-Inne Dragon Ball Priority - Official Server

Status
Zamknięty.

Bufau

Advanced User
Styczeń 26, 2011
Liczba reakcji
6

Official Server!

Pragniesz prze?y? co? wspania?ego?
Pragniesz poczu? smak bycia pierwszym?
Pragniesz poczu? na swojej sk?rze pora?ki oraz zwyci?stwa?
Pragniesz poczu? klimat anime, zakl?ty w tibi?

Zagraj na oficjalnej wersji Dragon Ball Priority!

!-! Officjalny Trailer !-!

Najwa?niejsze rzeczy jakie oferuje nasz serwer:

- ?wietny dedyk 24/7 [OVH]! (16GB DDR3, Intel Core i3 4x3.4+ GHz, 100 Mbps)
- Mn?stwo skomplikowanych system?w jak np. saga system, capsule system, transform system itd
- ?wietny support kt?ry pomo?e ci zar?wno w grze jak i na forum
- Skille jakich nie ma na ?adnej innej tibi, takie jak: attack speed, train points, energy itd
- Rozbudowany client z dzwi?kami, specjalnymi efektami itd (Obecnie faza testowa)
- Szereg skomplikowanych zada? za kt?re czeka ci? dodatkowa nagroda (Absorbacja cz??ci obra?e?)
- Ogromna mapa, kt?ra jest w stanie pomie?ci? nawet do 300 os?b
- Klimat zbudowany dla fan?w dragon ballu
- 15 dobrze zbalansowanych profesji do wyboru

Zosta?o jeszcze wiele rzeczy, kt?re mo?na opisa? ale to g??wne plusy naszego serwera!

Gdzie nas znale??:
[table="align: center"]
[tr][td="width: 20%"][/td]
[td]

# http://dbpots.no-ip.org - Acc Maker
# http://dbpots.cba.pl/portal.php - Nasz portal (forum)
# https://www.facebook.com/dbpriority - Nasz Fan Page na Facebook'u

[/td]
[/tr]
[/table]

A tutaj screeny z gry:

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]
screen1.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen2.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen3.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen4.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen5.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen6.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen7.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen8.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen9.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen10.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen11.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen12.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen13.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen14.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen15.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen16.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen17.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen19.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen20.JPG
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
screen21.JPG
[/td]
[/tr]
[/table]

Odp: Dragon Ball Priority - Official Server

Zapraszamy! Record 81 graczy! Zosta? i ty naszym rekordowym graczem!

Wszystko ladnie pieknie ale kur..wa 31 zl za 15 dni pacca to na rl tibi juz taniej kupie...pomysl na ots 10/10 ale 0/10 za lapczywosc administratorow zeby bylo pare dni pacca na start to bylo by zajebiscie a tu gowno xd

@Up
Pomys? na OTS?
Wszystko zer?ni?te z DBL od trans?w po questy i sagi w??cznie.
Nic nowego, by?o multum takich serwer?w ale tutaj dochodzi sms shop z chorymi cenami i w?adza kt?r? pe?ni? gimnazjali?ci.

Nie polecam.

P.S Zajebisty trailer hahaha

Nie polecam s?ucha? opini Anastazjo pr?buje was zniech?ci? poniewa? straci? GM'a na jednej z bet ;)

Zapraszamy do grania! Co do pacca za przelew mo?esz kupi? za 10 z? = 15 dni ;)

Tyle tylko, ?e on ma racj?. Marna kopia DBL'a...
A ceny chyba z kosmosu, wida? nijak? masz wiedz? na temat gospodarki.

Jeste? niepowa?ny moronie.
Pr?buj? ludzi zniech?ci? do tego OTS'a bo to marnowanie czasu, a to, ?e straci?em GM bo ci wytyka?em prawd? jakim jeste? G?wnem i obra?a?em przy twoich graczach, kogo to obchodzi?
Ten serwer zrobili w 70% twoi gracze, jeden da? skrypty, 2 da? mapk?, nie pami?tasz ju? jak na forum mia?e? Temat pt. "Potrzebne skrypty"?
Ka?dego kto ci pom?g? puszcza?e? Kantem jebany ?ydku nawet pacca ludziom za pomoc nie dawa?e?.
10 z? za 15 dni? Jebnij si? w czo?o, na DBL 10x lepszym otsie od twojego za t? sam? cen? masz 30 dni, z reszt? na wi?kszo?ci ots?w za 10 z? masz miesi?c, a nie ?mieszne 2 tyg.

W?adza gra priv charami i jest w top 10 i zawsze maj? best itemy, hmm dziwny zbieg okoliczno?ci nie uwa?asz?
Przypomnie? ci te? twoje akcje?
Ot?? nasz szanowny Administrator, gdy mu si? nudzi?o to dawa? sobie skille, lvl, eq niedost?pne dla zwyk?ych graczy typu GQM i zabija? wszystkich kt?rych z?apa?, a jak kto? co? napisa? to lecia? ban i tak co miesi?c.

Pieprzony gimbus obecnie jest w 2 czy 3 gim nie pami?tam ju?, ba? si? za?o?y? SMS shopa bo nie ma 18 lat, a jak za?o?y? to ceny z dupy wzi??.
Tak wi?c czopsie k?amstwami si? nie wymigasz, bo ka?dy kto gra? na poprzednich wersjach wie co to za serwer i powie to co ja.

Ostatnia edycja:

Grafik ?rednie, to ju? te z dbko jako? lepiej wygl?daj?.
Post anastazjo ukazuje jak?? krzt? prawdy o tym otsie. Wiedzia? co admin wyprawia? ,poniewa? mia? do?? wysok? range GM'a.

Haha admin dawa? sobie lvl i ubija? ludzi. Takie zachowanie jest ?a?osne. Zamiast zach?ca? graczy to takim zachowaniem w?asnie si? odstrasza.
Tematy na forum z potrzebuje skryptu a? spad?em z krzes?a.

Ostatnia edycja:

Je?eli to dla ciebie s? ?rednie grafiki, to nie wiem na jakim poziomie s? dobre. . .

Witam.

Ots mi sie nie za bardzo podoba :/
Kiedys byl tam high exp i sie moglo grac.
Bo jesli chcecie grac na tym to juz nie ma roznicy czy to czy dbl..
Ta sama mapka. Te same profy. Te same itemy..

Teraz nowy client jest a tak przydko wyglada :(
Moja ocena to 1/10

Pozdrawiam

#Anastazjo - Poryty moronie ty nigdy nie miales gm'a i nie m?w o becie na ktorej bylo 10 osob i bylo to prawie 2 lata temu...
#Marszalikusowy - Gratuluje, zero spostrzegawczo?ci? Zero nowych itemk?w?! Mapa taka sama?! Cz?owieku ogarnij si?... !
#Mitochondrium - Zgadza si?, grafiki s? wed?ug mnie bardzo dobre lecz mo?na jeszcze pare rzeczy ulepszy? ;)

### Zapraszam do grania i oceniania wed?ug w?asnych opini ;)

@up

Dysm?zgu, to by? sarkazm, kt?ry mia? na celu o?mieszy? ten serwer ;-;

Bardzo pi?kne grafiki? Haha ,ja da?em ?rednie w skali wszystkich grafik z dragon balli. Tak to s? one 3,5/10. Wida? pan admin nie umie przyj?? krytyki ,kt?ra zreszt? jest bardzo wa?na. W shopie pacc na 30 dni kosztuje smsem z 60 z? ,a na 14 dni z 30 z?, omg.
To wol? gra? na dbl ni? tu.
539038_234952809961340_1644144402_n.jpg
<----- ten screen z facebook odstrasza do grania na ots.

Transform system - Hahah, bardzo zaawansowany system ,normalnie trzeba dniami nad nim sp?dzi? xdd. To sarkazm,bo jak wida? to ty nie wiesz co to znaczy.
Bardzo nie ma na ots skilli takich jak speed attack czy innych skill?w? S? ju? na wszystkich serwerach db, wsz?dzie.

Je?eli chodzi?o ci z mapk? ,?e og?lnie na 1 kratk? przypada jeden gracz to bardzo du?? macie map? xdd.

Ostatnia edycja:

Nie polecam servera ^^
Nie mia?em Elfa, adm do mnie sie TP, ja do niego "czego" a on "wy??cz elfa.." Ja do niego "czekaj ustawie elfa i ide spac" i ban na 14 dni ahhsahshshasha :D A NIE MIA?EM!!

Jeste? niepowa?ny moronie.
Pr?buj? ludzi zniech?ci? do tego OTS'a bo to marnowanie czasu, a to, ?e straci?em GM bo ci wytyka?em prawd? jakim jeste? G?wnem i obra?a?em przy twoich graczach, kogo to obchodzi?
Ten serwer zrobili w 70% twoi gracze, jeden da? skrypty, 2 da? mapk?, nie pami?tasz ju? jak na forum mia?e? Temat pt. "Potrzebne skrypty"?
Ka?dego kto ci pom?g? puszcza?e? Kantem jebany ?ydku nawet pacca ludziom za pomoc nie dawa?e?.
10 z? za 15 dni? Jebnij si? w czo?o, na DBL 10x lepszym otsie od twojego za t? sam? cen? masz 30 dni, z reszt? na wi?kszo?ci ots?w za 10 z? masz miesi?c, a nie ?mieszne 2 tyg.

W?adza gra priv charami i jest w top 10 i zawsze maj? best itemy, hmm dziwny zbieg okoliczno?ci nie uwa?asz?
Przypomnie? ci te? twoje akcje?
Ot?? nasz szanowny Administrator, gdy mu si? nudzi?o to dawa? sobie skille, lvl, eq niedost?pne dla zwyk?ych graczy typu GQM i zabija? wszystkich kt?rych z?apa?, a jak kto? co? napisa? to lecia? ban i tak co miesi?c.

Pieprzony gimbus obecnie jest w 2 czy 3 gim nie pami?tam ju?, ba? si? za?o?y? SMS shopa bo nie ma 18 lat, a jak za?o?y? to ceny z dupy wzi??.
Tak wi?c czopsie k?amstwami si? nie wymigasz, bo ka?dy kto gra? na poprzednich wersjach wie co to za serwer i powie to co ja.

Dok?adnie. Popieram post Anastazjo, Vultur wykorzystuje ka?dego aby zrobi? mu skrypty, pom?g?. Sam nic nie zrobi. Ode mnie wy?udzi? pare skrypt?w oraz ukrad? bezczelnie moj? grafik? Genera?a Yellowa.
Od SiemaGoku ma mape Rookgardu (troche przerobi?)...
Co do wieku Vultura dok?adnie - jest gimbusem. Boi si? prawdy i usuwa GM ka?demu i jest pieprzonym ?ydkiem kt?ry b?aga ka?dego o pomoc a sam jak go kto? poprosi to olewa.
Tyle w tym temacie. Vultur je?eli to czytasz to wiedz ?e kotwica w plecy tobie i twojemu serwerowi!

#Anastazjo - Poryty moronie ty nigdy nie miales gm'a i nie m?w o becie na ktorej bylo 10 osob i bylo to prawie 2 lata temu...
#Marszalikusowy - Gratuluje, zero spostrzegawczo?ci? Zero nowych itemk?w?! Mapa taka sama?! Cz?owieku ogarnij si?... !
#Mitochondrium - Zgadza si?, grafiki s? wed?ug mnie bardzo dobre lecz mo?na jeszcze pare rzeczy ulepszy? ;)

### Zapraszam do grania i oceniania wed?ug w?asnych opini ;)

Bhuahauhaua, mia?em wszystkie mo?liwe posady na tym syfie i wtedy gra?o 50 typa nie 10 jebany cwelu, co mnie wci?? dziwi.
Wyjd? z tego forum gimbusie i lekcje odr?b, potem wy?ebraj par? skrypt?w, napisz, ?e je zrobi?e?, oh zapomnia?em zawsze jak kto? co? ci da? to by?o na Accmakerze - "Dzisiaj upora?em si? z..." beka w choy xD

Sam pokaza?e? jaki jest tw?j poziom. Report ;]

Teraz to on pokazuje tw?j poziom. To, ?e wytyka twoje b??dy nie czyni go bezm?zgiem, czym czym? z tej ma?ki. ?erowa?e? na bezmy?lnych graczach nic im nie daj?c w zamian za pomoc. (Nie)wysz?a ci ta druga wersja DBL'a.
A dwa:
http://screenshotuploader.com/s/01/hwcDbR4fQ
Poznajesz ? Na mnie te? chcia?e? tak ?erowa? ? ;>

@up
A. Co mu po reporcie, skoro moderatorzy ?pi? ?

Ostatnia edycja:

Nie ten dzia? - to bardziej Hyde Park
Ale troche ?mieszna spina ;p

Witam, chcia?bym co? powiedzie? o tym "serwerze"

1.Grafiki s? beznadziejne.
2.Atmosfera jaka tam panuje to istne dno.
3.Admin jest tylko jeden i nic nie umie.
4.Ceny s? olbrzymie.

Serwer w skali 0/10 daje 0. Jest grywalny dla os?b kt?re lubi? boci? i gra? tylko ?eby pozabija? si?, albo ?eby roz?adowa? z?o??. Do niczego innego si? ten serwer nie nadaje, grafiki s? po?ci?gane z 3-4 serwer?w.

Jeszcze raz nie polecam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry