• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

B?edy Cipsoftu

Status
Zamknięty.
Najgorsz? rzecz? to bylo zmnijesznie "pola ra?enia kratek" czyli ?e pall mo?e bic tylko na 3 kratki odsiebie ;/

bronie powinny by? tylko od skila
runy powinny by? tylko od m lvl
i fajnie jak by zrobili depo na pin zmniejszy?o by to o 40% hakowanie

nom, dobrze m?wisz.
byl kiedys na tibii com takie glosowanie czy chcemy by by? exp x2 w weekend

Ciekawe jakie byly tego wyniki ;]

Relog

Relog

-bronie powinny by? tylko od skila <- jestem za to tak jak w ?yciu kto? kto po?owe swojego ?ycia sp?dzi? na udoskonalaniu swoich technik precyzyjnego machania mieczem b?dzie si? nim pos?ugiwa? o niebo lepiej ni? 170dziesi?cio kilowy ch?op nawet je?li ten ma lepszy or??

-runy powinny by? tylko od m lvl <- mo?e i dobre ale z dr?giej strony jak by kto? na ?smym lvl'u wyskilowa? 70si?tke m lvl'a to by sie powiesi? a pa?? na 8 lvcu magiem do?? ?atwo nawet ze skilem 70:D

- i fajnie jak by zrobili depo na pin zmniejszy?o by to o 40% hakowanie <- o tym wie ka?dy i ka?dy o tym m?wi ale clipsoft straci? by ?r?d?o dochod?w z recower keya cho? pewnie co? takiego pojawi si? w wersji pacc hehe tak to na 100% pomy?lcie jak wzros?a by sprzeda? pacca:D

hotkeye tylko runy i rope ,shovel itp

runy od lvl

bron od lvl

i wiele inych ale niebede pisa?.. o co wam chodzi z tym exp x2?? ze kiedys za rota by?o 20??

Jak teraz rat daje nam 5 expa to wtedy dawal 10, jak dragon teraz daje 700 expa to wtdy dawal 1400, wszystko x2 przez tydzien./Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wed?ug mnie to by?o dobre posuni?cie, bo czy normalny czlowiek dorzuci?by w??czni? na odleg?o?? wzroku? raczej nie :P

Niby tak, ale to Tibia, w kt?rej widoczno?? proporcjonalnie wynosi kilkana?cie metr?w, a w zwyk?ym ?wiecie cz?owiek widzi horyzont ?rednio w odleg?o?ci 4km... W dodatku w Tibii wiele rzeczy jest nierealistycznych.

#topic: Moim zdaniem Cipsoft nie pope?nia zbyt wielu b??d?w, ale g??wnie zabezpiecza si? przed graczami - runy na hotkeyach, ?wiat?o, soul pointy, ?ami?ce si? speary, itd.

Denerwuje jedynie ci?g?e d??enie Cipsoftu do zarabiania coraz to wi?kszych pieni?dzy - dla FACC prawie nic nie robi?, ale dla PACC ci?gle wymy?laj? nowe urozmaicenia i u?atwienia.

Tibi? psuj? g??wnie gracze w ni? graj?cy, a nie Cipsoft.

Bardzo z?e by?o zrobienie pacc na 30dni. Wprawdzie nie ma jeszcze tego w Polsce ale jak b?dzie to wszystkie jebane dziesi?ciolatki b?d? mog?y sobie kupi? pacc za 30 a nie 90 z?. Kieszonkowe plx? Teraz te cepy z carlin sie do edron przenios? i w edron b?dziemy dostawa? EQ za zaufanie albo dawa? fre indemdz...

@up
Jak my?lisz, cipsoft utrzymuje t? tibi? dla zabawy czy pieni?dzy? No w?a?nie, wi?c po co ma robi? co? co nie przynosi zysk?w?

Co do hotkey?w - wyznaj? zasad? Nie mo?esz kogo? pokona? - przy??cz si? - nie wiedzieli jak usun?? aimboty wi?c dali graczom w?asnego. Tak samo ze ?wiat?em

@down
Porz?dny gracz = gracz przynosz?cy zysk ; )
A o hotkeyach to do wszystkich by?o =p

Ostatnia edycja:
Jak my?lisz, cipsoft utrzymuje t? tibi? dla zabawy czy pieni?dzy? No w?a?nie, wi?c po co ma robi? co? co nie przynosi zysk?w?

Oczywi?cie, ?e dla pieni?dzy. Jednak mogliby bardziej uk?oni? si? do porz?dnych graczy.

Co do hotkey?w[...]

Je?li to by?o do mnie - napisa?em dok?adnie to samo.

Kto? ju? to napisal :
- PACC na 1 miesi?c

W 100% popieram !!! Kto? spyta? co w tym z?ego. A to z?ego bo na paccu beda gra?y nooby... Wyobra?acie sobie ?e bedzie jakis noob w ank i krzyczal "plx freee itans" ? Bo ja nie. Tzn teraz po wprowadzeniu pacca na miesiac jest to mo?liwe. Teraz bedzie jak w Thais. Ktos rzuci 1gp a nooby od razu sie rzuca. A jak mialem pierwszego pacca to sie zdziwilem. Po tylu latach w thais ide do ank i szok. Le?? sobie takie clerical mace co w thais by le?alo jakie? 2sek. a jak kto? stoi przy dp i cos wyrzuci to ktos podejdzie (za moich czas?w jak nie by?o pacca na miesi?c) i pyta czy mo?e wzia??. Nie wiem moze sie myle ale to jest moje zdanie.

Hmm najwi?kszymi b??dami Cipsoftu by?y :
- Exp x2 (Wtedy kolejki dochodzi?y do 300~)
- Loot x2 (Teraz ka?dy pochodzi sobie w "citzenie")
- Pacc na miesi?c (Tak jak napisa? kole? up wi?cej "plzzz fri itanz")
- I ograniczenie pola ra?enia spear ( Zale?y kto gra jak? profesj? )

A pozatym lagi, kicki i freezy

eh tibia smierdzi hahaha smierdzi kumacie? niegracjie wto bo to uzaleznia :mad::):):mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Odp: B?edy Cipsoftu

Ja nie moge grac w tibie bo mi tylko 7.6 dziala reszta to tak jak bym dwa razy odpalil a nawet jak raz odpale 8.4 to mi sie nie wlaczy

Exp x2 i Free Pacc na 7 dni. Kompletna klapa :down:

Moim zdaniem najwiekszym bledem jakim popelnil CipSoft sa bronie od lvla i all od lvla...

Takze nie ktore itemy np. Golden Boty nie mozna je zdobyc to wlasnie jest noobstwo jakie popelnil CipSoft...

Exp x2 . PACC na 7 dni jeszcze obleci bo free exp by? wolny :):)

To tak my?l? ?e klap? jest:
--> Zbyt cz?ste pojawianie si? boss?w na ?wiatach.
--> Darmowy pacc na 7 dni.
--> Wprowadzenie podw?jnego expa.
--> Wprowadzanie ludzi w b??d o?wiadczaj?c ?e 6000 tys. ludzi dosta?o bana za u?ywanie niedozwolonych program?w typu (bot.itd).

*Ograniczenie od runek
*Du?e zmniejszenie obra?e? od sd(chyba od 8.0)
*dzielenie expa,jak si? expi z summonami
*globalne banowanie cheater?w(ju? 20 tysi?cy ?),przez co sami sobie kopi? gr?b

B??dy cipsoftu mo?na wytyka? miliony lecz nie wszystkie s? wymawiane zgodnie z prawd?.
Co dziennie cipsoft co? dodaje i zawsze co? traci przy tym przyp?ywa dla nas wiele niekorzy?ci tak jak to m?wicie np. pacc, ka?dy kto ma pacca widzi w tym z?e strony no bo m?wi sobie " ja musz? kurwa p?aci?, a ten ?mie? na 1 miesi?c za darmo? ". Tacy ludzie musz? zrozumie?, ?e cipsoft robi to aby przedstawi? w praktyce ludziom tzn. graczom co zyskaj? kupuj?c pacca, a co strac? wed?ug mnie straci? to nic niemo?na mo?e tylko miano nooba bo bez pacc?w zazwyczaj tak jest si? nazywanym.
Kto? ubra? w s?owa i wym?wi?, ?e kiedy hotkeye wi?ksza ilo?? os?b nie b?dzie gra?a to wcale nie prawda. Po?owa os?b kt?ra przesta?a gra? w tibie odesz?a w tych czasach w kt?rych w?a?nie one nasze kochane hotkeye zosta?y dodane do gry ci kt?rzy przestali gra? zawsze zadaje im pytanie: Czemu?, a odpowiedzi? najcz??ciej jest poniewa? jest ona dla mnie za ?atwa trzymam jeden klawisz i jest kool?.

Cip~~ tera zrobi? b?ad z t? czarn? czaszk? itp. Ded jak sie ja zdobedzie :o?

Bezsens...

Status
Zamknięty.
Do góry