What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Alon3 ucze si? mappowa?

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52
Odp: Alon3 ucze si? mappowa?

Szukasz mo?e posady ? Mam temat w dziale "zespoly"

@TOPIC
Jak na amatora prace s? przyzwoite i grywalne

Serio? takiego mapera chcesz? :D
Co do mapek to wgl mi si? nie podobaj? :p

Do Autora nie masz co si? chwali? ?e Never Give UP chce ci? do teamu na grupie FB - Czas na nowy OTS bo to jest po prostu ?a?osne jak widz? takie osoby co chwal? si? ka?demu ?e kto? ich dobrze oceni?, dla mnie lepiej musisz si? postara? chod? na amatora nie jest ?le.

XaMeS

Banned
Reaction score
11

Do Autora nie masz co si? chwali? ?e Never Give UP chce ci? do teamu na grupie FB - Czas na nowy OTS bo to jest po prostu ?a?osne jak widz? takie osoby co chwal? si? ka?demu ?e kto? ich dobrze oceni?, dla mnie lepiej musisz si? postara? chod? na amatora nie jest ?le.

To tak samo jak jaki? bezrobotny typ bez wykszta?cenia m?wi? czy si? czyja? praca podoba czy nie.

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Depo chujowe mocno. Reszta mi si? ca?kiem podoba. Sam pomys? prezentacji mapy poprzez filmik nie podoba mi si? ani troch?. Jak masz zamiar biega? knightem na 25 poziomie i prezentowa? ca?e expowisko to ja pierdole, ogl?da? filmik, kt?ry b?dzie trwa? 30 minut xd

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

To tak samo jak jaki? bezrobotny typ bez wykszta?cenia m?wi? czy si? czyja? praca podoba czy nie.

Nie wiesz co potrawie i co robi? wi?c g?wno wiesz o mnie.

Nie r?b tu spamu bo ja tylko wyrazi?em swoj? opinie, mam do tego prawo wi?c NQ.

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Cz?owieku ale kim ty w og?le jestes? powiedz mi to z NGU to by? bezbek nie jeste? w temacie to nie udziela si? je?li g?*** wiesz i g?w** widzia?e? :) marne prowo zrobi?e? prawilna morderczko 2/10 CNNO jest grupa beki tibijskich wojownik?w nie udzielasz si? tam , a tutaj prujesz si? jak szmata bo chowasz si? pod nickiem ( ubranie .. ) , bo je?li chcesz mnie krytykowa? w taki spos?b to poka? co ty potrafisz
@down
Prawilnie po stronie w?adcy ^%^

Og?lnie co do samej innowacji z Video prezentacjami , postaram si? to ?adnie ( jak znajd? osob? co si? zna na tym dobrze ) wymiesza? w betoniarce i po??czy? gre z prezentacja , tu troch? przyexpie na expowisku a tutaj troche pozapier*** by nie by?o zamulania :X

@Og?lnie co do Skarpety nie reklamuj CNNO na TNP zewzgledu na to ?e nie chcemy reklam od pseudo mordeczek i nie r?b mi syfu jesli nie potrafisz si? zachowa? kulturalnie ^^

Og?lnie depo by?o robione szybko , poprawki te? by?y szybkie dzisiaj Karmie si? przejrzy i pare pomys??w :)

Na sam koniec dodam tylko i wy??cznie sprostowanie tego ?e skarpeta jest nikim :)
fcVJAlX.png
urban napisa? ca?? prawd? o tobie :) jeszcze si? jara?e? moimi mapami bo vexera jak i cetylia wysz?y spod mojej i urbana r?ki wi?c ja ko?cz? rozmow? z tob? DOS?OWNIE bo jeste? ju? na przegranej pozycji , egzekucja , bajo :*

Last edited:

Uxi

Advanced User
Reaction score
6

dobrze wygl?da dawaj wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Ojoj czytanie ze zrozumieniem si? k?ania, napisa?em ?e jak na Amatora nie jest ?le wi?c nie wiem o co ci biega a ka?dy wie ?e klimat roxora musia?em zachowa? bo jak bym jego za mocno przerobi? to, to ju? by nie by? roxor wi?c wiesz...

Nie mog?em tam pokaza? ca?ych swoich umiej?tno?ci.

Nie rozumiem os?b kt?rzy robi? galerii i burz? si? o z?? opinie, chod? takiej nawet ci nie wystawi?em.

53152110308071783269.png

^ Czy?by? ju? komu? ukrad? map?? :eek:

Last edited:

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Przyjmuj? krytyk? od Ludzi kt?ra jest LUDZKA a nie na si?? , nie lubi? sztucznej atmosfery kt?ra tworzysz nie wiem mo?e tabi ci zap?aci? , mnie to nie interesuje , tylko je?li twoje wypowiedzi maja by? plastikowe to pomyli?e? dzia?y bo hydepark jest na dole :)

Sprawy z tabim nie b?d? roztr?ca? tutaj bo to jest temat zamkni?ty tabi da? mi map? LEGALNIE , sam wys?a? a p??niej gada? ?e jestem z?odziejem ukrad?em mu ja s?dem mi grozi? blablabla dlatego jest tak jak jest :) i nie zamierzam zaczyna? tego tematu ju? bo wczoraj ju? zosta? wyja?niony :* i prosz? ci? o zamazanie imienia i nazwiska ze wzgl?du na to ?e nie ?ycz? sobie publikowania moich danych osobistych chocia? wiem ?e facebook jest publiczny , ale zapoznaj si? z regulaminem i tym co mo?e ci grozi? ( ale spokojnie ja nie tabi na psy nie p?jd? prawilnie 9/10 ) chyba ?e ma to moderator zrobi? i nagrodzi? ci? sowicie jeszcze dodatkiem :)

Code:
19:14 Albanski Raj [8]: kleknij
19:14 [GoD] TABI: poco?
19:14 Albanski Raj [8]: wielkanoc
19:14 Albanski Raj [8]: jest
19:14 Albanski Raj [8]: to jajkami sie zajmiesz

Koniec na dzisiaj mi?ego ogl?dania jak i mappowania !
?nie?nego Poniedzia?ku : )

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Nie jest ?le ale wola?bym ?eby? wstawia? screeny bo wku*rwia ogl?danie takich film?w.

kacperkrowicki

Advanced User
Reaction score
16

Jedna z lepszych edycji karmi jaka widzia?em jedyne zastrze?enie mam do tego ze nie pasuje tam ten pustyny piasek i zmienilbym bordery trawy i niekt?re drzewka nie pasuj? wogole do miasta

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Ca?kiem ?adne prace :) Ch?tnie zobaczy?bym w twoim wykonaniu jak?? kopalni?.
Przykro mi ale nie dam rady spe?ni? twoich marze? ^^ za ma?o czasu wolnego mam teraz
Nie jest ?le ale wola?bym ?eby? wstawia? screeny bo wku*rwia ogl?danie takich film?w.
Ze wzgl?du na ciebie dzisiaj zabawi?em si? w FOTOGRAFA :p
Jedna z lepszych edycji karmi jaka widzia?em jedyne zastrze?enie mam do tego ze nie pasuje tam ten pustyny piasek i zmienilbym bordery trawy i niekt?re drzewka nie pasuj? wogole do miasta
Miasto zmieni? jeszcze z milion razy , na spokojnie jak wida? na filmiku to miasto jeszcze le?y :/
1#
FA5aX4p.png

2#
kVnYYui.png

3#
C3UTR0v.png

4#
TLrmx50.png

5#
1vpt534.png

6#
IWe57Pc.png

7#
M372cHh.png

8#
aAe2LOE.png

9#
0P0sJxO.png

10#*
48a7WAf.png

*to na ?cianie nie b??d taki przep?yw magiczny w skale

Drego

Advanced User
Reaction score
17

A? mnie si? myszka wy??czy?a a? taki szok Isanto u mnie w temacie ULALA , mog?em SZ?KA napisa? wtedy by by?o poprawnie :C ta moja ortografia oryginalna :p

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Dziewi?tka odpada. Reszta jest zajebista.

ok.

Faydee

New User
Reaction score
0

Bardzo dobre! :) fajne mapki naprawd?, b?d? mo?e publikowane na jaki? servie ?

Drego

Advanced User
Reaction score
17

Dziesi?tka te? odpada, wygl?da jak niedoko?czona :v

Prace pod ostatnie 2 ss , by?y robione w trybie szybko ''ByleByBy?o'' teraz dopiero zaczynam smoki, a tam ju? jeden czyha? skubaniec w jamie !

Podkre?lam troch? czasu ograniczonego mniej , ale postaram si? co? wrzuca? na dniach trza skilla trenowa? nie ma OPIERD**** si? :curse:

P.s
Jakby kto? poratowa? rad? jak fajnie niekt?re rzeczy* zrobi? ( ucz? si? bez artyku??w ?adnych ) bym by? bardzo wdzi?czny !

*kontrukcje / kombinacje np to id z tym id .

Last edited:

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Najlepsza pracka to #1.
Najgorosze to 3 od konca bo sa puste ( niedokonczone )

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

No ?adnie ?adnie Panie KrUlu. ;D
Na 1 ss fajny budynek.:wink: