?c nie by?oby tak zle jak piszesz. Dodatkowo powiem, ?e dzisiejsza tibia jest tak ?atwa, ?e nawet ze ?rednimi skilami/?redni? broni? + jaki? czar takiego cyklopa si? ?ci?ga na nie wi?cej ni? 3/6 uderze?, wi?c nie widz? tutaj ?adnego problemu w zdobywaniu szybkiego do?wiadczenia nawet i na 20 lvlu ze ?rednimi skilami i to jeszcze kin?. Wiadomo przecie?, ?e gdyby ju? by? na tym serwerze mniejszy exp to te? musi by? odpowiednio zbalansowany skill rate tak aby w?a?nie nie by?o jak piszesz. Dodatkowo powiem, ?e skoro to ma by? ots "RPG" to dlaczego nie mo?esz sobie normalnie potrenowa? na zwyk?ych mobach + offline skill? Tylko od razu mi tutaj piszesz tylko i wy??cznie o offline treningu. Wida?, ?e ty jeste? z pokolenia gimb?w dla kt?rych liczy si? tylko lvl/brak waste i jak najszybsze wbicie lvl, szkoda troche, bo kiedy? nikt nie patrzy? na waste i gra?o si? z tym o niebo lepiej, waste to te? jest jaka? tam cz??? RPG, bez waste to by? chyba si? zanudzi? na ?mier?, tylko wbija? te lvle i ca?y czas wychodzi? na plus. Nikt ci nie karze klepa? drag?w i to jeszcze na 20 lvlu ekiem, przecie? tak to si? nawet na rl nie bije, a co dopiero na 50 lvlu chcesz bi? dragon lordy, gdzie dl takiego maga ma na 1,5 hita, wiadomo, ?e mo?na sobie je huncic po jednym razem z dragami ale nie ?eby od razu na nich siedzie? i bra? po 3 na klate... Nagra?e? si? kolego za du?o na orszabalachots widz?. A nawet gdybym mia? siedzie? na dragach, na 50 lvlu to co to za problem? przy expie 3x + stamina smok daje ponad 3k expa... to lvl leci w chwileczk?. Tego z setkami mob?w na lvl i botem na rotwormach to nawet nie skomentuje, bo to co napisa?e? jest wr?cz g?upot?. Tak wi?c ten ots to ma by? RPG czy orszabal ala shadowcores? Bo skoro to drugie to prosze usu?cie no?nik RPG z nazwy tematu, bo to jest wr?cz ?mieszne. Chyba ciebie to odstrasza, a nie nowych graczy, bo dla ciebie si? liczy tylko jak najszybsze wbicie lvla, tak wi?c ju? na 20 lvlu musisz huncinc smoki, na 50 dragon lordy, a na 100 demony z ue po 10 na klate.... ch?opie takie g?upoty tutaj wypisa?e?, ?e nie chce mi si? dalej tego komentowa?.

O niee. Tak bardzo stara?em si? ciebie nie obrazi? kolego za twoje b??dne interpretacje. A widz? ?e mog?em ci pojecha? po ca?o?ci, bo u ciebie definitywnie kultury brakuje. Nazywaniem mnie od gimb?w tylko informujesz mnie i innych jak ma?o o mnie wiesz, o tibii tym bardziej. I na dodatek b??dnie rozumiesz s?owo RPG. Ots mo?e mie? exp i skill rate x500, a i tak mo?e by? rpg. Dlaczego, to ju? nie b?d? ci t?umaczy?, wpisz to sobie w google, na pewno nie wyskoczy "rpg to niski exp 0,5x". A jak jednak wyskoczy, to wujek robi ci? w balona. Pewnie dalej si? b?dziesz sprzecza?, bo co to, udajesz nie wiadomo kogo, a pochwal si? jaki masz tutaj sta?. Po twoich argumentacjach ?miem twierdzi? ?e gram w t? gr? d?u?ej ni? ty jeste? na ?wiecie. To, z czym ty tu wyjecha?e? kupy si? w og?le nie trzyma, nigdzie nie napisa?em ?e trzeba expi? na dl'ach od 50 lvla, tylko ?e MO?NA na nich expi?. Przynajmniej ja potrafi?. Maga ma na 1,5 hita? Na 100 lvlu nie bardzo si? to zmieni, ze wzgl?du na 5 hp za awans, wyt?umacz mi, do czego s?u?y taki czar, nie wiem czy s?ysza?e? "utamo vita"? Wed?ug mnie magowie bez utamy graj? tylko na orshabundach o kt?re oskar?y?e? mnie, a okazuje si? ?e nie dopuszczasz do siebie my?li, ?e takie rz?cho jak dl trzeba bi? na utamie. Przecie? ty to masz na 2 hity z sd, nawet ci? z fireballa nie zd??y uderzy?, to po co ci jaki? magic shield...

Mog? sobie da? dupsko uci??, ?e jak b?dzie tak niski exp, to b?dzie gra?o NIE WI?CEJ ni? 20 os?b. Ja osobi?cie wtedy nie zagram, bo wol? gra? na rl, cho?by nowym kontem, bo jak ju? napisa?em, mam pewno?? ?e nie padnie. Ots jak to ots, jest hostowany dla graczy - braknie ?rodk?w czy ch?ci hoster?w - sko?czymy gr? na 20 lvlach.

Na rl nie zabija si? drag?w na 20 lvlu? To ci? rozczaruj?. Jak umiesz gra?, to i gs'y na 30 bez ?adnego waste rozwalisz, ale trzeba zna? runy typu wall i mie? troch? poj?cia o tym, co si? robi (nie pisz? tutaj o eku). To sprawia, ?e od gs'a dostajesz co jaki? czas po 70 i poison fieldami, zamiast po 200 co 2 sekundy. Ale jak chcesz w niesko?czono?? bi? roty to nie ma problemu. 50 lvl, exp razy 3 i stamina kt?rej masz durne 2 godzinki i lvl idzie szybko? Zobaczymy ile tak wytrzymasz. Raz drugi trzeci wyjdziesz na minus i masz 0, wielkie zero kasy w depo. B?dziesz jeszcze na forum p?aka? o zwi?kszenie expa bo boty nie daj? ci expi? :(. Bo pomy?l logicznie - skoro 1 lvl bije si? p?? dnia, to a? grzech dla niekt?rych nie stawia? bota. Bo oczywi?cie - masz ponad 3k za draga. Ale pomy?l kurwa ile minut b?dziesz czeka? a? jakiego? zabijesz bez pomocy kogo? innego! Bo ty typku chyba szacujesz 1 osob? na otsie - siebie. Ale o?wiadczam ci, ?e s? te? inni, kt?rzy tak samo chc? expi? jak ty i z pewno?ci? nie pozwol? ci zgarn?? 3k expa bez swojego udzia?u. Tylko mnie to odstrasza? W?a?nie przyzna?e? si? ?e nie wyobra?asz sobie gry bez bota. Za?o?? si? ?e nie minie 5 minut od startu servera, a ty ju? waypointy b?dziesz ustawia?.

Aha, bo kolejna brednia na m?j temat polecia?a - nie liczy si? dla mnie jak najszybsze bicie lvla, bo nigdy nie jestem w czo??wkach, ale zawsze jestem szanowanym graczem. Na wielu dobrych produkcjach by?em brany do supportu kosztem tego, ?e nie mog?em normalnie gra? na otsach. St?d powiniene? si? domy?li?, ?e dzia?am tu dla jego dobra, a nie ?eby by? jakim? wymiataczem. Ciekawe czy kojarzysz takie legendy jak pretoria ots? To by?o rpg godne mistrz?w. Exp by? mniejszy ni? tu, ale po tygodniu dzia?ania otsa GTW go podnios?o. Poza tym, to ju? nie te czasy, kiedy otsy rpg mia?y takie uznanie.
Mam nadziej? ?e zrozumia?e? wreszcie. Skoro taki z ciebie gamer to czemu nie idziesz na rl, kt?rym tak si? wzorujesz, tylko chcesz zrobi? rl v2? Boli du?a ilo?? bot?w tam? Uwierz ?e tu by by?o jeszcze gorzej, bo nikomu nie zale?y na postaci z otsa. Na drugi raz, jak b?dziesz chcia? ze mn? pogada?, to prosz? bez wyzwisk, w dupie by?e? i g?wno o mnie wiesz ?eby mnie wyzywa?. Przez neta jeste? m?dry, ale jak by?my mieli si? spotka? przy piwie i o tym pogada?, to pewnie nie by? by? taki ch?tny.

A mo?e zr?bmy dwie edycje servera ;) jedna z moimi radami, druga z radami pana wy?ej, zobaczymy czyja d?u?ej postoi, he he.

@Sir arcelinio
Tak sobie czytam co piszesz i... i dla mnie to ty nawet pol miesiaca nie grasz na ots albo grasz na jakis zerowych ktore nic nie znacza :) Powiem ci jak teraz jest i.. uwaga zaskocze cie! przy 4x RATE i 5x MLV da sie wbic w 1 nocke 70lvl magiem O kurde zdziwiony? No widzisz :) A teraz powiem ci jak idziesz sobie normalnie klepac roty/elfy od 8lv do 13lv zbierajac dzielnie gold coinsy (tu juz odpadasz chlopcze bo dla ciebie to tylko dsmy zbierac z dl) ale sa ludzie ktorzy daja rade i jada dalej za zarobiona kase na 13lv kupujesz manasy i idziesz na cyklopy/beholdery/barbariany/ghoule/wild warriory (jedno z tych zawsze jest oplacalne na rpg otsie) wbijasz tam ok. 20-30lvl masz troche kasy i eq teraz idziesz z kolega na dragi z exori frigo i gwarantuje ci ze do 45lvl wyjdziesz na plus (hail loot ustawiony w MOBIE pobugowany) bez zbierania zadnych plate legsow czy double axow a na 45lv nie idziesz na zadne dle tylko hero z sd albo bog raidery i do 100lvla (najczesciej bocac) zarabiasz kupe kasy i sie bijesz tak wyglada PRAWIE kazdy ots rpg i nie wazne czy ma 3x czy 15x czy 25x stage i nie wazne czy ma 20x skill czy 4x kina/palek sobie da rade nawet majac 50-60 skill bo na tej tibi dmg glownie jest od ataku broni a nie od skilli :) Pograj troche to sie wypowiadaj

Ej podasz dat?? Nie musi by? konkretna np: po?owa marca

Popieram low exp! Chyba nie o to chodzi, ?eby w dzie? wbi? 100 poziom, skille 100/100 itepe? Kto ma w sobie dusz? gracza RPG, ten b?dzie gra?. Kto ma dusz? orshakida, ten nawet nie wejdzie. Gram obecnie na 2 serwerach RPG, gdzie nabicie 100 poziomu, przy normalnej grze (bez pomocy koleg?w itd), to kwestia 2 miesi?cy i wi?cej, a jako? ludzie nadal graj?, nadal przybywaj?, nadal maj? radoch? z gry.
Brakuje takich typowych, wymagaj?cych RPG, wi?c prosz? zr?bcie takowy!

Tymczasowo prac? wstrzymali?my do ko?ca miesi?ca...(Nie obawiajci? si? serwer wystartuje we wakacje).

@Sir arcelinio
Tak sobie czytam co piszesz i... i dla mnie to ty nawet pol miesiaca nie grasz na ots albo grasz na jakis zerowych ktore nic nie znacza :) Powiem ci jak teraz jest i.. uwaga zaskocze cie! przy 4x RATE i 5x MLV da sie wbic w 1 nocke 70lvl magiem O kurde zdziwiony? No widzisz :) A teraz powiem ci jak idziesz sobie normalnie klepac roty/elfy od 8lv do 13lv zbierajac dzielnie gold coinsy (tu juz odpadasz chlopcze bo dla ciebie to tylko dsmy zbierac z dl) ale sa ludzie ktorzy daja rade i jada dalej za zarobiona kase na 13lv kupujesz manasy i idziesz na cyklopy/beholdery/barbariany/ghoule/wild warriory (jedno z tych zawsze jest oplacalne na rpg otsie) wbijasz tam ok. 20-30lvl masz troche kasy i eq teraz idziesz z kolega na dragi z exori frigo i gwarantuje ci ze do 45lvl wyjdziesz na plus (hail loot ustawiony w MOBIE pobugowany) bez zbierania zadnych plate legsow czy double axow a na 45lv nie idziesz na zadne dle tylko hero z sd albo bog raidery i do 100lvla (najczesciej bocac) zarabiasz kupe kasy i sie bijesz tak wyglada PRAWIE kazdy ots rpg i nie wazne czy ma 3x czy 15x czy 25x stage i nie wazne czy ma 20x skill czy 4x kina/palek sobie da rade nawet majac 50-60 skill bo na tej tibi dmg glownie jest od ataku broni a nie od skilli :) Pograj troche to sie wypowiadaj

Nie b?d? si? sprzecza?, bo to widz? do niczego nie prowadzi. Dobra. Zr?bcie exp 3x. Ots padnie po max tygodniu. Wi?cej nie mam zamiaru si? tu udziela?, bo jeste?cie cholernie m?drzy. Nie b?dziesz mnie uczy? jak si? gra na rpg, ja tylko m?wi?, ?e w tych czasach nie ma miejsca dla takiego rpg z low expem. P?? miesi?ca? Ha ha! No to zaskakuj?co du?o widzia?em jak na p?? miesi?ca. Dmg jest od ataku broni, oczywi?cie! Ale potwory jak by? nie wiedzia? TE? maj? swoje skille, zgadnij co si? dzieje jak gracz ma skilla 60 a potw?r 70. Twoje dmg z broni G?WNO ci da, bo NIE TRAFIASZ. Jak ju? wspomnia?em pracowa?em na wielu otsach i robi?em r??ne kalkulacje, wi?c jestem pewien ?e wiem wi?cej od ciebie, benzyniaku. Chyba, ?e ots ma zbugowane zale?no?ci skillowe, ale wtedy to w og?le nie ma sensu, rpg bez takich zale?no?ci nie ma prawa bytu. Do??czy?e? okr?glutki rok temu, i s?dz? ?e w?a?nie tyle grasz. Jak ty kurwa chcesz 70 lvl magiem w jedn? nock? wbi? na expie 4x, to jeste? zdrowo pierdykni?ty ;) poza tym, ?e na mlvlu 20 (bo wi?kszego tutaj nie wbijesz, zapomnia?e? ?e to rpg i nie masz kasy) w draga b?dziesz z exori frigo bi? po 50-70, b?dziesz go bi? tydzie?, a z koleg? ciut szybciej, ale obaj b?dziecie na dzielonym po 1400 expa dostawa?, za???my ?e dzielony jest zbugowany (co jest niedopuszczalne) dostajesz 200 expa, albo kolega ma ?ejst. W nock? wbijesz MAX 40 przy dobrym szcz??ciu. Chyba ?e przed expieniem miesi?c sobie posiedzisz na offlinie, ?eby ten 70 mlvl wbi?. Tylko ?e wtedy to ju? mo?e by? troszk? za p??no. Pami?taj ?e to ots, nie global, i z waszymi propozycjami po tygodniu b?dzie co najwy?ej 10 graczy. I to ty troch? pograj, nie uwa?aj si? w ka?dym temacie za p?pek ?wiata i hejtera kt?ry wszystko wie najlepiej, bo z ka?dej strony patrz?c, mia?by? bardzo trudno udowodni? ?e si? myl?. Samo pisanie nic nie znaczy kolego, chc? czego? wi?cej. I durnie piszesz ?e odpadam w zbieraniu gp, a? mnie w uchu zasw?dzia?o ... ludzie pomocy, co si? dzieje z t? m?odzie???!?!

@tomakeo
2 miesi?cy? Doprawdy? To musz? by? jakie? japo?skie servery ;) i jeszcze piszesz ?e ludzie jako? graj?? Podaj mi ip chocia? jednego na pw, bo co? naprawd? trudno mi uwierzy?, ?e jest takie co? mo?liwe, jak dzi? na rl wbicie 100 lvl'a przy dobrych umiej?tno?ciach i warunkach to jak 5 lat temu wbicie 20. 2 tygodnie grania i nie wi?cej, i masz 100 lvl bez dw?ch zda?.

Ostatnia edycja:

@up Po 1 swiat nie konczy sie na tibia necie racja?
Po 2 czlowieku ty nigdy nie grales na tej tibi to jest 10.00 + tutaj masz prosta gre 8-25 orcish axe i masz hity po ~50 na skillu 30-40 ktory wpada przy expie jak w godzinke na real tibi przy 1x da rade wbic 35 skill a na aurorze 45 to co ty chcesz przy 4x racie? a przeciez mlv srednio na kazdym ots jest 3x-4x a skille wted 6x-8x to w godzine masz 55 skill (expiac! na rotach!) i 20lvl na 4x expie (6x ze stamina) jak na aurorze na glupich rotach w 4godzinki przy 2x expie (bez staminy) wbija sie 10-20lvl z botami na respie a tu masz 4x i mana regen zwiekszony lol
Po 3 to ty nie wiesz jak to dziala na 25lv bierzesz halberda i masz 50 skill i ladujesz ~130 w moba i z exori ico po 60 w draga oczywiscie mniej siada ale co to za problem dobic 35lv na cyklopach zrobic arene svar i miec 42 ATTACK BRON z ktora walisz ~200 juz na 60 skillu wbitym EXPIAC? Twoj argument jest inwalida
Po 4 zbugowany shared exp to ty moze masz na 8.0 ots ale nie na 8.6+ :) wiec normalnie ci leci exp i zdziwie cie ze na 22lvl jestes wstanie z northwind roda (zakladam ze jestes ed tak to wand of decay na sorcu) udezyc 30+80 combo x 2 bo was dwoch jest 220 dmg co ture to dosyc duzo nie? Praktycznie wiecej niz te bot chary na real tibi knighty ktore tam robia profit to co ty chcesz na 2x loot rate na otsie zrobic lol? Szczegolnie ze pewnie mana regen 5/2s jest to loozik -.- Pamietaj ze na real tibi masz maly mlv rate i na expie NIE WASTUJESZ TAK MANASOW na malym lvl czesto biegasz na real tibi z samego wanda na exurze i food poty czasem a na otsie walisz we wszystko exori visy a i tak masz profit

Ale skonczmy ta dyskuje bo odbieglismy od tematu prosze administracje o nie usuwanie postow bo jednak to jest wytlumaczenie DLACZEGO low exp powinien zostac ;]

@Do mappera arcani world
Pytanie jedno mam robisz mape(na mainie ofc) i starasz sie robic jakies trapy miejsca do walk? Czy nie zwracasz na to uwagi? Bo takie mapy punktuja nawet na rpg :p Sa jakies ukryte respy? Zapadnie? Przejscia w scianie? Naprawiliscie zbugowane looty z hero/bk/bog raiderow? Z dl nie leci na 500 sd 2 dsm i masa towerek? Nie spier*olcie tego prosze...

@up
Doceniam brak wyzwisk w moj? stron? i ostatecznie ko?cz? sprzeczk?, kt?ra w og?le nie powinna mie? miejsca. Mogli?my to wszystko przedyskutowa? bez wyzwisk, w lepszym klimacie, ale z niekt?rymi to nie mo?liwe. Mo?e i co? przeoczy?em, nie uwzgl?dni?em paru opcji, ale zobaczymy jak to b?dzie:) powiem tak, mo?ecie ustawi? sta?y exp 4x, skill wed?ug uznania, no i po starcie zawsze jest mo?liwo?? zmiany jak nie b?dzie satysfakcji. No i do??czam si? do pytania. Ukryte respy to ?wietny pomys?, tylko nie przesadzajcie z nimi;) loot rate 1x bez dw?ch zda?, je?li jednak dalej b?d? dropi? zbyt cz?sto, to trzeba kombinowa?. Bywa przecie?, ?e ustawiamy loot 1x, a mamy taki dsm z co dziesi?tego potwora. Mam jednak nadziej?, ?e nie przesunie si? nic i w te wakacje albo przed ruszycie z test serverem a potem w?a?ciwym startem.

Niekt?re zdj?cia z MAPY poznaj? z innego servera , kt?ry jest og?lnie udost?pniony :) Pozdrawiam i powodzenia ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry