Drego
Advanced User
- Reaction score
- 17
Odp: Alon3 ucze si? mappowa?
Dzi?ki , praca idzie do przodu ci?gle co do samej karmi nie mam pomys?u za bardzo na ni? teraz ( ale na pewno przejdzie OGROMN? zmian? ), pustynie zostawi?em na koniec zosta?o mi tiquande teraz zacz?? , obrze?a karmi po prawej ( + jakie? ma?e ska?ki ) . wytyczne s? trzeba si? ich trzyma? bo wszystko szlak trafi : ) teraz na par? dni czas zawiesi? prac? zebra? my?li , i powoli z kopyta rusza? do przodu .
Dzi?ki za bombowe komentarze :curse:
Powiem tyle zajeee chetnie bym pogral na twoim servie ale jednak karmia w twoim wykonaniu jest troche bardzo przesadzona czekam na edit desert w jakims fajnym stylu
Dzi?ki , praca idzie do przodu ci?gle co do samej karmi nie mam pomys?u za bardzo na ni? teraz ( ale na pewno przejdzie OGROMN? zmian? ), pustynie zostawi?em na koniec zosta?o mi tiquande teraz zacz?? , obrze?a karmi po prawej ( + jakie? ma?e ska?ki ) . wytyczne s? trzeba si? ich trzyma? bo wszystko szlak trafi : ) teraz na par? dni czas zawiesi? prac? zebra? my?li , i powoli z kopyta rusza? do przodu .
Dzi?ki za bombowe komentarze :curse:
Je?li chodzi o natur? to mam bardzo ograniczon? palet? staram si? rozmieszcza? j? z umiarem i umiej?tnie ( jak dla mnie ) ale te? by nie by?o zaspamowane ( ostatnio zacz??em przegl?da? galerie i przyznam ?e nie kt?re prace ?rednio-zaawansowanych mapper?w s? ohydne moim zdaniem mo?e dlatego ?e inaczej patrze na nie ) co do lamp ju? poprawione wszystkie ,Dzi?ki takie komentarze s? godne uwagi.Na pierwszym screenie dwie z lamp s? zbugowane, to do poprawy Dodatkowo wszystkie lampy, kt?re podnosz? schody (na dachach) daj pi?tro wy?ej. Og?lnie wioska taka sobie, wida?, ?e do natury si? specjalnie nie przy?o?y?e? :/
Last edited: