• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 ARCANIUM OTS v2 RL MAP

Status
Zamknięty.
Odp: ARCANIUM OTS v2 RL MAP

Ots jest zajebisty ale mogli by za przeproszeniem ruszy? dupe i go w??czy? :p:p

gm moglbys cos chociasz napisac czy mamy czekac ;]

Japierdole Nazgul o?wie? nas i powiedz kiedy wystartuje server ;).

No ludzi to si? w g?owach nie mie?cie mia? byc start o 18, nie by?o, spoko napisali ?e o bd najpierw o 18.30 zaraz potem ze o 19 ale do h.ja pana ju? jest 21.00 a s?uch po hosterach zagin??

No ludzi to si? w g?owach nie mie?cie mia? byc start o 18, nie by?o, spoko napisali ?e o bd najpierw o 18.30 zaraz potem ze o 19 ale do h.ja pana ju? jest 21.00 a s?uch po hosterach zagin??

Zagarn?li kas? i zmyli si? na Hawaje :)

3H sp??nienia to przesada mogli by chocia? napisa? tu albo na stronie czy b?dzie dzisiaj on czy nie :(

Wogole na co czekamy powiedzieli by kiedy na bank zrobi? a nie wystawiaj? nas do wiatru

Ogarnijcie czekajcie a? b?dzie online ... mamy problemy kt?re naprawimy na pewno do jutra albo nawet dzi? czekajcie to tyle ode mnie ...

co jest mial bys dzsiaj o 18 online jest godzina 21 35 i dalej niema !!! GoD nieumi sobie poradzic z serverem? czekam na odp

kurwa to powiedz kioedy bedzie online a nie kurwa zmieniasz te godziny jak skarpetki

lluuzzaakk@
jak taki z ciebie Full Ogar to sam zr?b sobie serwer! my?lisz ?e pobierzesz map? z silnikiem z neta i odpalisz? to a? takie ?atwe nie jest na jakie wygl?da ...

Majgi995@
To samo tyczy si? ciebie nie ?atwo jest ogarn?? takie rzeczy _/ nawet najlepsi maja takie problemy a to nie zalezy od nas my staramy sie to szybko naprawic

kurwa to powiedz kioedy bedzie online a nie kurwa zmieniasz te godziny jak skarpetki

edit@
to nie zalezy od nas jak wspomnia?em! my robimy co w naszej mocy!

Jak bierzesz si? za takie rzeczy to chyba musisz mie? poj?cie ja niemam i si? nie bior? proste!!! A co do tego to nie mogli?cie o 12 sprawdzic czy wszystko dzia?a tylko na ostatni? minut? wszystko zostawili?cie -.-

Dokladnie ten ots juz mial byc wczoraj w 100% w gotowosci a nie na ostatnia chwile

wszystko by?o zrobione, b??d wyszed? nagle i do tej pory staramy si? z nim upora?, mogli by?my 'wyjeba?' w ko?cu pi?tek i zamiast wyj?? gdzie? na Browarka czy co? siedzimy w domu i naprawiamy b??d dla was graczy

Status
Zamknięty.
Do góry