-Tibia 8.54 Dragon Ball History [07.2015]

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball History [07.2015]

Twoim zdaniem je?li kto? ma to po Tobie, to znaczy, ?e zer?n?? pomys?? Daje przyk?ad: gra runescape, stworzona w 2001 roku, jest w niej pin na bank, czy je?eli w jakiej? grze, kt?ra zosta?a wydana p??niej pojawia si? pin, oznacza to, ?e tw?rcy ukradli pomys???

Zignoruj tego pajaca. Koles po prostu musi sie dowartosciowac i reklamuje swoj chlam wszedzie gdzie sie da. Serwer na pewno 218932183921 razy lepszy niz to gowno srarkama...

Napewno "stworzenie" servera zaj??o mnustwo czasu i nerw?w(wiec wypada po gratulowac). Ma?o kogo interesuje wgl?d klienta. Apropo "pinu" nawet run space ukradl ten pomysl ze swiata realnego ... logiczne ze kazdy gracz chce jakos pilnowac swojego majatku wiec wprowadzenie tego do gier bylo tylko kwesti? czasu i nikt tego nikomu nie ukradl. Punkty statystyk nwm jak to bd wygladac ale mam pewnoscia nie bd to fajne. Na koniec pamietaj ze gracze juz nie stawiaj na expienia a na warowanie wiec Anti-Bot uszczuplli troche pule graczy, zbyt maly exp tez nei podziala dobrze. A co do balansu ... ale mi to problem zbalansowac DB kazdy ma te same spelle na lascie taka sam? sume hp i many i praktycznie takie same hity.
Pozdrawiam i ?ycz? zbijania kokos?w z sms kid.

Beka ?e moje grafiki u?ywaj? dalej a tyle lat min??o hue hue hue hue hue ;] Serwer lipa nic nowego ;/

Czekam z niecierpliwo?ci? i na pewno wbije. Je?eli to b?dzie RPG z w?asnymi ciekawymi transfami to bed? sta?ym bywalcem

Ciekawie si? zapowiada, na pewno wbije i ju? po zapowiedzi widz?,?e lepsze to ni? DBNS :)

Hej Hej Hej! Komora banujaca jest pusta! Prosze o zwolnienie blokady. I od teraz warnujemy osoby ktore beda wszczynac k??tnie przywolujac i por?wnuj?c inny server DB!
A co do serva to nic nowego ;x Db jak db nawet zadnych nowych eventow nie moze juz nikt wymyslec mimo ze mozna jeszcze pare ich zrobic pasujacych do tematyki DB

Hej Hej Hej! Komora banujaca jest pusta! Prosze o zwolnienie blokady. I od teraz warnujemy osoby ktore beda wszczynac k??tnie przywolujac i por?wnuj?c inny server DB!
A co do serva to nic nowego ;x Db jak db nawet zadnych nowych eventow nie moze juz nikt wymyslec mimo ze mozna jeszcze pare ich zrobic pasujacych do tematyki DB

* W?asny system ulepsze? (ka?dy przedmiot ma przydzielon? ilo?? miejsc na gemy,
ktore mo?emy "w?o?y?" do tego przedmiotu, jednak czasami mo?e nam si? poszcz??ci?
i z potwora otrzymamy przedmiot z dodatkowymi miejscami.
Gemy posiadaj? r??ne atrybuty m.in. attack speed, ki regeneration, ki damage itd.)
* Market (mo?emy kupowa? przedmioty, oraz tworzy? w?asne aukcje)
* Edytowany klient (wiele nowo?ci)
* Autorski antybot
* Hotkeye zapisywane na ka?d? posta? oddzielnie
* Wiele r??nych d?wi?k?w w grze
* Automatyczne aktualizacje klienta

Prosz?, poka? kt?ry ots DB to ma.

A dlaczego nie pochwalisz si? jakim? rozbudowanym systemem quest?w, zajebistych sag czy co??

Zapowied? wygl?da schludnie i konkretnie, co jest bardzo zach?caj?ce. :) Punkty statystyk mnie zaintrygowa?y. Daj? one o wiele wi?ksz? swobod? w kreacji w?asnej postaci. :D Klient jest zbudowany na podstawie OTC? Je?eli tak, to mo?na si? spodziewa? wersji dla linuksa?

Ostatnia edycja:

Od?wie?am, ju? nied?ugo nowe screeny.

Czekam na start i mam nadzieje, ze tu nie b?dzie FAILA na start i resa jak u azuu xD + Patyk odpisuj mo?e na gg.

Tylko po co te gemy do armor?w, po co utrudnianie dodatkowe balansu?
Antybot i tak odgoni wi?kszo?? graczy, kto dzisiaj gra r?cznie, z 40-stu zapale?c?w nie wi?cej.

Jedyny system gem?w jaki mi si? podoba to ten z DBC gdzie ulepszasz sobie spelle, kt?re zwi?kszaj? zasi?g/wygl?d/dmg.
Dodawanie na si?? kolejnych enchant?w itp jest bez sensu i coraz bardziej odbiega od tematyki DBC. Szkoda ?e Goku nie m?g? sobie w?o?y? Gema na Ki i bi? Genki podw?jny dmg :(

Nie mniej jednak + za ch?ci zrobienia czego? nowego, ale i tak Antybot zniszczy OTS.

Antybot i tak odgoni wi?kszo?? graczy, kto dzisiaj gra r?cznie, z 40-stu zapale?c?w nie wi?cej.

Jedyny system gem?w jaki mi si? podoba to ten z DBC gdzie ulepszasz sobie spelle, kt?re zwi?kszaj? zasi?g/wygl?d/dmg.
Dodawanie na si?? kolejnych enchant?w itp jest bez sensu i coraz bardziej odbiega od tematyki DBC. Szkoda ?e Goku nie m?g? sobie w?o?y? Gema na Ki i bi? Genki podw?jny dmg :(

Nie mniej jednak + za ch?ci zrobienia czego? nowego, ale i tak Antybot zniszczy OTS.

Czy jest kto? kto w nie swoim temacie nie pisze o swoim otsie? HELPPPPPP:crying:

Zamiast si? napierdala* pomi?dzy sob? to zrobiliby?cie jak?? porz?dn? ekip? i jaki? normalny ots DB .
Z w?asn? map? (rpg) bez zjebany** tpk?w,krzywych trans?w i co najwa?niejsze bez tej "srapy" wodbo czy jak to si? tam zwie .
Mi osobi?cie przejad?y si? klimaty wodbo .

* W?asna mapa z du?? ilo?ci? quest?w, exp?w.
A za?o?? si? ,?e minimum 50% lokacji to typowe respy,miejsca z wodbo .
* Du?o technik (czar?w) dla ka?dej profesji.
Wystarczy?oby po cztery techniki dla ka?dej profy ( ZBALANSOWANE ) .

Co do "waszych" system?w [...] S? na ka?dym otsie =/=
Naprawd? i tak pewnie nikt tego nie przeczyta,ale mam ju? do?? tych wszystkich wodbowskich serwerk?w naprawd? .
Zr?bcie co? porz?dnego , SWOJEGO , a zapewniam minimum 200 graczy na start .
Pozdrawiam
Kraksa & Snow Kids
[MENTION=15656]edi[/MENTION]T
Chcesz mi powiedzie?,?e miasta,expy,wyspy i lokacje s? tworzone od 0 I NIE wygl?daj? nawet w 1 % na wodbo ?

Ostatnia edycja:

Nie wiem jaki system gem?w jest na DBC, ale skoro piszesz, ?e ulepszanie spelli zwi?ksza wygl?d, to ten system musi by? naprawd? zaje...isty.
Poza tym, w WoDBO by?y przedmioty, kt?re regenerwa?y hp/ki/power, zwi?ksza?y dmg, a jako? si? nikt nie czepia?, ?e w anime takich nie bylo. :lol:

[MENTION=371738]Kraksa122[/MENTION]
otsy i otsy db coraz szybciej padaj?, nie ma sensu robi? serwera ca?kowicie od 0, no chyba ?e ma si? ekip? z 20 os?b, to wtedy ka?dy co? robi...

Zamiast si? napierdala* pomi?dzy sob? to zrobiliby?cie jak?? porz?dn? ekip? i jaki? normalny ots DB .
Z w?asn? map? (rpg) bez zjebany** tpk?w,krzywych trans?w i co najwa?niejsze bez tej "srapy" wodbo czy jak to si? tam zwie .
Mi osobi?cie przejad?y si? klimaty wodbo .

A za?o?? si? ,?e minimum 50% lokacji to typowe respy,miejsca z wodbo .

Wystarczy?oby po cztery techniki dla ka?dej profy ( ZBALANSOWANE ) .

Co do "waszych" system?w [...] S? na ka?dym otsie =/=
Naprawd? i tak pewnie nikt tego nie przeczyta,ale mam ju? do?? tych wszystkich wodbowskich serwerk?w naprawd? .
Zr?bcie co? porz?dnego , SWOJEGO , a zapewniam minimum 200 graczy na start .
Pozdrawiam
Kraksa & Snow Kids

Mapa jest tworzona od 0, wi?c jakim sposobem mia?y by by? na niej expy z mapy WoDBO? A no i jeszcze kilka post?w wcze?niej odpisa?em na te wasze zarzuty, ?e takie systemy s? wsz?dzie, mo?e wypowiedz si? odno?nie tamtego postu, a nie piszesz bezmy?lnie, o czym? o czym nie masz poj?cia. Tyle z mojej strony.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry