• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Alon3 ucze si? mappowa?

Odp: Alon3 ucze si? mappowa?

No i to sie rozumie, ognisty zywiol - duzy postep :) bardzo ladnie to wszystko wyglada 9/10 ! (w czym 10 u mnie jest wrecz nie mozliwa do oddania :P)

poma?y prefiks tematu powinien by? zmieniany ;D ?liczne prace !

Na 5 scrn da si? przej?? jako? na drug? stron? ?

poma?y prefiks tematu powinien by? zmieniany ;D ?liczne prace !

Na 5 scrn da si? przej?? jako? na drug? stron? ?

dziekuje za mi?a krytyke, je?li chodzi o ss5 , to na ss 6 jest w?asnie ten lewy kawa?ek za mostem , a w tych dziurach jest wsadziony invisible floor , a dla wyja?nienia jest pod?oga ale jej nie ma ;D W?a?nie jutro sko?cze 3 ?ywio? o nazwie ''Death'' i zostanie mi m?j ulubiony czyli ''ICE'' . Lubie l?d , obym tego nie spierdzieli? trzymajcie kciuki;P

nikt nie komentuje ;/ smutno troche ... tak na refresz skrinszoty ;]
1.
Twf4npS.png

2.
SM2UBhu.png

3.
tzu5PtF.png

4.

5.
pwFKMv5.png

6.
kj0fhUM.png

7.
4ZSFUHH.png

Brakuje mi tutaj tylko odrobiny ?wiru na 2 ostatnich zdj?ciach, ale poza tym mapki wygl?daj? coraz lepiej. Idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej.

Brakuje mi tutaj tylko odrobiny ?wiru na 2 ostatnich zdj?ciach, ale poza tym mapki wygl?daj? coraz lepiej. Idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej.
no wiem wiem , w detalizacji jestem jeszcze miekki ;D ale cwicze i staram sie ;] 3 i 5 ss byl detalizowany przez Xortezo [ ja mialem wtedy troche na glowie ] fajnie to zrobil , a robie pod jego projekt te zywioly ;]

Wow! Jestem pod wra?eniem, prace s? pi?kne!
dziekuje , zobaczymy jak pojdzie mi z Zima , dzisiaj zaczynam prace nad tym ;]

taki ma?y refresh -
i zapraszam do komentowania dalej tego co juz jest ..:ops:
Przepraszam ze bez ?adnego ss, lecz mam teraz remonty , jak i zapalenie gard?a nie my?le trze?wo i ka?dy nowy projekt zimy jest usuwany .. Brakuje mi ostatnimi czasu kreatywno?ci [ wina choroby pewnie tak , na co? musze zgoni? ;D ] , ale przejdzmy do sedna , postaram sie wrzuca? jakie? miejsc?wk kt?re stworze do krytyki i by temat nie zosta? zakopany ;P

p.s wsprawie je?li komu? si? spodoba m?j mapping, i chce napisa? o do??czenie do projektu .. w PM prosze napisa? cos o ;

1. PROJEKT/TYP
2. OKRES [ile mam czasu na zrobienie tego ]
3. CO TO MA BY? [ expowisko, wyspa , quest ]
4. Jaki? kontakt gg/skype
NIE ROBIE MIAST JAK I WIEKSZYCH TEREN?W MAX DO 100 KB [jednego projektu]

Przepraszam za polowe tekstu z polskimi znakami ;D
I PRZEPRASZAM ZA CAPSLOCKA ;D

Ostatnia edycja:

Drego... Ja Ci powiem ze ladnie to robisz ;]. Podoba mi sie twoj mapping

ola?em troche temat ale wracam z pe?na para [ na jaki? okres przesta?em mappowa? ] ;/
taka ma?a praca z dzisiaj , zapraszam do komentowania .
3zjuSOi.jpg

Ostatnia edycja:

Ostatnia Twoja praca, kompletnie mi si? nie podoba - nie wiem dlaczego, ale strasznie wygl?da mi to na autoborder. Popatrz na poradniki odno?ne natury.

Reszta Twoja prac, naprawd? mi si? podoba - mia?bym zastrze?enie tylko do tych w pierwszym po?cie, jako? mi si? ten ?nieg nie podoba, ale to tylko wy??cznie Tw?j wyb?r. Co tu du?o m?wi?? "Pompuj, pompuj, pompuj cz?owieniu, trenuj, Ujrzysz progres w oka mgnieniu." Powodzenia Ci ?ycz? :)

_/Regards.

Dawno nie by?o ?adnego refresza, nie to ?e map nie robi?em robi?em ca?y czas si? szkoli?em wracam z nowymi umiej?tno?ciami :P ej
Stwierdzi?em ?e serwer RPG ?adniej b?dzie wygl?da? IN-GAME wi?c od dzisiaj stara? si? b?d? nagrywa? filmiki ( od razy przyznam nie mam zielonego poj?cia o edytowaniu film?w wi?c wygl?da to tak jak wygl?da )

+ jest to edycja Karmii robiona w wolnych chwilach : )

Jak chcesz pokazywa? w taki spos?b to pokazuj postaci? z poziomem adekwatnym do miejsca kt?re pokazujesz, tak zasuwasz omijaj?c potwory, ?e nie mo?na si? przyjrze? i skupi?. Gdyby? mia? jaki? 25 poziom knightem i zabija? te cyklopy to by?oby super :)

Szukasz mo?e posady ? Mam temat w dziale "zespoly"

@TOPIC
Jak na amatora prace s? przyzwoite i grywalne

Jak chcesz pokazywa? w taki spos?b to pokazuj postaci? z poziomem adekwatnym do miejsca kt?re pokazujesz, tak zasuwasz omijaj?c potwory, ?e nie mo?na si? przyjrze? i skupi?. Gdyby? mia? jaki? 25 poziom knightem i zabija? te cyklopy to by?oby super :)

^agree przyj??em ostatni filmik z szybkiego biegania , przyznam si? nawet bazy nie zrobi?em ustawi?em expa na x9999 i to da?o tyle powera ^^ Od jutra zrobi? baze danych i wszystko ogarne :>

NGU @TOPIC
Jak na amatora prace s? przyzwoite i grywalne - amator by? i jest dla picu ale nie chce go zmienia? ^^ , co do wsp??pracy to przejrz? w?tek mo?e dogadamy si? ^^
( jak wy?ej pisa?em nie znam si? na mowi mejkingu , utwory dodaje z jutuba przez jutuba ci??ko tam co? fajnego znale?? ^^ )

@Up
Jakub Krul Top Lejnu :v.
@Topic
?wi?tynia troch? pusta, a depo zbyt z?o?one, gracze lubi? prostot?.

@Up
Jakub Krul Top Lejnu :v.
@Topic
?wi?tynia troch? pusta, a depo zbyt z?o?one, gracze lubi? prostot?.

hahaha ;D
depo wiem ?e jest straszne , do tego si? mog? przyzna? , dzi?ki za krytyke
OqPJfJM.png
poprawi?em na szybko , teraz jest bardziej mobilniejsze b?d? my?la? nad nim jeszcze bo pusto si? wydaje :) dzisiaj karmia w ruch idzie a od jutra prac b?dzie mniej bo wracam do pracy : ) moim zdaniem ?wi?tynia jest miejsce kt?re powinoo si? jak najrzadziej odwiedza? jak i musi byc przestrzenne :curse: ale co? pomy?l? nad tym tak samo

#100 razy 1 !

Ostatnia edycja:
Do góry