• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

B?edy Cipsoftu

Status
Zamknięty.
Najgorsz? rzecz? to bylo zmnijesznie "pola ra?enia kratek" czyli ?e pall mo?e bic tylko na 3 kratki odsiebie ;/

bronie powinny by? tylko od skila
runy powinny by? tylko od m lvl
i fajnie jak by zrobili depo na pin zmniejszy?o by to o 40% hakowanie

Relog

Relog

bronie powinny by? tylko od skila
runy powinny by? tylko od m lvl
i fajnie jak by zrobili depo na pin zmniejszy?o by to o 40% hakowanie

-bronie powinny by? tylko od skila <- jestem za to tak jak w ?yciu kto? kto po?owe swojego ?ycia sp?dzi? na udoskonalaniu swoich technik precyzyjnego machania mieczem b?dzie si? nim pos?ugiwa? o niebo lepiej ni? 170dziesi?cio kilowy ch?op nawet je?li ten ma lepszy or??

-runy powinny by? tylko od m lvl <- mo?e i dobre ale z dr?giej strony jak by kto? na ?smym lvl'u wyskilowa? 70si?tke m lvl'a to by sie powiesi? a pa?? na 8 lvcu magiem do?? ?atwo nawet ze skilem 70:D

- i fajnie jak by zrobili depo na pin zmniejszy?o by to o 40% hakowanie <- o tym wie ka?dy i ka?dy o tym m?wi ale clipsoft straci? by ?r?d?o dochod?w z recower keya cho? pewnie co? takiego pojawi si? w wersji pacc hehe tak to na 100% pomy?lcie jak wzros?a by sprzeda? pacca:D

hotkeye tylko runy i rope ,shovel itp

runy od lvl

bron od lvl

i wiele inych ale niebede pisa?.. o co wam chodzi z tym exp x2?? ze kiedys za rota by?o 20??

Jak teraz rat daje nam 5 expa to wtedy dawal 10, jak dragon teraz daje 700 expa to wtdy dawal 1400, wszystko x2 przez tydzien./Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wed?ug mnie to by?o dobre posuni?cie, bo czy normalny czlowiek dorzuci?by w??czni? na odleg?o?? wzroku? raczej nie :P

Niby tak, ale to Tibia, w kt?rej widoczno?? proporcjonalnie wynosi kilkana?cie metr?w, a w zwyk?ym ?wiecie cz?owiek widzi horyzont ?rednio w odleg?o?ci 4km... W dodatku w Tibii wiele rzeczy jest nierealistycznych.

#topic: Moim zdaniem Cipsoft nie pope?nia zbyt wielu b??d?w, ale g??wnie zabezpiecza si? przed graczami - runy na hotkeyach, ?wiat?o, soul pointy, ?ami?ce si? speary, itd.

Denerwuje jedynie ci?g?e d??enie Cipsoftu do zarabiania coraz to wi?kszych pieni?dzy - dla FACC prawie nic nie robi?, ale dla PACC ci?gle wymy?laj? nowe urozmaicenia i u?atwienia.

Tibi? psuj? g??wnie gracze w ni? graj?cy, a nie Cipsoft.

Bardzo z?e by?o zrobienie pacc na 30dni. Wprawdzie nie ma jeszcze tego w Polsce ale jak b?dzie to wszystkie jebane dziesi?ciolatki b?d? mog?y sobie kupi? pacc za 30 a nie 90 z?. Kieszonkowe plx? Teraz te cepy z carlin sie do edron przenios? i w edron b?dziemy dostawa? EQ za zaufanie albo dawa? fre indemdz...

@up
Jak my?lisz, cipsoft utrzymuje t? tibi? dla zabawy czy pieni?dzy? No w?a?nie, wi?c po co ma robi? co? co nie przynosi zysk?w?

Co do hotkey?w - wyznaj? zasad? Nie mo?esz kogo? pokona? - przy??cz si? - nie wiedzieli jak usun?? aimboty wi?c dali graczom w?asnego. Tak samo ze ?wiat?em

@down
Porz?dny gracz = gracz przynosz?cy zysk ; )
A o hotkeyach to do wszystkich by?o =p

Ostatnia edycja:
Kto? ju? to napisal :
- PACC na 1 miesi?c

W 100% popieram !!! Kto? spyta? co w tym z?ego. A to z?ego bo na paccu beda gra?y nooby... Wyobra?acie sobie ?e bedzie jakis noob w ank i krzyczal "plx freee itans" ? Bo ja nie. Tzn teraz po wprowadzeniu pacca na miesiac jest to mo?liwe. Teraz bedzie jak w Thais. Ktos rzuci 1gp a nooby od razu sie rzuca. A jak mialem pierwszego pacca to sie zdziwilem. Po tylu latach w thais ide do ank i szok. Le?? sobie takie clerical mace co w thais by le?alo jakie? 2sek. a jak kto? stoi przy dp i cos wyrzuci to ktos podejdzie (za moich czas?w jak nie by?o pacca na miesi?c) i pyta czy mo?e wzia??. Nie wiem moze sie myle ale to jest moje zdanie.

Hmm najwi?kszymi b??dami Cipsoftu by?y :
- Exp x2 (Wtedy kolejki dochodzi?y do 300~)
- Loot x2 (Teraz ka?dy pochodzi sobie w "citzenie")
- Pacc na miesi?c (Tak jak napisa? kole? up wi?cej "plzzz fri itanz")
- I ograniczenie pola ra?enia spear ( Zale?y kto gra jak? profesj? )

A pozatym lagi, kicki i freezy

Odp: B?edy Cipsoftu

Ja nie moge grac w tibie bo mi tylko 7.6 dziala reszta to tak jak bym dwa razy odpalil a nawet jak raz odpale 8.4 to mi sie nie wlaczy

Moim zdaniem najwiekszym bledem jakim popelnil CipSoft sa bronie od lvla i all od lvla...

Takze nie ktore itemy np. Golden Boty nie mozna je zdobyc to wlasnie jest noobstwo jakie popelnil CipSoft...

To tak my?l? ?e klap? jest:
--> Zbyt cz?ste pojawianie si? boss?w na ?wiatach.
--> Darmowy pacc na 7 dni.
--> Wprowadzenie podw?jnego expa.
--> Wprowadzanie ludzi w b??d o?wiadczaj?c ?e 6000 tys. ludzi dosta?o bana za u?ywanie niedozwolonych program?w typu (bot.itd).

*Ograniczenie od runek
*Du?e zmniejszenie obra?e? od sd(chyba od 8.0)
*dzielenie expa,jak si? expi z summonami
*globalne banowanie cheater?w(ju? 20 tysi?cy ?),przez co sami sobie kopi? gr?b

B??dy cipsoftu mo?na wytyka? miliony lecz nie wszystkie s? wymawiane zgodnie z prawd?.
Co dziennie cipsoft co? dodaje i zawsze co? traci przy tym przyp?ywa dla nas wiele niekorzy?ci tak jak to m?wicie np. pacc, ka?dy kto ma pacca widzi w tym z?e strony no bo m?wi sobie " ja musz? kurwa p?aci?, a ten ?mie? na 1 miesi?c za darmo? ". Tacy ludzie musz? zrozumie?, ?e cipsoft robi to aby przedstawi? w praktyce ludziom tzn. graczom co zyskaj? kupuj?c pacca, a co strac? wed?ug mnie straci? to nic niemo?na mo?e tylko miano nooba bo bez pacc?w zazwyczaj tak jest si? nazywanym.
Kto? ubra? w s?owa i wym?wi?, ?e kiedy hotkeye wi?ksza ilo?? os?b nie b?dzie gra?a to wcale nie prawda. Po?owa os?b kt?ra przesta?a gra? w tibie odesz?a w tych czasach w kt?rych w?a?nie one nasze kochane hotkeye zosta?y dodane do gry ci kt?rzy przestali gra? zawsze zadaje im pytanie: Czemu?, a odpowiedzi? najcz??ciej jest poniewa? jest ona dla mnie za ?atwa trzymam jeden klawisz i jest kool?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom