What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Alon3 ucze si? mappowa?

Drego

Advanced User
Reaction score
17
Odp: Alon3 ucze si? mappowa?

No ?adnie ?adnie Panie KrUlu. ;D
Na 1 ss fajny budynek.:wink:

Krul i Bug tej GRY dwa w jednym jak twix , tomeczku nie mog? zrozumie? mo?e to gusta albo po prostu jest tak przekombinowany jakbym chcia? kogo? skopiowa? :X ale dla mnie ten domek jest ohydny staram si? unika? takich ''konstrukcji'' przyznam si? bez bicia , u kogo? ( jak doda co? od siebie ) ten domek by?by 1000000x lepszy ni? m?j , jak mo?na zauwa?y? jestem samoukiem czasami siadam bez ?adnego planu i po prostu jad? do przodu modernizuj?c co? po raz setny jednego dnia :D szczerze jakbym sam siebie oceni?y to zamiast tej #1 wybra?bym zdecydowanie #5 takie prace ciesz? moje oczy i sk?aniaj? do starania si? jeszcze bardziej :p

@Tomek ja to og?lnie szukam twojego piernikowego domku ( cukierkowy czy tam to piekarnia by?a ju? kurcze nie pamietam ) , przegl?da?em twoj? galerie tutaj ale nie znalaz?em go , pewnie z mappers przepad? :XX a szkoda to dopiero by?a ''konstrukcja'' przez kt?ra musia?em sztucznego oka szuka? bo wypad?o z wra?enia ^^ O.x
Dzi?ki ludziska za mi?e s?owa zapraszam do komentowania i oceniania prac ! tylko nie lukrowa? jak moja #jerozolimska'?ciana'p?aczu ^^
http://tibia.net.pl/threads/563425-Alon3-ucze-się-mappować?p=1666180&viewfull=1#post1666180 LINK DO POSTU OSTATNICH MAP!

Dla tych co lubi? taki rodzaj muzyki , linia melodyczna pasuje do mnie jak ula? , bass stopa bass stopa przej?cie !
[video=youtube;Ecl4J-XfpcU]https://www.youtube.com/watch?v=Ecl4J-XfpcU[/video]

Last edited:

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Hehe budynek fajny co ty chesz mo?e minimalnie przesadzony, ale i takie si? zdarzaj?. Aby si? wyr??nial i to daje du?o w sierodku jest ju? troch? gorzej, ale to da si? poprawi?.
To by?a chyba cukiernia jak b?d? w chacie to wstawie ssy "ten domek". ;d

Last edited:

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Hehe budynek fajny co ty chesz mo?e minimalnie przesadzony, ale i takie si? zdarzaj?. Aby si? wyr??nial i to daje du?o w sierodku jest ju? troch? gorzej, ale to da si? poprawi?.
To by?a chyba cukiernia jak b?d? w chacie to wstawie ssy "ten domek". ;d

Ja ci?gle czekam :C Jako ?e usiad?em dzisiaj na d?u?ej z my?l? o smokach ( nie to ?e si? obija?em , brak pomys?u i czasu ;'X troch? pustawo jest to wiem , ale z tego co mi wiadomo smoki nie detalizuj? si? bo wszystko PSUJOM ) + Resp Smok?w bez Smok?w ^^
7bCZE4v.png

Dy4qadk.png

eFfbsPB.png

b09aI78.png

55cxbcS.png

F7HtIux.png

CcOXIAO.png

i6z6S0t.png

+DODATEK z RME
c39jCNx.png

Zapraszam do komentowania ; )

Last edited:

Xevin

Active User
Reaction score
10

Ksztalt - jako tako
Detale - leza

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Sorry Kubu wypad?o mi kompletnie konkretnie z g?owy ;d
trzymaj ;D
cukirnapn_wewqnnp.png

cukirna2p_wewqnne.png

cukirna3p_wewqnnw.png

taki sobie ten budynek aby na npc :wink:

Last edited:

Skleja

Advanced User
Reaction score
4

Masz co? nowego? xd

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Nowego mo?e nie , ale wszystko w 1 miejscu tak ^^

P.s smoki zostan? w takim rodzaju , nieop?acalne jest nawali? miliona detali , podstawa dla mnie MUSZA BY? GRYWALNE bo nie robi? prac pod showoff

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

P.s smoki zostan? w takim rodzaju , nieop?acalne jest nawali? miliona detali , podstawa dla mnie MUSZA BY? GRYWALNE bo nie robi? prac pod showoff

Moze i nie robisz pod showoff, ale male kamyczki sa jak najabrdziej grywalne, a u Ciebie ich jakos nie widze o_O

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

masz na my?li north SIDE? Drodzy userzy, po co wy angielskiego usi?ujcie u?ywa? jak z polskim w wi?kszo?ci sobie nie radzicie :D Mapa ca?kiem ok poza tymi lewituj?cymi kamykami z ogniem na czubku

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Moze i nie robisz pod showoff, ale male kamyczki sa jak najabrdziej grywalne, a u Ciebie ich jakos nie widze o_O

i tak wszystko pokryje Ogie? wi?c jak dla mnie to strata czasu taka detalizacj? i mog? si? zaj?c czym? innym , a nie sta? w miejscu i uk?ada? kamyki kt?re i tak przykryje ogie? :/ po prostu staram si? planowa? prace do przodu a ?e te? jestem graczem to wiem jak to b?dzie w przysz?o?ci wygl?da? .

masz na my?li north SIDE? Drodzy userzy, po co wy angielskiego usi?ujcie u?ywa? jak z polskim w wi?kszo?ci sobie nie radzicie :D Mapa ca?kiem ok poza tymi lewituj?cymi kamykami z ogniem na czubku

Jakby? nie zauwa?y? to w ka?dym po?cie robi? b??d specjalnie i zawsze si? jaki? SPECU ORTOGRAFIK znajdzie co mi b??d wypomni ;C A dla sprostowania mieszkam w Angli problemu z angielskim nie mam , mam go na coooodzie? : X a co do niebieskich p?omieni , kiedy nadejdzie noc w tibi s?o?ce zajdzie wtedy ten p?omie? da efekt ?wietlny i ukarz? si? cienie !

Last edited:

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Jakby? nie zauwa?y? to w ka?dym po?cie robi? b??d specjalnie \
A po chuj?

@down
Chujowa wym?wka. Mieszkasz w GB i nie znasz angielskiego.

Last edited:

Drego

Advanced User
Reaction score
17

A po chuj?

Dobra dubler , nie chce robi? tutaj spamu wi?c napisz? to raz I DLA WSZYSTKICH .. ROBI? B??DY BY NOWE POKOLENIE UCZY?O SI? NA MOICH B??DACH ! po chuj wchodzi si? do wody to po 1 , po 2 nikt nie zabroni mi robi? b??d?w , jedni pisz? jakby byli PIRATAMI inni pisz? DZIWNIE ( nie umiem tego okre?li? bo nie chce nikogo obra?a? ) , a ja robi? sobie b??dy bo tak chce i nikt nie zabroni mi tego :/ Kiedy? w podstaw?wce ( kurde tak si? cofn?? w rozwoju i to pami?ta? :X ) na dyktandzie dosta?em 0 pkt za to ?e podpisa?em si? K?ba ,czy jestem dumny z tego , TAK bo to co pisz? i jak to pisz? to moja sprawa a inni maj? b?l dupy , jak boli i piecz? to u?yjcie , tylko pami?tajcie ?e przed u?yciem zapraszam do przeczytania notki od lekarza
48d02da2c01d0ad822a30f8ace7b76da7327.jpg
Pozdrawiam i ?egnam je?li kto? ma jeszcze jakie? ALE do mojej ORTOGRAFII to zapraszam na pw , bo nie chce offtopu robi? tutaj : C

Last edited:

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Ma?a wioska refillera ??cz?ca Karmie z Tiquanda ( i ka?dy wie o co chodzi ) , pomys?y wzi??em z prac seabisa dzi?ki wielkie !
yGwKTTJ.png

nYP0Dpt.png

3wnZl84.png

c6P424u.png

Kxja9cV.png

RElVyjh.png

y1Km8G1.png

rJ7yp3C.png
Zostaw Komentarz , czasami brakuje miejsca bym m?g? wrzuci? co? nowego :tongue:

maxiorm

User
Reaction score
1

Mnie si? podoba i nie przejmuj si? dzie?mi kt?r? pisz?, ?e robisz b??dy b?d? cokolwiek innego. To ?mieszne, ?e tacy ludzie maj? jak?? pozycje / range na tym forum bo mentalnie widz? gimnazjum.
Kubunio !
' R?b Swoje, Ryzyko jest Twoje ' :D

Powodzenia ^​

kacperkrowicki

Advanced User
Reaction score
16

Powiem tyle zajeee chetnie bym pogral na twoim servie ale jednak karmia w twoim wykonaniu jest troche bardzo przesadzona czekam na edit desert w jakims fajnym stylu

danio4don

Advanced User
Reaction score
6

no fajnie fajnie to wygl?da :)

Shirako

Senior User
Reaction score
59

Na pierwszym screenie dwie z lamp s? zbugowane, to do poprawy :D Dodatkowo wszystkie lampy, kt?re podnosz? schody (na dachach) daj pi?tro wy?ej. Og?lnie wioska taka sobie, wida?, ?e do natury si? specjalnie nie przy?o?y?e? :/