Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
S? gdzie? spoilery na jakie? questy?Bo forum co? nie dzia?a.
@up
Nie bedzie 800 lvli tak szybko... Ale tez nie bedziesz sie meczyc na 50 przez pare dni, bo 100+ wbijasz w dzien. A potem pare dni do 200. Tydzien do 250 lub 300.
No i tu sie zaczyna to czego nie cierpie ;p 100+ w dzien... 300+ w tydzien... albo i mniej...
Jako,i? nigdy nie gra?em na PegazOTS to mam kilka pyta? :
Na pocz?tek powiem,?e nie mieszkam w Polsce w dodatku mam mobilny internet ,co za tym idziecie do?? cz?ste lagi (ale da si? gra?,bez wi?kszych problem?w). Jestem niepe?no letni, nie mam konta w banku a m?j operator blokuje wysy?anie sms'?w (z Polskiej karty za granic?) na kr?tkie numery - z lokalnej karty wys?a? sms'?w nie mog?,gdy? stan konta jest w €. Gra? z VT nie mog?, gdy? na Ventrillo mam ping po 300+ a czasem i lepiej.
I tu moje pytania :
Jest w og?le sens wchodzi? na serwer z moimi "warunkami" ? Do ?adnej dobrej gildii si? raczej nie dostan? przez m?j wysoki ping na VT, pacca po 5 dniach strac? i raczej nie b?d? mia? mo?liwo?ci na kupno odnowienia - jak wspomnia?em wy?ej, operator blokuje mi wysy?anie sms'?w na kr?tkie numery - a przecie? nie b?d? prosi? znajomych z Polski,?eby mi wys?ali sms'a za 10z? bo chcia?bym kupi? pacc'a na pewnym OTS'ie, nie wiem kiedy b?d? w Polsce i nie mia?bym jak odda? tych pieni?dzy,poza tym by?oby to nieco dziwneTeraz na bardzo wielu otsach pod 8.6 ludzie wchodz? tylko na serwer,?eby wbi? ~200lvl ca?? gildi? i za przeproszeniem napieprza? wszystkich po kolei - to strasznie irytuj?ce, zw?aszcza w tedy, gdy si? gra samemu.
OTS bardzo mi si? spodoba? z opisu, niestety filmik?w zobaczy? nie mog? bo aktualnie pr?dko?? downloadu wynosi ~30kb/s wi?? wczytywa?y by si? godzinami.. : )
B?d? bardzo wdzi?czny za pomoc
Pozdrawiam!
@up
Z powodu c arrow. Ale to nie zly balans tylko takie wrazenie starych graczy i chec powrotu do tego... Poza tym widze, ze dalej wypowiadaja sie osoby ktore nie maja pojecia o co chodzi. Mimo malego exp stage, expi sie szybciej niz na niego patrzac. Ale nie za szybko bo jest wszystko dobrze. Nie bedzie 800 lvli tak szybko... Ale tez nie bedziesz sie meczyc na 50 przez pare dni, bo 100+ wbijasz w dzien. A potem pare dni do 200. Tydzien do 250 lub 300. Ale tez latwo nie bedzie tak szybko. Poza tym, w czasie tych 150 i 200 zapewne bedzie sie cos dziac(chodzi mi o pvp) wiec spokojnie bedzie mozna wyjsc sie pobic a nie ciagle expic. I to przez dluzszy czas nawet...
@top
Start malo ludzi, ale ciagle rosnie, ludzie wracaja ze szkol, pracy, skadkolwiek i wbijaja. Juz jest 100 osob. Za jakis czas jeszcze wiecej bedzie. Moze z powodu pogody nie jakas masa. Ale wieczorem czy pozniej w czasie wolnego tygodnia od szkoly wejdzie wiecej osob. Poza tym starzy gracze zaczna sie dowiadywac, ze ruszyl ots i na pewno tez wejda.
Niby racja, ale ludzie zakladali palkow przed startem nawet jak by byli najslabsi to by nimi grali bo chodzi tylko o c arrow... Poza tym nie jest taki palek silny. 150 ek nie moze zabic 230 palek z c arrow i mas sanami... Ma ma troche slabe leczenie ale bedzie chyba jeszcze poprawione. Poza tym jest dosc dobry balans..oczywi?cie, ?e b?dzie mo?na si? pobi? ale dla mnie jako? zachwycaj?ce to nie by?o by raczej, gdy 70% serwera gra pallkiem, za???my idziesz na wara gildie po 20 os?b i jak to si? prezentuje? a no pewnie tak : 2-4 mag?w, z 3 knight?w reszta same pallki. A jak ju? jeste? magiem to masz tak przer?bane na warze ?e najlepiej to sta? w ostatniej lini a na otwart? to lepiej wgl nie wychodzi?, bo takie palleczki to si? ciebie uczepi? na follow i masz po bitce ;d. A tak po drugie to pacc za smsa to nie jest a? takie z?o no ale bronie po 11z? smsa to chyba podzi?kuje.
Zagra? chyba zagram, zrobie napewno co? innego ni? pallek i zobaczymy.