-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

CO do Potion systemu dla kazdej postaci powinien byc inny z inna roznica potions
np M level knighty beda latac z 20 m levem :OO

A i co do expa koncowy exp powinien byc x 2 lub x1.5 napewno nie wiekszy ;]]

Albo jak chcecie sie pobawic to dajcie exp x 1 lecz zmiencie ilosc otryzmwanego expa z danego stwora czyli np jak rat daje 5 expa niech daje 21 expa bedziecie mogli tworzyc nowe stworki wzgledem siebie xdd ale z tym troche zabawy bedzie ;]]]

Ostatnia edycja:

@Up

Grones, ty nupku zawsze co? musisz od siebie doda? :* A tak na serio to dobre by to by?o ale du?o pracy sam by? tego na swoim ots pewnie nie zrobi? leniu :D

A co do otsa to widz? przygotowania pe?n? par?, oby wszystko by?o gotowe do ko?ca lipca! :D Powodzenia ze startem ,oby jak najwi?cej graczy, widz? ots b?dzie bardzo dopracowany.

@Edit

Kiedy mniej wi?cej ots b?dzie gotowy? Na pocz?tku sierpnia ju? bedzie?

Ostatnia edycja:

szczerze powiedziawszy w?tpi? by?my si? wyrobili w przeci?gu 30 dni do startu, sama mapa wymaga wielkiej ilo?ci poprawek i wyko?cze? co te? jest bardzo czasoch?onne Bardzo by nam pomog?o gdyby kilka os pomog?o przy wyko?czeniach, zlecili by?my kilka prac komu? kto by?by ch?tny pom?c.(jak co zapraszam na pw) To na pewno by przyspieszy?o start serwera :) pozostaje jeszcze kwestia skrypt?w misji etc, proste ?a?cuchy zada? powi?zanych z quest logiem i innymi misjami.

Dzi? uko?czyli?my nowy kontynent i zosta? on w?a?nie doklejony do reszty mapy znajduje si? tam okolo 16 exp spotka? tu mo?emy mi?dzy innymi:
przer??ne gatunki elf?w
termity
earth elemental
wyverny
dragony
bog raidery
r?zne odmiany paj?czak?w
brimstone Bugi
haunted treelingi
i wiele wiele innych w tym przedziale trudno?ci potwork?w
:) poka?? minimape wyspy i jakie? ss (wcze?niej ju? wrzuca?em kilka screen?w gdy by?a podczas prac ci co ?ledz? temat powinni skojarzy? :)

minimapka :)
8am2.png

i ma?e przypomnienie co znajduje sie na wyspie:)
giflg.gif

mapa wykonana przez mojego brata Eragon (eraonn). :)
Pozdrawiamy AngelOts

to moj 200 post :D:D:D:

Ostatnia edycja:

Nie ma co robi? ogromnej mapy. Nie wiadomo ile b?dzie graczy, a taka mapa jak? ju? macie, spokojnie pomie?ci te 300+.
Zajmijcie si? poprawkami, testami i REKLAM?. Z niecierpliwo?ci? czekam na start serwera. Oby posta? troch? d?u?ej jak miesi?c i oby obfitowa? w graczy.

@edit
Exp, je?eli serwer ma posta? troch? bez ?adnych restart?w, proponuj? ustawi? na sta?? warto?? x5.

Pytanie:
Dlaczego nie wczytuje si? strona serwera?

Ostatnia edycja:

Zostawcie map? tak? jaka jest... Pomy?lcie nad stronk? i forum. :) Co do expa to x8 by?by idealny. :) Pozdrawiam.

Edit:
Z niecierpliwo?ci? czekam na otwarcie!;)

Ostatnia edycja:

Zmiejszcie moze troszke exp stage bo to troche za duzy :) kazdy chyba woli jak biegaja low lvle niz same 400+ czy tam 300+ no i kiedy stronka bd juz gotowa?

Exp x8 jest idealny... Je?eli chodzi o lvle to max 600 b?d? chodzi?. Zr?bcie co? z t? stronk?. Map? sobie od???cie. Skryptujcie sobie questy itp i pomy?lcie nad forum i stron?!!!! CZEKAM NIECIERPLIWIE!

Czasoch?onne? Mo?e i tak, bo dobrze sam wiem co to jest robi? map?. Nawet maj?c do tego ekip?, to troch? wam to zajmie. Tylko gumek skupcie si? ju? lepiej na oskryptowaniu, fabule i innymi rzeczami, a nie sam? map?. A szczerze co do mapy, to Wasze mapy s? ?rednie i na dodatek ?mierdzi mi tam AB.

arts czy?by? nadal mappowal ? :o czy masz podobny nick do takiego ziomka :D
Mapa zajmie i to calkiem sporo, nad skryptami juz my?l? i fabu?? tk samo :D powinienem uko?czy? skrypty wraz z map?:)
AB nie ma bo wszystko jest w raw budowane w naturze korzystam z doad to oczywiste ale wszystkie na przyk?ad bordery sa robione r?cznie ;) mapa ?e ?redni poziom hmm nigdy nie mia?em sie za jakiego? extra mappera buduje mape dla ludzi nie pod sam showoff jest przede wszystkim wygodna ale i o estetyke zadbali?my :) pozatym znajd? mi kogo? kto zrobi taka du?? mape bez autobordera :)

Pozdroooooo!! :D

wiem w?a?nie przepraszam ze tak p??no odpowiadam ale na wakacjach by?em :D
serwer chcia?bym ?eby wystartowa? jak najszybciej ale niestety zale?y to od tego mi?dzy innymi czy kto? mi pomo?e z npc od zada? i kilkoma prostymi skryptami.
tak poza tym teraz dopracowuje EvoOt mam zamiar z nim wystartowa? na prze?omie 3 tygodni ale jeszcze nic nie jest pewne ;) nied?ugo zaczn? testy tylko ogarne wszystkie te teleporty i npcty :o
co do custom nad map? pracuje Imperata teraz ja zaj??em si? evo. Po prostu podzielili?my obowi?zki by szybciej oba serwery powsta?y :)

http://tibia.net.pl/threads/560701-...e-task-coś-tego-typu-Pomooocyyy!!!?highlight=

tu jest temat z pro?bami o skrypty ;)

Wszystko ?adnie, pi?knie, super mapka, rate te?, 7 stron komentarzy, napalonych na server, ale w praniu wyjdzie to tak, ?e wbije 40 os?b, jak na 90% server?w rpg, wi?c nie wiem czy liczycie si? z tym, i czy jest sens stawiania takiego otsa.

Ja czekam niecierpliwie na tego OTS'a... I chcia?bym aby jak najszybciej wystartowa?...

wiem i rozumiem buu tee? bym chcia? by wreszcie wystartowa? :o teraz Imperata pracuje nad map? :o ja si? zaj??em Evo :o mam zamiar z tym evo wystartowa? w przeci?gu miesi?ca :) evo nie b?dzie jak wszystkie inne ?ci?gni?te z neta.. zbudowali?my ogromn? mape z wieloma expami i questami teraz jestem w trakcie rozbudowy fabu?y kt?r? r?wnie? wykorzystam w Custom :) chcecie jakie? ss z nowych map ? :D wi?cej info nied?ugo :o sorki ?e tak przeci?ga si? z tym ot ale ci??ko to wszystko ogarn?? zw?aszcza ze skrypty musze ogarnia? sam;/ ..

@Edit

Wrzucam kilka ss z Evo :)

najnews minimap :)
pvkk.png

dla obrazu ogromu wkleji?em ss wyspy pustynnej :) nie jest ma?a jak wida? a na minimapie jak wi?kszo?? exp?w z reszt? :D
6djc.png

teraz kilka ss z zzadaniami :D

Ziomek potrzebuje pomocy w uko?czeniu ??dki pomo?emy mu ? :D (dopiero na ss postrzeg?em buga ;o naprawie go zaraz :p )
pgr9.png

teraz nie musimy pisa? i bawi? si? w poprawianie b??d?w w pisowni p?yn?c statkiem:)
wystarczy ?e napiszemy travel a otwiera nam si? okno gdzie mo?emy wykupi? podr?? :)
brx9.png

tu wida? npc od task?w na itemy ;) jest 5 zada? nad kt?rymi trzeba b?dzie si? pom?czy? :) jeden npc = 5 zadan a npc b?dzie kilkana?cie wi?c rozrywki nie zabraknie napewno :) w nagrodzie za wykonane zadania dostajemy mi?dzy innymi specjaln? walut? Vip coin za kt?r? b?dzie si? nabywa? przedmioty w grze :)
lg8c.png

tutaj osada pirat?w :o mo?na j? znale?? na wyspie pustynnej :)
fc0r.png

B?d? questy na addony !! na ww. wyspie b?dzie mo?na zrobi? full priate out :)
v5ve.png

jakie zadania czy questy chcieli by?cie zobacy? jeszcze na ot ? :) piszcie ?mia?o co swie glowy to nie jedna co nie / :D razem zrobimy EVO jakiego jeszcze nie bylo :)

Pozdrawiam ja Gumek was mi?o ?e ludzie si? interesuj? projektem :) Bless!

PS: Strona jeszcze nie dzia?a nie moge si? skontaktowa? z Jakub98 a u niego na koncie jest domena wi?c nie mam jak ustawi? dns'ow ;/

je?li to czytasz prosz? potwierd? cyste albo skoknakuj si? ze mn? jako? na gadu albo Skype bo od 2ch tyg nie moge cie z?apa? ;/

Ostatnia edycja:

Nie przepadam za 8.6 ale znam ju? Gumka od d?u?szego czasu i wydaje mi si? by? spoko.
Minimapa nie wygl?da najlepiej ale ilo?? pomys??w i screen?w z gry zach?ci?a mnie do wsp??pracy.
Generalnie nie daj? custom mapom i serwerom na 8.6 du?ych szans ale je?li testy wypadn? dobrze to powa?nie zastanowi? si? nad wsp??prac? z tym otsem jako skrypter LUA i cz??ciowo mapper(o ile macie jeszcze miejsce ;d).

Tak?e nie przepadam za 8.6, lecz tutaj zawitam.
Pomog?em gumkowi w kilku sprawach, i r?wnie? s?dz?, ?e jest spoko.

Zawitam i Pozdrawiam.

B?dzie jeszcze wi?cej , newsy b?d? dodawane co jaki? czas ;) zach?camy do ogl?dania.

Jedyny ots. kt?ry tak bardzo mi si? spodoba? ?e nie mog? si? doczeka? go a nawet news?w ! :D
Jak macie jakie? wie?ci na temat startu to mo?ecie si? podzieli?, czy wystartuje w te wakacje :p
A ots to jedna wielka boomba / i gratulacje dla maper?w za prace ! :3

Status
Zamknięty.
Back
Do góry