Czy spisa?a was stra? miejska?

Status
Zamknięty.
Odp: Czy spisa?a was stra? miejska?

Mnie nie spisywali, ale moj? kumpel? 2 razy za chodzenie samej w nocy po mie?cie (LOL) i za nie przechodzenie po pasach xD Takie smerfy tylko w Dar?owie xD

Tylko raz za b?jk? :/

Mnie tylko raz jak parkour uprawilaismy to sobie po garazach poskakalismy i akuret straz miejsta szla no i niezd?zylimy sie skitrac ;(

Mnie 2 razy pa?karze spisali...
-Za lekkie pobicie kolegi
-Za strzelanie z pistoletu na kulki w ludzi z balkonu mieszkalnego :)
heh :d

Niewiem ile razy ale najcz??ciej za
picie na ?awce
zak?ucanie po?adku dziennego
za niewinno?? jak to pan w?adza raz uj?
dla przyk?adu
poprostu kontrola;] I Viva Warszawa hehe jeb... psy

Mnie tylko raz z?apali za szlugi.Ostatnio siedzimy,jaramy,a tu psy id?.By?o nas z 6.4 od razu spierdala na g?rk?,a ja z moim kumplem siedzimy i jaramy.Id? obok nas i si? pytaj? "A koledzy to co? maj? na sumieniu,?e tak uciekaj? ?".I poszli dalej :)...

Pozdrawiam,
Xinx.

Ja mam dosy? tych ps?w w?sz? tylko by niewinnych ch?opak?w do wi?zienia wsadza?a. A tak w temacie to policja mnie z?apa?a za wprowadzenie w b??d policjant?w (Tacy debile, k%r^a poudawa? nie wolno). Raz jak musia?em sko?owa? fajki.

Za moj? pasje (zdzieranie tabliczek typu)
4554.3.jpg
By?o tego wi?cej ale szkoda gada?. Jeszcze mnie wyw?sz? :(

Heh ja mialem z nimi przygody

1. za wejscie do piwnicy jakiegos dziadka i zajumanie kompotu xD
2. za bawienie sie wozkiem z marketuO.oO.o
3. za to ze szedlem z kumplami o 6 lat starszymi ode mnie, z reszta wszystkich spisali :P

Paczusia Tak ci si? bardzo pi? chcia?o ?e? wparowa? po kompot komu? do piwnicy :P
Ta psiarnia jest wsz?dzie :(

ta a mnie dzisiaj prawie spisali za oblewanie ludzi w lany poniedzia?ek :|
Poszli?my pod aqua park ?eby nape?ni? butelki i jak ju? wszyscy nape?nili to chwile stali?my pod aqua parkiem.Co chwile wchodz? do niego ludzie wi?c jak id? do wody to co im szkody :p:p nagle policja z ochron? nas zaczyna goni? huh by?o nas 20 a z?apali jednego zioma :D

A tak to nie mam w pami?ci nic...trzeba zajrze? do kartoteki ;)

Heh, ja to mia?em du?o przyg?d dzisiaj wychodz? na legalu ubrany normalnie patrze a tu wiadro z prawej strony to hu...wracam do chaty butla wiadro i jazda chcia?em typka obla? i mo?ecie uwierzy? lub nei ale do radjowozu wla?em p?? wiadra zanim wszyli to mnie ju? nie by?o..
Raz mia?em chat? woln? 2 tygodnie to kumpli wzi??em i biba gdy wypili?my to wychodzimy an dw?r pod sklep patrzymy w?zki to bieramy i zaczynamy je?dzi? po 15 minutach patrzymy policja to pizda przez mury ka?dy pobijany i staramy si? jako? doj?? do chaty gdy ju? jeste?my pod drzwiami do bloku patrzymy pa?y rura po schodach na g?re i siedzimy po chwili puk!puk! otwiera? ale hu.. nie otworzy?em heh ;).
Og?lnie to mog?em by? spisany ...tyle razy ?e masakra ale od czego ma si? nogi i czasami spok?j.

Stra? miejska to nieroby dyplomowane, kt?re nic nie robi?, tylko ?api? dos?ownie za byle g?wno, za?atwiasz si? pod p?otem, idziesz sobie p??nym wieczorem po ulicy, c?? - policja, robi co powinna, ale i tak ich nei lubi?.

Ja jeszcze nie mia?em okazji by? spisany, i z tego si? ciesz?, ?e nie mialem ?adnych problem?w z prawem, a te wszystkie posty, to po prostu my?licie (niekt?rzy), ?e s? fajni, ?e zostali spisani, czy co?..

Psy s? na tyle g?upcy ?e ?api? co zobacz?...
Ja jeszcze nie zosta?em spisany i jestem zadowolony :D
Ale mnie s?siad z?apa? za pukanie do drzwi :D

Ostatnia edycja:

Nie
Ostatnio tylko policja, z qmplem na silownie szlismy. Przesukiwali nas, qmpel mial 2 noze (13cm+) i nawet nie znalezli... Jakies ciecie.

No to ja dzi? zosta?em spisany z dwoma kumplami ;D Idziemy sobie bunkrami (uznane za zabytek) normalnie i gadamy a tu nagle zza zakretu psy xD i odrazu ze spisuja nas ja sie go pytam za co a on ?e za ?ywota <ol34>
I powiedzieli ze dostali zg?oszenie ze ktos maluje tu graffiti i ze musza sprawdzic ;( mia?em farta bo 5h temu by?em na bunkrach i malowa?em graffiti :p i szlismy pokazac takiemu innemu, ogolnie to nic nie widzieli ale musieli nas spisac xd:D

Mnie jeszcze nie spisali

1. Pobicie
2. Pobicie
3. Pobicie
4. Gro?by xD
5. za posiadanie 3 telefon?w xD(my?leli ?e kradzione) ale sprawdzili i wypuscili

Yumaki Zao przypomnia? mi sytuacj? przez kt?r? dobre par? minut musia?em czeka? a? posprawdzaj? telefony... Ot?? posiada?em ich 9... Bo by?o tak ?e grali kumple w pi?k? i zamiast zostawia? telefony gdzie? za boiskiem wrzucili wszystko to mojej torby i powiedzieli ?ebym im p??niej przyni?s? jak b?d? mia? czas. Ja szed?em do domu po wod? akurat i wzi??em te telefony ?eby nie zosta?y. I wtedy nie stra? miejska ale policja mnie zatrzyma?a. Zobaczy? ich miny gdy widz? 9 telefon?w w torbie plus m?j jeden w kieszeni wspania?e. Zobaczy? ich miny gdy na komendzie zobaczyli ?e wszystkie s? legalne bezcenne. ;] Niestety sp?dzi?em par? minut na komendzie... Musieli wszystko posprawdza?. Od dzisiaj jedyne kiedy bior? od kogo? telefon do potrzymania to w-f. :D W sumie nie dziwie si? im ?e mnie wzi?li na komend? bo sam na ich miejscu bym to samo zrobi?...

Spisa?a? Co tam spisanie. Ja mia?em zaszczyt przejecha? si? na tylnej kanapie ; D. Drzwi bez klamek od wewn?trz, ten charakterystyczny zapaszek - to jest to, serdecznie polecam takiego tripa xd. O co posz?o ju? mi si? nie chce dok?adnie opowiada?. Standardowo - problemy alkoholowe. Tamtego dnia mia?em jednak szcz??cie, sporo szcz??cia. Po prawej stronie w samochodzie siedzia?a babka (stra?niczka). Jak si? okaza?o, znajoma mojego kolegi, kt?ry kupowa? piwo. C??, zbieg okoliczno?ci? Znak od Boga? Nie wiem, jeba?. Wa?ne jest to, ?e wszystko jakim? cudem sko?czy?o si? dobrze xd. Dwie ciekawostki: pierwsza - nie tylko ja zosta?em zatrzymany, szed?em w parze z kumplem, kt?ry tak jak ja, mia? dwa piwa w kieszeniach. Stra?ak wyskakuje z radiowozu - "KIESZENIE!" - ja by?em spalony, ale kumpel mia? szerokie spodnie, ?lepy palant nie zauwa?y? ; p; st?d te? na wycieczk? pojecha?em sam. Druga - jak ju? wysiada?em (w?a?ciwie wypuszczano mnie) z radiowozu, zostawi?em piwa na kanapie. Stra?ak trzasn?? drzwiami, za chwil? otworzy? z powrotem, wyj?? piwa, wrzuci? mojemu koledze do siatki z tekstem "my si? nie widzieli?my". G?upi ma zawsze szcz??cie - nie do??, ?e go wypuszcz? z radiowozu, to jeszcze alkohol oddadz? ;S.

To wszystko je?li chodzi o stra?ak?w. Policja to inna bajka ;s.

Hmm stra? miejska cz??ciej chodzi na ugod? ni? policja? Czy ja wiem... Przynajmniej u mnie w mie?cie to w?a?nie gorszymi kurwami s? miejskie. Nie raz mieli?my ?wiczenia kondycyjny na schodach w wie?owcach przed psami i oni sobie dawali spok?j, a miejskie nie dawa?y... Trzeba by?o kisi? si? par? godzin u kumpla, a wszystko to przez to ?e nie?li?my piwa dla kumpla. (jaki? tam przegrany zak?ad)
Pozdrawiam.

P.S Gratuluj? warta Setnil, oby ka?dy z nas mia? takiego. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry