• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Dragon Ball Priority - Official Server

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Priority - Official Server

Tayan Chyba nie na tym serwerze gra?e?.

@up

A ty raczej nie w ten temat wszed?e?.

1. Tak, s? chujowe i to bardzo.
2. Nie wiem, nawet nie wszed?em
3. Patrz: post Anastazjo
4. 10 z? za 15 dni pacca. Seems legit. -.-

Dziwi mnie jedno. Jakim kurwa cudem na 70+ graczy online ?

Krytyka to wa?na rzecz i trzeba umie? j? przyjmowa? bo bez tego nigdy nie zrobisz czego? dobrego.
A co do pacc to ludzie maj? racje, w pizdu drogi.
Btw widzia?em poziom skrypt?w vultura i w chuj zaawansowane to nie jest.

#Edit
Chcia?bym pozdrowi? admina kt?ry p?acze ?e ma po 60 graczy online! Brawo i pisa? ?e dla tego mu sie update nie chce robi? bo jest "ma?o" graczy....

Ostatnia edycja:

10zl-15dni to duzo?? tym bardziej ?e dostaje si? 15 run x 1dzien, wiec mozna 1dnia expic,1dnia skilowac i wtedy wyjdzie 10zl-30dni.
Admin m?g? rozdawa? i si? bawi? jak by?y "testy" teraz jest oficial i nie widze by mu odpiedziela?o normalnie dba o wszystko robi miniupdate!
Co do kopii dbla moze jest to kopia w jakim? sensie ale jest dodane te? sporo nowych rzeczy troche quest? ,item?w , bonus?w za sety np +750hp itd.

A najwa?niejszy + tego serva r??ni?cy go z DBlem to BRAK LAG?W,CRASHY oraz nowsza ver klienta 8.54:>

DBP vs DBL
Kopia nic nowego - oryginalny serwer
nowa wersja tibia = brak klimatu - klimat wersji 7.6
banalne skrypty - skrypty na wysokim poziomie
premium 2x dro?sze - 200 godzin aktywujesz ile chcesz i na ile czasu co daje wielki +++
brak lag?w crash?w dzi?ki temu ?e serwer pracuje na tfs 0.3.6 - Stary silnik yourOts

BuRcZyK - Rozumiem ?e nie stworzymy nic orginalnego, lecz z tego co wiem admin graj?c na dbl'u pomy?la? ?e stworzy podobny ots na kt?rym ludzie b?d? mogli gra? bez lag?w...
Co do twoich wypowiedzi o skryptach... je?eli skrypty kt?re pisze vultur nie s? dla ciebie na wysokim poziomie to nie wiem, mo?e napisz jaki? system np. Capsule System lepiej od niego z bardziej innowacyjnym pomys?em :o? Jak napisa? Mors jest sporo rzeczy jakich nie ma na dblu i sporo b??d?w unikni?tych jakich nilan nie unikn?? np Shenron System..

Twoja krytyka jest do zrozumienia, lecz anastazjo pr?buje si? zem?ci? za to ?e nie ma w?adzy za swoje zachowanie...

Zapraszamy na Dragon Ball Priority - Sam sie przekonaj czy serwer jest do dupy czy nie!

BuRcZyK - Rozumiem ?e nie stworzymy nic orginalnego, lecz z tego co wiem admin graj?c na dbl'u pomy?la? ?e stworzy podobny ots na kt?rym ludzie b?d? mogli gra? bez lag?w...
Co do twoich wypowiedzi o skryptach... je?eli skrypty kt?re pisze vultur nie s? dla ciebie na wysokim poziomie to nie wiem, mo?e napisz jaki? system np. Capsule System lepiej od niego z bardziej innowacyjnym pomys?em :o? Jak napisa? Mors jest sporo rzeczy jakich nie ma na dblu i sporo b??d?w unikni?tych jakich nilan nie unikn?? np Shenron System..

Twoja krytyka jest do zrozumienia, lecz anastazjo pr?buje si? zem?ci? za to ?e nie ma w?adzy za swoje zachowanie...

Zapraszamy na Dragon Ball Priority - Sam sie przekonaj czy serwer jest do dupy czy nie!

Co ?mieciu powiedzia?a??
Za co mam si? m?ci?? Ten serwer to jedne wielki nie wypa?, co mi ta w?adza dawa?a? Nie biega?em po ulicy i nie krzycza?em MAM GM NA DBP JESTEM ZAJEBISTY.
Ja ostrzegam ludzi przed tym g?wnem, na kt?rym nie ma co gra?, bo Adminem jest zjebany Vultur a w?adze pe?ni? jego koledzy z podw?rka kt?rzy zawsze s? top 10. So Sad.
Zjebany Serwer, zjebana administracja, po co na takim czym? gra?? Jeden argument poprosz?? To wszystko a nawet wi?cej mo?na znale?? na DBL gdzie gra nie 50 os?b, a 200 i nie ma co miesi?c resa char?w, ani zjebanego Admina kt?ry z nud?w biega z full skillami, setem i zabija graczy i nie ma sms shopa z chorymi cenami :)

Wiesz m?wisz ?e nilan mia? problemy ale teraz zobacz ?e u niego w silniku nie ma na pewno creaturescripts, movement, talkactions i w?asnych lib?w to wi?c musia? on edytowa? ?r?d?a ?eby to wszystko lepiej wykona? a nie proste skrypty. Piszesz ?e te capsule system to co? trudnego, wcale nie to nawet 20min pisania nie jest.... a uwierz widzia?em skrypt na transy z dbp i r?ce mi odpad?y, skrypt polega na tym ?e ka?dy trans ma 13 linijek i tak kopiowane milion razy a wystarczy napisa? prosty skrypt na 80 linijek i tylko odpowiedni? tabele ?e ka?dy trans wygl?da tak.
[240] = {lv = 150, tovoc = 241, staly = false, hp = 6000, mana = 5000, prem = false,
eff = 118, eff_ = 163,
lookType = {lookType=555}, mana_loss = 50, interval = 2000},
A mam ca?y silnik dbp wi?c wiem jakie s? skrypty.

Transform to pierwszy skrypt jaki pisa? vultur w swoim ?yciu, sam go o to pyta?em chwil? temu. Podziwiam nilana za pisanie all w ?r?d?ach ale zrozum te? mnie pr?buje pokaza? dbp z najlepszej strony chc? aby gra?o u nas troch? wi?cej os?b.

Anastazjo - Nie komentuje, sam pokazujesz sw?j poziom.

trzeba byc niezwyklym idiota zeby zaczynac od czegos takiego

no widzisz, od czego? trzeba zacz??.

No to powiedz, czemu ten wasz admin p?aka? jak mia? 60~ graczy ?e "Ale widz?c tak ma?o graczy nie chce mi si? robi? update" ...

Zobaczymy jak sprawy potocz? si? dalej, ale wydaje mi si? ?e admin zrobi co? z tym.

Yyy Bufau to Vultur.
Zjebie czemu si? ukrywasz :D?
Sw?j poziom pokaza?e? ju? dawno, na OTS'ie jak i poza nim, ale czego si? spodziewa? po gimbusie :<

P.S gdyby? si? wypiera?, ?e to nie ty - http://tibia.net.pl/threads/482705-Skill-Attack-speed-pod-8-54-tfs - temat w kt?rym prosi?e? o skrypt na AS i w kt?rym pokaza?e?, ?e jeste? bystry niczym woda w klozecie :D

@Down
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pami?tam jak mi pisa?e? na OTS, ?e masz chujowy KOD NA AS pod 8.54, kt?ry ci da? Edwin i da?e? linka do tego tematu wi?c prosz? ci?, nie pogr??aj si? :D Gimbusiarnia rox.

P.S zamiast kaleczy? si? z tym syfem we? si? za nauk?, nie umiesz nawet Bo?e napisa? poprawnie.

Ostatnia edycja:

Anastazjo nie b?d? si? dziecku t?umaczy?, po prostu mia?em sw?j ots te? kiedy?. I nie jestem gimbusem o bosze.

---Aktualizacja---

PS: Po wyzywaj jeszcze troch?, tylko na tyle ci? sta?.

#Edit

Gratulacje logicznego my?lenia mog?em napisa? "bosze" mo?e wtedy by? zrozumia? ?e to by?o specjalnie. B?d? ci? od teraz ignorowa?.

Ostatnia edycja:

Anastazjo opu?? ten temat nikt ci? nie s?ucha....
Ubili ci? pare razy straci?e? level i teraz p?aczesz na 4um? idz moze do psychologa pozdro

Co do servera co 1-2tyg admin co? dodaje,poprawia.
A co mo?e dbl jest lepszy gdzie Update jest 1x na 2-3lata?

Anastazjo opu?? ten temat nikt ci? nie s?ucha....
Ubili ci? pare razy straci?e? level i teraz p?aczesz na 4um? idz moze do psychologa pozdro

Co do servera co 1-2tyg admin co? dodaje,poprawia.
A co mo?e dbl jest lepszy gdzie Update jest 1x na 2-3lata?
Tak bo dbl jest oryginalny i robiony starannie, gdy wchodzi nowy update to jest masa nowo?ci tak jak na te halloween por?wnaj event w dbl a w dbp...

Serwer Nudy Gm chujek rozdaje a co do serwa wszystko podjebales z DBL! LoL Serwer do **** a co do sms shopa to dziecko my?l ?e zarobisz ...

Sezamek112 - Ta uko?cz easy questy, wbij lasta - osi?gn??e? co kolwiek na DBP? Co GM rozdaje niby? SMS shop jest dla os?b kt?re chc? wysy?a? smsy... wi?kszo?? wysy?a 3x ta?sze przlewy...

Dziwi mnie jedno.... Dlaczego taki Analstajzo hejtuje wszystkie ots'y typu anime, a sam g?wno zrobi? ;/ Serwer fajny tylko ludu brakuje....,

Status
Zamknięty.
Back
Do góry