Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poma?y prefiks tematu powinien by? zmieniany ;D ?liczne prace !
Na 5 scrn da si? przej?? jako? na drug? stron? ?
no wiem wiem , w detalizacji jestem jeszcze miekki ;D ale cwicze i staram sie ;] 3 i 5 ss byl detalizowany przez Xortezo [ ja mialem wtedy troche na glowie ] fajnie to zrobil , a robie pod jego projekt te zywioly ;]Brakuje mi tutaj tylko odrobiny ?wiru na 2 ostatnich zdj?ciach, ale poza tym mapki wygl?daj? coraz lepiej. Idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej.
dziekuje , zobaczymy jak pojdzie mi z Zima , dzisiaj zaczynam prace nad tym ;]Wow! Jestem pod wra?eniem, prace s? pi?kne!
ps:
ej
Jak chcesz pokazywa? w taki spos?b to pokazuj postaci? z poziomem adekwatnym do miejsca kt?re pokazujesz, tak zasuwasz omijaj?c potwory, ?e nie mo?na si? przyjrze? i skupi?. Gdyby? mia? jaki? 25 poziom knightem i zabija? te cyklopy to by?oby super![]()
@Up
Jakub Krul Top Lejnu :v.
@Topic
?wi?tynia troch? pusta, a depo zbyt z?o?one, gracze lubi? prostot?.
dzisiaj karmia w ruch idzie a od jutra prac b?dzie mniej bo wracam do pracy : ) moim zdaniem ?wi?tynia jest miejsce kt?re powinoo si? jak najrzadziej odwiedza? jak i musi byc przestrzenne :curse: ale co? pomy?l? nad tym tak samo