Adas Mistrz
New User
- Liczba reakcji
- 0
Lol
Lol
Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Lol
Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Moga byc 2 bledy:STEP 2
Check database connection
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.Database error - can't open SQLite database. Possible reasons:
C:/Documents and Settings/***/Pulpit/***/forgottenserver.s3db - file isn't valid SQLite database.
C:/Documents and Settings/***/Pulpit/***/forgottenserver.s3db - doesn't exist.
co mam zrobic ?
pomo?e kto? ?
;extension=php_pdo_sqlite.dll
extension=php_pdo_sqlite.dll
Z SQLite tez juz powinno mu dzialac. Odzyskiwanie postaci skoncze pisac dzisiaj. Przez rec-key lub wysylajac kod aktywujacy nowe haslo na e-mail.Chyba nie ma jeszcze jeden wa?nej rzeczy, a mianowicie odzyskiwania postaci
@up
Zmie? w config lua na mysql rodzaj bazy
Zamalo wytlumaczyles jak wlaczam setup to robie wszystko tak jak ma byc i jak wlaczam acc makera do jest error![]()
Nie mam pojecia co zrobic, zeby na WebServ dzialal, poprostu zainstaluj XAMPP 1.6.5 albo nowszego i po problemie. WebServ ma "cos" zle, ja nie jestem specjalista do serverow WWW i nie znam kazdego bledu z kazdej dystrybucji servera WWW. Wiem, ze na XAMPP 1.6.5 oraz typowych kompilacjach na Linux dziala OK.Plizzzzaa Powiedzcie jak arobicaccmakera by gesior przez web serwa
Czyli nie korzystasz z aktualizacji OTS z ostatnich 2 lat?spoko acek ale nie uzywam sql xD
Mam pytanko czy da?o by zrobi? taki layont pod XML? Je?li tak to bardzo bym prosi? aby kto? si? pobawi?by? bym bardzo wdzi?czny a nagroda to oczywi?cie repucik
P.S A mo?e co? wi?cej po wystartowaniu mojego OTS'a![]()
Witam, jak dla mnie acc maker oceniam 9.0/10.
1.Wszystko czy?ciutko, bez za?utu dzia?a!
2.Jest jeden myk... Robie posta? a w grze jest GOLAS xD jak zmieni? ?eby jakie? itemy by?y, bo szukam i szukam nie umiem znale??![]()