Aaviq
Active User
- Liczba reakcji
- 10
Przed rozpocz?ciem tematu, chcia?bym powiedzie?, ?e nie mapowa?em od tibii 8.00 wi?c prosz? o dobr? krytyke.
Witam!
Witam w k?ciku Aavika!
Chcia?bym, ?eby w temacie znalaz?/a/z?o si?:
- Dobra galeria mapek
- Zabawa
- ?miech
Robi?c ten temat, nie my?la?em, o zgoszknia?ym, "regulaminowym" (o ile takie s?owo istnieje) opisie.
Chcia?bym, ?eby nie tylko ludzie patrzyli na m?j temat, niech dobry chumor te? czasem zajrzy.
Uwaga!
Przed wklejaniem jakich kolwiek screenow, apeluje do czytaj?cych, ?e je?li w temacie znajd? si? jaki? bluzgi, k??tnie, spamy itp. poprosze moderatora o zamkni?cie go!
Ok, no to mo?emy zaczyna?. ;d
Co? mnie tchne?o, ?eby zrobi? jaki? budynek, wi?c zrobi?em biblioteke.
Zacznijmy od do?u:
Parter:
Pierwsze pi?tro:
Strych:
Dach:
Te drewno na zewn?cz domku to przez to, ?e za d?ugo trzyma?em shift, a z nie wiadomego mi powodu, nie chcia?o si? usun??.
Na razie to tyle, p??niej wrzuce jeszcze pare innych mapek. ;pp
PS. Prosze ocenia? w skali 1-10, i jak ju? masz co? do napisania, to napisz rozs?dnie a nie "ale gupie ja nie mogem wes wyjc z tego forum".
Regards,
Aaviq
Witam!
Witam w k?ciku Aavika!
Chcia?bym, ?eby w temacie znalaz?/a/z?o si?:
- Dobra galeria mapek
- Zabawa
- ?miech
Robi?c ten temat, nie my?la?em, o zgoszknia?ym, "regulaminowym" (o ile takie s?owo istnieje) opisie.
Chcia?bym, ?eby nie tylko ludzie patrzyli na m?j temat, niech dobry chumor te? czasem zajrzy.

Uwaga!
Przed wklejaniem jakich kolwiek screenow, apeluje do czytaj?cych, ?e je?li w temacie znajd? si? jaki? bluzgi, k??tnie, spamy itp. poprosze moderatora o zamkni?cie go!
Ok, no to mo?emy zaczyna?. ;d
Co? mnie tchne?o, ?eby zrobi? jaki? budynek, wi?c zrobi?em biblioteke.

Zacznijmy od do?u:
Parter:

Pierwsze pi?tro:

Strych:

Dach:

Te drewno na zewn?cz domku to przez to, ?e za d?ugo trzyma?em shift, a z nie wiadomego mi powodu, nie chcia?o si? usun??.
Na razie to tyle, p??niej wrzuce jeszcze pare innych mapek. ;pp
PS. Prosze ocenia? w skali 1-10, i jak ju? masz co? do napisania, to napisz rozs?dnie a nie "ale gupie ja nie mogem wes wyjc z tego forum".
Regards,
Aaviq
Notka moderatorska: |
Z?y dzia? - przenosz?. |