• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 ARCANIUM OTS v2 RL MAP

Status
Zamknięty.
Odp: ARCANIUM OTS v2 RL MAP

za przeproszeniem "chuj" z tego otsa chyba bedzie.

widz? ze musz? znale?? inny server bo ten chyba nieruszy Ricardo odpisz cos

Ruszy nie mam teraz kontaktu z nazzgulem a on si? tym zajmuje mysle ze nied?ugo bedzie oczekiwany START, s? spekulacje ?e nici z serwera i nie wystartuje/ to tylko plotki ots napewno bedzie online !

Nied?ugo to poj?cie wzgl?dne dla mnie nied?ugo to jakies 20 - 30 minut a dla ciebie moze to bys 3 -4 h wi?c wiesz :) okre?l si?:)

jak ja si? mog? okre?li? skoro sam o niczym nie wiem/ nie mam kontaktu z nazzgulem i si? nie dowiem kiedy co i jak sam czekam na odpowiedz od niego kiedy b?dzie mo?na odpali? otsa , my?licie ?e my nie mamy rl ?ycia? to tylko gra przez ni? zamiast wychodzi? z kumplami to siedzimy i robimy by wszystko dzia?a?o poprawnie, to tyle z mojej strony i nic wi?cej nie napisze sam czekam na odpowiedz od Nazzgula!

Jak mozecie to jeszcze zwiekszcie dmg exori san i exori con bo wtedy to wogole nie walilo

Jak mozecie to jeszcze zwiekszcie dmg exori san i exori con bo wtedy to wogole nie walilo

Mamy ca?kiem nowy balans profesji ! wi?c nie b?dzie raczej z tym problem?w...

Co do odpalenia Serwera nadal nie dosta?em ?adnych informacji na temat odpalenia OTSa jestem przekonany ?e jak nazzgul napisa? ?e start dzi? to tak b?dzie i robi to co potrafi by upora? si? z problemem !

Co da ?e balans profesji jak otsa nie w??czacie od wczoraj jaki? bug z ftp i ssh trzeba by?o to odrazu przed pi?tkiem ...

Lepiej naprawcie wszystko i dajcie konkretna date na odpalenie serva zeby kazdy mial szanse wbic 1 na serva

Sa juz wiadomosi jakies na temat otsa ? Ricardo odpisz nam jak postepy

Ostatnia edycja:

ja nie wiem co mam wam napisa? jak sam nic nie wiem :| czekam tak jak wy wszystko w r?kach i w s?owach Nazzgula ...

To co Nazzgul zabra? pieni?dze i ju? nie da oznak ?ycia

Spooczko jak sie kasa sko?czy to da oznaki ;).

to raczej nie mo?liwe to m?j rl i znam go dobrze... po prostu zapewne robi co mo?e w ko?cu uda mu si? w??czy? OTSa ... wystarczy cierpliwie czeka? wyj?? na dw?r z kolegami/kole?ankami oczywi?cie jak owych si? posiada !

Pozdrawiam!

Dobra widze ze ten ots to niewypal 0 informacji 0 niczego zegnam do zobaczenia

Status
Zamknięty.
Do góry