Jako,i? nigdy nie gra?em na PegazOTS to mam kilka pyta? :
Na pocz?tek powiem,?e nie mieszkam w Polsce w dodatku mam mobilny internet ,co za tym idziecie do?? cz?ste lagi (ale da si? gra?,bez wi?kszych problem?w). Jestem niepe?no letni, nie mam konta w banku a m?j operator blokuje wysy?anie sms'?w (z Polskiej karty za granic?) na kr?tkie numery - z lokalnej karty wys?a? sms'?w nie mog?,gdy? stan konta jest w €. Gra? z VT nie mog?, gdy? na Ventrillo mam ping po 300+ a czasem i lepiej.
I tu moje pytania :
Jest w og?le sens wchodzi? na serwer z moimi "warunkami" ? Do ?adnej dobrej gildii si? raczej nie dostan? przez m?j wysoki ping na VT, pacca po 5 dniach strac? i raczej nie b?d? mia? mo?liwo?ci na kupno odnowienia - jak wspomnia?em wy?ej, operator blokuje mi wysy?anie sms'?w na kr?tkie numery - a przecie? nie b?d? prosi? znajomych z Polski,?eby mi wys?ali sms'a za 10z? bo chcia?bym kupi? pacc'a na pewnym OTS'ie, nie wiem kiedy b?d? w Polsce i nie mia?bym jak odda? tych pieni?dzy,poza tym by?oby to nieco dziwne

Teraz na bardzo wielu otsach pod 8.6 ludzie wchodz? tylko na serwer,?eby wbi? ~200lvl ca?? gildi? i za przeproszeniem napieprza? wszystkich po kolei - to strasznie irytuj?ce, zw?aszcza w tedy, gdy si? gra samemu.
OTS bardzo mi si? spodoba? z opisu, niestety filmik?w zobaczy? nie mog? bo aktualnie pr?dko?? downloadu wynosi ~30kb/s wi?? wczytywa?y by si? godzinami.. : )
B?d? bardzo wdzi?czny za pomoc

Pozdrawiam!