- Liczba reakcji
- 14
Odp: Angel ots!
W?a?nie w EVO nie do ko?ca nie liczy si? mapa i jej rozmiar w ko?cu jest to rozmiar spot?w jak i ich ilo?? bo w evo nie ma tak zwanej "naturki" ;]
AngelOts.pl To nie jest serwer! To jest ekipa zgranych ludzi kt?rzy chc? co? wypu?ci? fajnego
w tym momencie pracujemy nad 2-ma serwerami lecz w przysz?o?ci dojd? jeszcze inne, nowe np War czy inne tego typu serwery OT 
Guild War-na to te? mam do?? ciekawy pomys?
b?d? miasta-areny na kt?rych b?d? prowadzone walki
na 2-4 gildii naraz
gildie b?d? mia?y zadanie, zniszczy? metin stone (czy co? tego typu) przeciwnik?w, ten kamie? kt?ry zostanie jako ostatni wygrywa! metiny b?d? sie powolutku regenerowa? i b?d? atakowa?y graczy atakami obszarowymi kt?re nie zadadz? obra?e? gildiom ich broni?cym ;]
; >Wrzuc? jeszcze 3 ss z mapy EVO ; >
Oto depo wykonane przez Imperata
mo?ecie je r?wnie? spotka? na naszym CustomRPG map 
Sklepy! miasto w EVO to jeszcze moje stare za czas?w budowy mapy Babilonu
ten sklep to chyba z ek kiedy? wyci??em
Oraz Temple ono r?wnie? pochodzi z starego Babilonu
No na dzi? to koniec
z czasem b?d? udost?pnia? coraz to ciekawsze zakamarki map oraz pomys?y skrypt?w czy system?w 
Mi?ego Wieczoru ?ycz? wszystkim
AngelOts.pl To nie jest serwer! To jest ekipa zgranych ludzi kt?rzy chc? co? wypu?ci? fajnego
w tym momencie pracujemy nad 2-ma serwerami lecz w przysz?o?ci dojd? jeszcze inne, nowe np War czy inne tego typu serwery OT 
Guild War-na to te? mam do?? ciekawy pomys?
b?d? miasta-areny na kt?rych b?d? prowadzone walki
na 2-4 gildii naraz
gildie b?d? mia?y zadanie, zniszczy? metin stone (czy co? tego typu) przeciwnik?w, ten kamie? kt?ry zostanie jako ostatni wygrywa! metiny b?d? sie powolutku regenerowa? i b?d? atakowa?y graczy atakami obszarowymi kt?re nie zadadz? obra?e? gildiom ich broni?cym ;]; >Wrzuc? jeszcze 3 ss z mapy EVO ; >
Oto depo wykonane przez Imperata
mo?ecie je r?wnie? spotka? na naszym CustomRPG map 
Sklepy! miasto w EVO to jeszcze moje stare za czas?w budowy mapy Babilonu
ten sklep to chyba z ek kiedy? wyci??em

Oraz Temple ono r?wnie? pochodzi z starego Babilonu
No na dzi? to koniec
z czasem b?d? udost?pnia? coraz to ciekawsze zakamarki map oraz pomys?y skrypt?w czy system?w 
Mi?ego Wieczoru ?ycz? wszystkim
na dystance 1 skill kosztuje 20 pkt ;]
) Zda?y by si? jakie? testy przed startem
dla od?wie?enia dam maly ss