Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Mam si? ba?... niczego? Po ?mierci przecie nic si? nie dzieje, wi?c czego si? ba??
@Down:
Jestem ateist? i nie wierz? w piek?o-niebo ani inne zabobony.
Ostatnio edytowane przez Xayan : 30-08-10 o 23:38.
Tak, ale trzeba si? zak?ada?; to nie jest rzecz dobrowolna, zmuszony jeste?. C?? wybierzesz? Zastan?w si?. Skoro trzeba wybiera?, zobaczmy, w czym mniej ryzykujesz. Masz dwie rzeczy do stracenia: prawd? i dobro; i dwie do stawienia na kart?: sw?j rozum i swoj? wol?, swoj? wiedz? i swoj? szcz??liwo??, twoja za? natura ma dwie rzeczy, przed kt?rymi umyka: b??d i niedol?. Skoro trzeba koniecznie wybiera?, jeden wyb?r nie jest z wi?kszym uszczerbkiem dla twego rozumu ni? drugi. To punkt os?dzony. A twoje szcz??cie? Zwa?my zysk i strat?, zak?adaj?c si?, ?e B?g jest. Rozpatrzmy te dwa wypadki: je?li wygrasz, zyskujesz wszystko, je?li przegrasz, nie tracisz nic. Zak?adaj si? tedy, ?e "jest", bez wahania.
ja sie boje smierci... a najlepsze jest tu to.. ze wiekszosc kozakow klika na "NIE" a jakby ktos im przystawil pistolet do glowy to by sie zesrali se strachu...