Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

Status
Zamknięty.
Odp: Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

A jezeli juz mialbym dostac tego bana to kiedy? Tydzien, dwa ? Bo przeslalem eq na drugie konto i zarabiam kase

Witam mam takie pytanko,boci?em tibiaauto i dosta?em bana dzis jak by? mass ban. Mam pytanie :
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Note: Account scheduled for deletion!
Character: Fatality Knights
Reason: using unofficial software to play
Comment: Automatically detected
Date: Aug 18 2011, 18:27:14 CEST
Duration: infinite

To znaczy ze dosta?em bana na zawsze? Nie zniknie mi po miesi?cu?
Chodzi o to ze to jest moj wogole pierwszy ban-uwaga-itp . Konto do tej pory mia?em puste bez zadnych waringow itp.
A z tego co czyta?em to pierwszy ban dostaje sie na miesi?c i warning zostaje. Czy przy mass banie dostaje odrazu bana na zawsze?

Witam mam takie pytanko,boci?em tibiaauto i dosta?em bana dzis jak by? mass ban. Mam pytanie :
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Note: Account scheduled for deletion!
Character: Fatality Knights
Reason: using unofficial software to play
Comment: Automatically detected
Date: Aug 18 2011, 18:27:14 CEST
Duration: infinite
To znaczy ze dosta?em bana na zawsze? Nie zniknie mi po miesi?cu?
Chodzi o to ze to jest moj wogole pierwszy ban-uwaga-itp . Konto do tej pory mia?em puste bez zadnych waringow itp.
A z tego co czyta?em to pierwszy ban dostaje sie na miesi?c i warning zostaje. Czy przy mass banie dostaje odrazu bana na zawsze?

T?umacz?c : Ban na ca?e konto.W czasie trwania bana ?adna z postaci z konta nie mo?e zalogowa? si? do gry.
Note: Konto przeznaczone do skasowania.
Pow?d :U?ywanie niedozwolonego oprogramowania do gry.
Komentarz:Wykryty automatycznie
Czas trwania : Wieczny/niesko?czony

T?umacz?c z polskiego na nasz,konto jest przeznaczone do kasacji i zostanie prawdopodobnie "zdeletowane".Gracze z PACC mog? liczy? na ban 30dni+final warning(nie wiem czy tak jest jeszcze nadal),natomiast pozosta?e konta s? kasowane po wykryciu bota,bez odwo?ania.

Na przysz?o?? radz? si? zaopatrzy? w NeoBota,je?li chcesz si? d?u?ej pocieszy? postaci?.

Peace

Witam mam problem ot?? w ?rod? rano wyjecha?em nad morze dzi? wr?ci?em chc? si? zalogowa? i nie moge dosta?em delata za bota
using unofficial software to play, account scheduled for deletion!
nie logowa?em si? wgl na konto a dosta?em auto bana kiedy? dawno temu u?ywa?em tibi auto ale ostatnio tylko neo bota (dosta?em dwa delate na dwa acc na ?adne nie logowa?em) moge co? z tym zrobi??

Witam mam problem ot?? w ?rod? rano wyjecha?em nad morze dzi? wr?ci?em chc? si? zalogowa? i nie moge dosta?em delata za bota nie logowa?em si? wgl na konto a dosta?em auto bana kiedy? dawno temu u?ywa?em tibi auto ale ostatnio tylko neo bota (dosta?em dwa delate na dwa acc na ?adne nie logowa?em) moge co? z tym zrobi??

Osoby botuj?ce pozostaj? w bazie danych jeszcze jaki? czas,wi?c nie jest powiedziane,?e u?ywaj?c TA 3/4/5 miesi?cy temu jest to ju? przedawnione i na pewno nie dostaniesz bana.Sam NeoBot jest raczej niewykrywalny,wi?c ma?o prawdopodobne,by? za niego oberwa?.
Wszelkie boty s? automatycznie wykrywane i ?adne odwo?ania nie b?d? rozpatrywane.

Wynika z tego, ?e wasz cudowny neobot jest jednak wykrywalny. Nic z tym nie zrobisz, mo?esz jedynie po?egna? si? z kontem.

Wynika z tego, ?e wasz cudowny neobot jest jednak wykrywalny. Nic z tym nie zrobisz, mo?esz jedynie po?egna? si? z kontem.

Ewentualnie dosta? bana za TA,kt?rego u?ywa? kilka miesi?cy temu.

Jak TA u?ywa? przed poprzednim w??czeniem maszynki to za neo bota. Kary s? dawane za dany okres, na pewno nie wcze?niejszy ni? poprzednie.

pomocy otrzymalem game code i wpisalem go zle 5x i mi sie zablokowala ta opcja, ze nie moge game codem pacca aktywowac i tu mam problem nie wiem na ile to jest czy juz forever i co z tym game codem zrobic?.

Ostatnia edycja:

My?l? ?e nie na zawsze ,dosta?e? blokad? na kilka godzin podejrzewam ze na 24h...

Tak jak masz na niekt?rych otsach taka blokad? na 30minut ,to tam na rl jest zrobione ze na kilka Godzin. Spr?buj ponownie jutro . :( POZDRAWIAM

Ps.Jak ty mog?e? 5x razy kod wpisa? ?le??? :O

My?l? ?e nie na zawsze ,dosta?e? blokad? na kilka godzin podejrzewam ze na 24h...
Tak jak masz na niekt?rych otsach taka blokad? na 30minut ,to tam na rl jest zrobione ze na kilka Godzin. Spr?buj ponownie jutro . :( POZDRAWIAM
Ps.Jak ty mog?e? 5x razy kod wpisa? ?le??? :O

Wiec tak to wczoraj dostalem blokade o 15;20 i blokada dalej jest a wpisalem zle bo mial 4 x g-c i raz sie pomylilem :(

pomocy otrzymalem game code i wpisalem go zle 5x i mi sie zablokowala ta opcja, ze nie moge game codem pacca aktywowac i tu mam problem nie wiem na ile to jest czy juz forever i co z tym game codem zrobic?.
tak, jest to sta?a blokada maj?ca na celu zabezpieczenie przed free paccami poprzez wpisywanie kod?w przypadkowo(np kupujesz kod i pr?bujesz wpisa? kod z numerkiem o 1 wy?szym albo o takiej samej budowie)

Wiec tak to wczoraj dostalem blokade o 15;20 i blokada dalej jest a wpisalem zle bo mial 4 x g-c i raz sie pomylilem :(

Doda? te? trzeba, ?e ta opcja dla Twojego konta zosta?a do?ywotnio zablokowana, czyli nie mo?esz liczy? na to, ?e po np.24h b?dziesz m?g? ponownie spr?bowa? wpisa? kod.

Dosta?em 2 notki i za 3 raport dosta?em bana, co mi grozi jak kolejny raz kogo? obra??? (notki i ban jbc. za obrazy)

Dosta?em 2 notki i za 3 raport dosta?em bana, co mi grozi jak kolejny raz kogo? obra??? (notki i ban jbc. za obrazy)
za sam? obraz? innych je?li nie dochodzi tekst o temacie bocenia/hackingu/sharingu kont dostaniesz kolejn? notk? lub co najwy?ej 7 dni bana.
Oni maj? swoj? tabel? kar i tego b?d? si? trzymali.
Je?li napiszesz "id? boci?" albo co? w stylu "to kuzyna char" to albo zignoruj? raport albo dadz? ci 30 dni bana+final warning. Je?li dosta?e? 2 notki i ban to je?li nie dostaniesz kolejnego bana/notki wszystkie wpisy o karach zostan? usuni?te w ci?gu 21 miesi?cy

Ile znikaj? notki??
Notka moderatorska:
7 miesi?cy chyba, ?e dojd? Ci inne bany, zale?y to jeszcze od wagi notki - czy to pierwsza czy final warning

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam dosc dawno nie gralem w tibie i postanowilem uzyc bbota wiec jezeli ktos mnie zreportuje to dostane bana na 30 dni czy deleted tak samo z mass banami tez na 30 dni czy deleted ?? to by bylo moje 1 przewinienie mam 45 lvl bez pacc i nigdy nie mialem.

@up po 3 lub 6 mc :)

Witam dosc dawno nie gralem w tibie i postanowilem uzyc bbota wiec jezeli ktos mnie zreportuje to dostane bana na 30 dni czy deleted tak samo z mass banami tez na 30 dni czy deleted ?? to by bylo moje 1 przewinienie mam 45 lvl bez pacc i nigdy nie mialem.
@up po 3 lub 6 mc :)

Teraz si? za boty wzi?li jak z?api? masz delete konta... i tyle.

Dawno w tibie nie gra?em, kiedy? mia?em chyba bana za bota albo za co? innego.

Czy je?eli mia?em bana no notka w criminal records mog?a znikn?? ?
Je?eli dosta?em notk? za napisanie czego? g?upiego na trade a teraz nic nie mam w criminal records i dostane bana to tylko na 30 dni ?

Posta? mia?a pacca i ma ponad rok spokojnie.

Dawno w tibie nie gra?em, kiedy? mia?em chyba bana za bota albo za co? innego.
Czy je?eli mia?em bana no notka w criminal records mog?a znikn?? ?
Je?eli dosta?em notk? za napisanie czego? g?upiego na trade a teraz nic nie mam w criminal records i dostane bana to tylko na 30 dni ?
Posta? mia?a pacca i ma ponad rok spokojnie.

1.Final warningi za acc trading/acc sharing/boty nie znikaj?, wszelkie inne pierdo?y trzymaj? si? w postaci finala przez ok. 6 miesi?cy + miesi?c bana czyli de facto ok. 7 miesi?cy.
2.Zale?y za co mia?by? dosta? tego bana.Je?li nie masz ?adnych wpis?w, to w przypadku jakiego? g?upiego tradingu czy innych tego typu rzeczy dostaniesz 30 dni, bot - wiadomo, delete.
Odno?nie PACC to od jakiego? czasu nie z?agadza on w ?adnym stopniu kary.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry