Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Status
Zamknięty.
Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

huehue ale pojazd na marcina >.< i like.

pfu.
Jakie to uczucie by? administratorem/pisarzem roku ?
Patrz?c na tw?j awatar m?g?bym stwierdzi?, ?e s?uchasz reggae, je?eli tak rzeczywi?cie jest to mam pytanie jaki wokalista/muzyk wed?ug ciebie najlepiej dobiera teksty w te klimaty?

Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

huehue ale pojazd na marcina >.< i like.

pfu.
Jakie to uczucie by? administratorem/pisarzem roku ?
Patrz?c na tw?j awatar m?g?bym stwierdzi?, ?e s?uchasz reggae, je?eli tak rzeczywi?cie jest to mam pytanie jaki wokalista/muzyk wed?ug ciebie najlepiej dobiera teksty w te klimaty?

?adne szczeg?lne. Nie odczuwam z tego powodu chorej satysfakcji, nie posz?am si? te? upi?. U?miechn??am si? pod nosem i w duchu podzi?kowa?am tym, kt?rzy na mnie g?osowali.
Reggae to bardzo obszerny temat. Nikt nie nagrywa kawa?k?w o jednym i tym samym, wi?c trudno to okre?li?. Jednak?e je?li mia?abym wskaza? tego, kto pisze najlepsze teksty, to chyba pad?oby na Ras Lut?, Juniora i Marik?.

Dlaczego Korzonek jest taki [-]ograniczony[/-] jaki jest? : <

No prosz?, prosz?, Kazia ci?gle adminem :)
1.Wytrzymujesz dzielnie na tym stanowisku? Czy zdarzaj? Ci si? chwile zw?tpienia?
2. Por?wnaj prosz? obecny stan forum do tego sprzed, powiedzmy, 2 lat. Jest lepiej czy gorzej?

No prosz?, prosz?, Kazia ci?gle adminem :)
1.Wytrzymujesz dzielnie na tym stanowisku? Czy zdarzaj? Ci si? chwile zw?tpienia?
2. Por?wnaj prosz? obecny stan forum do tego sprzed, powiedzmy, 2 lat. Jest lepiej czy gorzej?
Ostatnio chwil zw?tpienia coraz wi?cej. Nied?ugo min? dwa lata odk?d jestem w kadrze forum i czuj? si? przem?czona. Na szcz??cie od tego jest urlop. Skorzysta?am z tej opcji, zabawi?am si? ze znajomymi i po weekendzie majowym - kiedy w pe?ni dojd? do siebie - wracam do pracy.
To zale?y pod jakim k?tem na to patrze?. Mamy faktycznie mniej u?ytkownik?w, nie ma co tego ukrywa?, ale pod wzgl?dem technicznym jeste?my zdecydowanie na wy?szym poziomie. Do tego trwaj? prace uzupe?niaj?ce nad portalem i powinien w nied?ugim odst?pie czasu i on si? wreszcie pojawi?. Na bie??co my?limy nad usprawnieniem forum i przyci?gni?ciem user?w, co wbrew pozorom wcale ?atwe nie jest ze wzgl?du na upadek samej Tibii. Ujm? to tak: musi by? gorzej, ?eby mog?o by? lepiej.

Musisz bra? urlop, ?eby zabawi? si? ze znajomymi? ;O

Musisz bra? urlop, ?eby zabawi? si? ze znajomymi? ;O
W mojej wypowiedzi wyst?puje zdanie z?o?one, zatem wzi?cie urlopu nie jest zwi?zane bezpo?rednio z mo?liwo?ci? wsp?lnej zabawy ze znajomymi, a powrotem na forum z wi?ksz? dawk? si?y i ch?ci do pracy.

Masz ?wiadomo??, ?e na forum nie ma ?adnego realnego nast?pcy na Twoj? pozycj?? W ko?cu przyjdzie dzie?, w kt?rym powiesz sobie "do??", jak s?dzisz, kto Cie zast?pi, kto b?dzie w stanie trzyma? to forum w ryzach, tak jak kiedy? Speeder, Uncross, Ivelios? Kto teraz wk?ada serce do pracy, a nie tylko suche amy? Czy nie s?dzisz, ?e lepiej jest si? rozwija? w stron? Real Tibii, skoro ju? ma?o os?b kr?ci robienie Otsa?

Tobie, skarbie, naprawd? potrzebny jest odwyk. Postaram si? ci go za?atwi? u Twojego dostawcy neta. A teraz wracam do pyta?.
Niewiele wiesz o obecnej kadrze, o ludziach, kt?rzy j? tworz?, sk?d wi?c wysnuwasz wnioski o braku nast?pcy? Ka?dy w to forum wk?ada serce, wi?c si?? rzeczy sprawdzi?by si? na stanowisku administratora. Od strony technicznej nie ma wiele do roboty, pozostaje wi?c prowadzenie ekipy forum i og?lny wk?ad w funkcjonowanie tnet'a; do tego odrobina samozaparcia i b?ysk w oku - nic wi?cej. Odej?cia pr?dkiego nie planuje, wi?c na czas obecny nie martwi? si? o zast?pc?.
Nie wiem sk?d wytrzasn??e? statystyki wg kt?rych globalna Tibia cieszy si? wi?ksz? popularno?ci? na forum - i nie tylko - ni? OTS'y, ale IMHO jest to b??dne mniemanie, wi?c rozw?j forum we wskazanym przez ciebie kierunku najprawdopodobniej by?by failem.

Anyway, skoro portal jest niemal?e gotowy to wed?ug mnie lepiej by?oby porzuci? otsy, boty i inne pierdo?y i skupi? si? na rl tibii, wtedy mo?na si? stara? o reklam? na tibia.com w postaci supported fansite, nie s?dzisz, ?e wtedy forum b?dzie lepiej prosperowa?, ani?eli mia?oby sta? dla kilku rejestruj?cych si? kolesi dla jednego silnika i nigdy wi?cej nie wchodz?cych na forum?

Zmienisz kiedys avatar? :s

Anyway, skoro portal jest niemal?e gotowy to wed?ug mnie lepiej by?oby porzuci? otsy, boty i inne pierdo?y i skupi? si? na rl tibii, wtedy mo?na si? stara? o reklam? na tibia.com w postaci supported fansite, nie s?dzisz, ?e wtedy forum b?dzie lepiej prosperowa?, ani?eli mia?oby sta? dla kilku rejestruj?cych si? kolesi dla jednego silnika i nigdy wi?cej nie wchodz?cych na forum?
Portal jest dodatkiem, u?atwieniem ?ycia u?ytkownik?w, kt?rzy wszystko znajd? na tnecie. Nie ma nic wsp?lnego z rozwojem forum w kierunku globalnej Tibii, bo nie ma to ?adnej przysz?o?ci.

Zmienisz kiedys avatar? :s
No! Chcia?am, wiesz... Widzia?am kiedy? taki zajebiesty avatar, na kt?rym by?a kobieta - malarka, tworz?ca emotikony na p??tnie w do?? nietypowy spos?b. Mianowicie: piersi mia?a pomalowane ???t? farb? i odbija?a je. Avek by? ?wietny, je?li go znajd?, to zmieni?. W innym przypadku s? ma?e szanse.

Jak cz?sto spo?ywasz narkotyki? :D

Jak cz?sto spo?ywasz narkotyki? :D
Narkotyk?w nie ruszam wcale. Marihuana to nie narkotyk, a u?ywka, wi?c nie bior? jej pod uwag?.

W ?wietle polskiego prawa, to niestety narkotyk ; (. Co uwa?asz o legalizacji? Czy powinna nast?pi? i w jakim stopniu?

Narkotyk?w nie ruszam wcale. Marihuana to nie narkotyk, a u?ywka, wi?c nie bior? jej pod uwag?.

O to mi chodzi?o, dlatego doda?em ":D" na ko?cu.

Dlaczego nie grasz ju? w lola?
Czy uwa?asz, ?e Sassin jest nubem i feeduje wszystkich?
Masz jaki? idoli na YouTube?
Lubisz budy??

Kazia kazia kazia... W Boga wierzysz?

Zawsze chcia?em zada? to pytanie. Prosz?, wyt?umacz mi w jaki spos?b w forum (pomimo przeno?ni), mo?na wk?ada? serce. To tylko internet, a strona w dodatku o tematyce jakich? marnych pikseli:D

Czemu zaniedbujesz temat ? XD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry