Adas Mistrz
New User
Lol
Lol
Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Lol
Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Moga byc 2 bledy:STEP 2
Check database connection
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.Database error - can't open SQLite database. Possible reasons:
C:/Documents and Settings/***/Pulpit/***/forgottenserver.s3db - file isn't valid SQLite database.
C:/Documents and Settings/***/Pulpit/***/forgottenserver.s3db - doesn't exist.
co mam zrobic ?
pomo?e kto? ?
;extension=php_pdo_sqlite.dll
extension=php_pdo_sqlite.dll
Z SQLite tez juz powinno mu dzialac. Odzyskiwanie postaci skoncze pisac dzisiaj. Przez rec-key lub wysylajac kod aktywujacy nowe haslo na e-mail.Chyba nie ma jeszcze jeden wa?nej rzeczy, a mianowicie odzyskiwania postaci
@up
Zmie? w config lua na mysql rodzaj bazy
Zamalo wytlumaczyles jak wlaczam setup to robie wszystko tak jak ma byc i jak wlaczam acc makera do jest error![]()
Nie mam pojecia co zrobic, zeby na WebServ dzialal, poprostu zainstaluj XAMPP 1.6.5 albo nowszego i po problemie. WebServ ma "cos" zle, ja nie jestem specjalista do serverow WWW i nie znam kazdego bledu z kazdej dystrybucji servera WWW. Wiem, ze na XAMPP 1.6.5 oraz typowych kompilacjach na Linux dziala OK.Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Czyli nie korzystasz z aktualizacji OTS z ostatnich 2 lat?spoko acek ale nie uzywam sql xD
Mam pytanko czy da?o by zrobi? taki layont pod XML? Je?li tak to bardzo bym prosi? aby kto? si? pobawi?by? bym bardzo wdzi?czny a nagroda to oczywi?cie repucik
P.S A mo?e co? wi?cej po wystartowaniu mojego OTS'a![]()
Witam, jak dla mnie acc maker oceniam 9.0/10.
1.Wszystko czy?ciutko, bez za?utu dzia?a!
2.Jest jeden myk... Robie posta? a w grze jest GOLAS xD jak zmieni? ?eby jakie? itemy by?y, bo szukam i szukam nie umiem znale??![]()