Odp: Doniu - Gram Swoje (DISS CHADA) - Dialogimuzyka 2011
@UP
Skryj si? typie. Nakurwiasz co? takiego, nie znaj?c si? na rapie. Rap to nie tylko napierdalanie o biedzie, kt?re ty uwa?asz za stosowne. To nie tylko nakurwianie o paleniu marihuany, kt?rej nie mia?e? w ustach, to nie tylko ?ycie z ulicy, kt?rego nigdy nie mia?e?. W rapie g??wnie chodzi o przekaz. Nie przeszkadza mi czy s?ucham hip hopolo, takiego jak 52 D?biec, bo oni te? czasem przeka?? co? konkretnego. A Chada? Typowy ulicznik. Fascynuj? Ci? rap jaki daje RPK? Bo mnie raczej nie bardzo. Krytykujesz Donia? A sam nagrywasz g?wno o niczym. M?wisz, ?e to popowe g?wno, a ten typ zjad?by Ci? jednym wersem. Schowaj si? Goke ejkejej ma?olacie. Pozdro od ?wira.
@UP
Skryj si? typie. Nakurwiasz co? takiego, nie znaj?c si? na rapie
Skoro ty si? znasz pierdo?o ?mierdz?ca to powiedz mi kto i kiedy za?o?y? hip hop?
Jaki by? pierwszy rap-funkowy album ?
I kto w 1990 zrobi? najwi?kszy w tamtych czasach kolaboracyjny kawa?ek pt "Were all in the same gang"
Rap to nie tylko napierdalanie o biedzie, kt?re ty uwa?asz za stosowne.
Na oko?o 30~ moich kawa?k?w kt?re nagra?em nie ma ?adnego na ten temat biczo ; )
To nie tylko nakurwianie o paleniu marihuany, kt?rej nie mia?e? w ustach, to nie tylko ?ycie z ulicy, kt?rego nigdy nie mia?e?.
Kt?rej nie mia?e? w ustach hehe, uwierz, ?e chcia?bym ?eby tak by?o piczko.
?ycie ulicy to ?ycie ulicy, a ja nigdy nie mia?em w domu problem?w z pieni?dzmi, pomimo to ?yje ulic?, chodz? na robot?, ale raczej nie nawijam o tym w moich kawa?kach kiepozgryzie palesty?ski.
W rapie g??wnie chodzi o przekaz.
Kt?rego kurwa ma? te popowe g?wna nie maj?, bo jaki to przekaz kt?ry zosta? nawini?ty przez przesz?o 100 raper?w na 1 kraj, lub kurwa o jakich? kryzysach, chuj mnie to obchodzi typie, kumasz ?
Nie przeszkadza mi czy s?ucham hip hopolo, takiego jak 52 D?biec, bo oni te? czasem przeka?? co? konkretnego.
Idiota, idiota i jeszcze raz idiota.
52d?biec od zawsze robi?o dobry rap, a kolaboracje z chujowymi mcs zaliczyli gdy ci chujowi mcs nie byli jeszcze tak sprzedani i chujowi.
Nie lubi? Chady, ale w por?wnaniu do obecnego Donia, jest PrO.
Fascynuj? Ci? rap jaki daje RPK? Bo mnie raczej nie bardzo.
RPK rozpierdala technik? i podw?j-potr?j-poczw?r~ nymi rymami.
Krytykujesz Donia? A sam nagrywasz g?wno o niczym. M?wisz, ?e to popowe g?wno, a ten typ zjad?by Ci? jednym wersem.
Ten typ zjad?by mnie jednym wersem 5 lat temu, gdy by? raperem a ja zaczyna?em, jednak w tym momencie, m?g?by obci?ga? mi pa?? tak jak ty to lubisz : )
Schowaj si? Goke ejkejej ma?olacie. Pozdro od ?wira.
Umyj dup?, z fartem : D
@edit.