-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

W?a?nie w EVO nie do ko?ca nie liczy si? mapa i jej rozmiar w ko?cu jest to rozmiar spot?w jak i ich ilo?? bo w evo nie ma tak zwanej "naturki" ;]

AngelOts.pl To nie jest serwer! To jest ekipa zgranych ludzi kt?rzy chc? co? wypu?ci? fajnego :) w tym momencie pracujemy nad 2-ma serwerami lecz w przysz?o?ci dojd? jeszcze inne, nowe np War czy inne tego typu serwery OT :)

Guild War-na to te? mam do?? ciekawy pomys? :p b?d? miasta-areny na kt?rych b?d? prowadzone walki :) na 2-4 gildii naraz :) gildie b?d? mia?y zadanie, zniszczy? metin stone (czy co? tego typu) przeciwnik?w, ten kamie? kt?ry zostanie jako ostatni wygrywa! metiny b?d? sie powolutku regenerowa? i b?d? atakowa?y graczy atakami obszarowymi kt?re nie zadadz? obra?e? gildiom ich broni?cym ;]

; >Wrzuc? jeszcze 3 ss z mapy EVO ; >

Oto depo wykonane przez Imperata :) mo?ecie je r?wnie? spotka? na naszym CustomRPG map :)
depom.png

Sklepy! miasto w EVO to jeszcze moje stare za czas?w budowy mapy Babilonu:)
ten sklep to chyba z ek kiedy? wyci??em O.o
sklepyb.png

Oraz Temple ono r?wnie? pochodzi z starego Babilonu :)
templeyq.png

No na dzi? to koniec :p z czasem b?d? udost?pnia? coraz to ciekawsze zakamarki map oraz pomys?y skrypt?w czy system?w :)
Mi?ego Wieczoru ?ycz? wszystkim :)

Ca?y teren evo "ten czarny" b?dzie zape?niony ma by? to najpot??niejsze evo w ?wiecie ots
pr?bujemy tak?e zrobi? najpot??niejszy OTS jaki w og?le wyszed?, w naszej sieci maj? same cude?ka chodzi?, pozdrawiam ;P

mapy troch? ju? pokazali?my ;p teraz pokarze 2 z system?w jakie si? znajduj? na serwerach ;]

pierwszy to point system.

Polega on na tym ?e wraz z nabytymi poziomami dostajemy specjalne punkty kt?re mo?emy zainwestowa? w skile hp etc ;]
punkty dodajemy komendami
!points
oto ss :)'
pointsystemv.png

Otwiera si? nam wtedy taka tabelka ;] ja akurat mia?em 10 punkt?w dodajemy punkty komend? widoczn? na ss czyli np:
!points add, vitality, 1 dostajemy wtedy +5 maxymalnego hp :) ta jedynka na ko?cu oznacza ile skila 1=1 2=2 etc :D na dystance 1 skill kosztuje 20 pkt ;]

2gi system jest to system Drop item! kt?re mo?emy wylotowa? z mob?w s? 3 kategorie: rar, epic i legendary na ka?d? jaki? niewielki % gdy nam wypadnie jaki? epicki przedmiot zostajemy powiadomieni o tym (wyskakuje takie EPIC!) :D

oto ss jak to mniej wi?cej wygl?da :)
raritemsystem.png

Wszystkie te itemy b?dzie mo?na ulepsza? (upgrade system) maxymalny poziom upgrate wynosi na t? chwil? 9. z ka?dym poziomem ro?nie atak def armor etc ;]
Jestem podczas pracy nad balansem tych system?w, kamienie (upgrade crystal) b?dziemy zdobywa? w misjach eventach oraz b?d? wypada? czasem z bos?w postaram si? by nie by?o ?atwo takie zdoby? ale by gracze potrafili si? nimi pos?ugiwa? ;]
Wszystkie te systemy b?d? rozwijane przez naszych skrypter?w i dopracowywane!
no na dzi? to tyle powiedzcie mi co s?dzicie o nowych systemach w grze ;] i co my?licie o moim teatrze ;D hehe :p

~~DOWN~~

aaa wiem byki wale ;/
poprawi?em :p

Ostatnia edycja:

Witam Witam ;-)

Mam jedno ale odno?nie " ubgrade " systemu.. Czy nie powinno to by? " UpGrade " ? :-D Bo to " up " oznacza w?a?nie do g?ry. ;-)

A odno?nie point systemu, przer?b mo?e t? tabelke na j?zyk polski i daj ss ;-)

Pozdrawiam !

To zn?w ja :p co? ma?o piszecie <my?li> mo?e by uaktualni? temat dodam minimape RPG by?cie mogli zobaczy? jak post?puj? nasze prace :)
oto ona :)

customgroundfloor260420.png

jak wida? dodali?my 2 nowe kontynenty w jednym zosta?o do uko?czenia miasto tak to wszystkie expy i questy s? zbudowane pozosta?o ju? tylko je oskryptowa? :) a 2gie jest niedawno rozpocz?te co wida? go?ym okiem po shape by was zaciekawi? ten niedawno zacz?ty b?dzie kontynentem elfickim ;p
P??niej gdy b?d? mia? wi?cej czasu dorzuc? kilka ss z bliska nowo powsta?ych wysp :)

Kawa?ek Natury :)
q78vhl2tym1p.png

Kr?lestwo Miasta Egipskiego

wecbtadpnlu7.png

Kozacka mapka ;)) Zda?y by si? jakie? testy przed startem ;) ?ycz? powodzonka w dalszej pracy !

tak jak zapowiedzia?em zarzuce kilka ss z nowych kontynent?w. jak narazie kilka alfickiego :D
mapa budowana przez eraonn

giflg.gif

1. drzewo opanowane przez korniki :D
10172386.png

2. skrawek lasu
36482405.png

3. spot pajeczakowatych (quest)
66585624.png

4.spot pajeczakowatych
25135356.png

5. ob?z bandyt?w.
73803663.png

6. g?rka
95362106.png

7.wejscie
28914921.png

8. lasek
29024917.png

9. sklepiki
72462571.png

10. Depo.
48378076.png

11. statek.
39049278.png

12. domek ;)
56556918.png

Zapraszam do udzielania si? w temacie :) Pozdro od Agnelots.pl :)

nikt przez tyle czasu nic nie napisa? :( dla od?wie?enia dam maly ss :o

beztytuuxinp.png

zapraszam :)

Lipiec, Sierpie? jako? tak, szukamy skrypter?w poniewa? nasi jako? dobrze nie dzia?aj?, wyst?puj? ma?e problemy chcemy zrobi? pierwszy najwi?kszy Evo i OTS por?wnuj?cy si? do rl mapy z naszymi opcjami ale brakuje nam troch? ekipy

a o to ile zrobili?my, po jednym crashu czy dw?ch mapy

mapaqn.png

Przyznam ze mapka zajebist* ;)) Powodzonka przy dalszej pracy ^^

Wi?kszo?? przedstawianych map wygl?da dobrze, ale ten ostatni screen to jaka? ?enada.

Dok?adnie chcia?em powiedzie? to samo co kolega @up.

Wasza robota zas?uguje na wielkie oklaski i naprawde dobr? mape zrobili?cie, ale ten ostatni screen.
Troche nie pasuje do poprzednich.
pzdr

ten z GS rozumiem, bardzo mo?liwe pierwszy raz tym stylem mapowa?em , musze to pod doskonali? dzi?ki ;)

Jak zobaczy?em, ?e Leon w tym siedzi to pomy?la?em, ?e warto zerkn??. Rozczarowa?em si? i to bardzo. Jedyne co mi si? podoba to tw?j wk?ad pracy gumku, bo wida?, ?e prawdopodobnie tobie jako jedynemu naprawd? na tym zale?y i sam starasz si? dopilnowa? aby mapa by?a grywalna, nie by?o na niej ?adnych b??d?w czy brzydkich, niedoko?czonych miejsc po?wi?caj?c na to sw?j jak?e cenny czas.

Jak zobaczy?em, ?e Leon w tym siedzi to pomy?la?em, ?e warto zerkn??. Rozczarowa?em si? i to bardzo. Jedyne co mi si? podoba to tw?j wk?ad pracy gumku, bo wida?, ?e prawdopodobnie tobie jako jedynemu naprawd? na tym zale?y i sam starasz si? dopilnowa? aby mapa by?a grywalna, nie by?o na niej ?adnych b??d?w czy brzydkich, niedoko?czonych miejsc po?wi?caj?c na to sw?j jak?e cenny czas.

czemu rozczarowa?em :( Dzi?ki ?e doceniasz moj? prace niewiele os domysla sie ile to czasu idzie by wszystko dopracowa? :) ale na szcz??cie Imperata buduje t? mape ze mn? jest to r?wnie jego jak i moja praca :)
co do tego rozczarowania domy?lam si? o co chodzi :D pewnie o skrypty owszem z nimi u nas jest ci??ko :( ci??ko znale?? osob? kt?rej b?dzie zale?a?o by serwer powsta? bo jednak jest to co? co nap?dza ca?y zesp?? do pracy :D

Ciekaw jestem jak zareagujecie na nowy klimat pustyni, postanowi?em troche poexperymentowa? i wysz?o mi takie co? :)
beztytuuqvr.png

nowy ss opuszczone gospodarstwo :D
9ik.png

troch? du?e mi to wysz?o ;o

kawa?ek portu:
i7l.png

minimapka z wczoraj :)
7kd.png

Ots sie rozwija jak wida? ca?y czas :) ju? nied?ugo sko?czymy mape.
Datapack czyli skrypty (nasz s?aby punkt ale czy nadal? :o ) Ca?kiem prawdopodobne ?e Oskar nam pomo?e, jeste?my w trakcie rozm?w, :D wi?c nie wiadomo jeszcze do ko?ca wszystkiego :D
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

nowy ss opuszczone gospodarstwo :D
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
troche duze mi to wyszlo ;o

kawa?ek portu:
minimapka z wczoraj :)

Ots sie rozwija jak wida? ca?y czas :) ju? nied?ugo sko?czymy mape.
Datapack czyli skrypty (nasz s?aby punkt ale czy nadal? :o ) Ca?kiem prawdopodobne ?e Oskar nam pomorze, jeste?my w trakcie rozm?w, :D wi?c nie wiadomo jeszcze do ko?ca wszystkiego :D
pozdrawiam :)
Ogarnijcie to ortografie "pomorze" ale tak to wszystko idealnie wygl?da pracujcie i pracuje ;p Powodzenia

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry