• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 ARCANIUM OTS v2 RL MAP

Status
Zamknięty.
Odp: ARCANIUM OTS v2 RL MAP

oke a powiedz co to jest za blad ;] i czy zrobiliscie to ze jak sie ma pz to idzie plynac statkiem?

oke a powiedz co to jest za blad ;] i czy zrobiliscie to ze jak sie ma pz to idzie plynac statkiem?

nie bardzo ci? zrozumia?em z tym twoim b??dem... a nie b?d? ci m?wi? jaki to problem bo i tak nie zrozumiesz, CZEKAJCIE CIERPLIWIE !

Ka?demu chodzi o bycie najlepszym napisz KIEDY START
np SOBOTA 23.01.10 godz 10 czy 12 niech b?dzie pr?dzej zrobiony a nie od razu robisz i lipa wychodzi KUR**

Dobra uszanujmy to.
Ale mo?esz mi powiedzie? w czym jest problem ??

syphera@
jak ju? m?wi?em wszystko by?o zrobione ju? wczoraj ... mieli?my problem po odpaleniu Serwera i staramy sie go naprawi? nie jestem w stanie okre?li? dok?adnego startu... Ja mam nadzieje ?e nast?pi on dzi? czego nie obiecuje ! ale jak to si? m?wi lepiej p??no ni? wcale !
i ?eby wszystko dzia?a?o jak nale?y !

ale co sie kurwaaa dzialo chyba cos musialo jak go wylaczyliscie

syphera@
jak ju? m?wi?em wszystko by?o zrobione ju? wczoraj ... mieli?my problem po odpaleniu Serwera i staramy sie go naprawi? nie jestem w stanie okre?li? dok?adnego startu... Ja mam nadzieje ?e nast?pi on dzi? czego nie obiecuje ! ale jak to si? m?wi lepiej p??no ni? wcale !
i ?eby wszystko dzia?a?o jak nale?y !
jutro odpal serwer !! a nie po nocy jak po?owa p?jdzie gra? w inne gry ...spa?..ogl?da? AUSTRALIA OPEN ..czy co? innego ..

kultury mo?e troch? ? ... nie mam ochoty opisywa? co jest skutkiem tego problemu(b??du) mo?e Nazzgul wyja?ni wam to odrazu po odpaleniu Serwera///

Z mojej strony to tyle, nie mam czasu na pisanie nowych post?w! b?dzie co? mi wi?cej wiadomo napisze!

God a niewiesz mniej wiecej o ktorej bedzie online ots? jesli masz czas to odp :)

Start zostaje prze?o?ony na dzie? jutrzejszy, Przepraszamy.

Nazzgul a mo?e wi?cej szczeg???w tj. oko?o kt?rej godziny??

wcale jak b?dzie to gm napisze a nie si? pytacie ci?gle we? se zeszyt do r?ki i sie poucz a nie tylko tibia...

i jak z tym startem wiadomo co? na temat dzisiejszego dnia ?:rotfl:

Kiedy bedzie online?;>
Ricardo moze bys cos napisal?...
U?ytkownicy aktualnie czytaj?cy ten w?tek: 8 (4 u?ytkownik i 4 go?ci)
Gaumer, bruni, rafitatoreks, Ricardo17

Notka moderatorska:
Posty po??czone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kurwa 0 informacji :( nie wkurwai was to czekanie ?

Status
Zamknięty.
Do góry