Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
? Jak napisa? Mors jest sporo rzeczy jakich nie ma na dblu i sporo b??d?w unikni?tych jakich nilan nie unikn?? np Shenron System..BuRcZyK - Rozumiem ?e nie stworzymy nic orginalnego, lecz z tego co wiem admin graj?c na dbl'u pomy?la? ?e stworzy podobny ots na kt?rym ludzie b?d? mogli gra? bez lag?w...
Co do twoich wypowiedzi o skryptach... je?eli skrypty kt?re pisze vultur nie s? dla ciebie na wysokim poziomie to nie wiem, mo?e napisz jaki? system np. Capsule System lepiej od niego z bardziej innowacyjnym pomys?em? Jak napisa? Mors jest sporo rzeczy jakich nie ma na dblu i sporo b??d?w unikni?tych jakich nilan nie unikn?? np Shenron System..
Twoja krytyka jest do zrozumienia, lecz anastazjo pr?buje si? zem?ci? za to ?e nie ma w?adzy za swoje zachowanie...
Zapraszamy na Dragon Ball Priority - Sam sie przekonaj czy serwer jest do dupy czy nie!

Wiesz m?wisz ?e nilan mia? problemy ale teraz zobacz ?e u niego w silniku nie ma na pewno creaturescripts, movement, talkactions i w?asnych lib?w to wi?c musia? on edytowa? ?r?d?a ?eby to wszystko lepiej wykona? a nie proste skrypty. Piszesz ?e te capsule system to co? trudnego, wcale nie to nawet 20min pisania nie jest.... a uwierz widzia?em skrypt na transy z dbp i r?ce mi odpad?y, skrypt polega na tym ?e ka?dy trans ma 13 linijek i tak kopiowane milion razy a wystarczy napisa? prosty skrypt na 80 linijek i tylko odpowiedni? tabele ?e ka?dy trans wygl?da tak.BuRcZyK - Rozumiem ?e nie stworzymy nic orginalnego, lecz z tego co wiem admin graj?c na dbl'u pomy?la? ?e stworzy podobny ots na kt?rym ludzie b?d? mogli gra? bez lag?w...
Co do twoich wypowiedzi o skryptach... je?eli skrypty kt?re pisze vultur nie s? dla ciebie na wysokim poziomie to nie wiem, mo?e napisz jaki? system np. Capsule System lepiej od niego z bardziej innowacyjnym pomys?em? Jak napisa? Mors jest sporo rzeczy jakich nie ma na dblu i sporo b??d?w unikni?tych jakich nilan nie unikn?? np Shenron System..
Twoja krytyka jest do zrozumienia, lecz anastazjo pr?buje si? zem?ci? za to ?e nie ma w?adzy za swoje zachowanie...
Zapraszamy na Dragon Ball Priority - Sam sie przekonaj czy serwer jest do dupy czy nie!
A mam ca?y silnik dbp wi?c wiem jakie s? skrypty.[240] = {lv = 150, tovoc = 241, staly = false, hp = 6000, mana = 5000, prem = false,
eff = 118, eff_ = 163,
lookType = {lookType=555}, mana_loss = 50, interval = 2000},
? 
Gimbusiarnia rox.Tak bo dbl jest oryginalny i robiony starannie, gdy wchodzi nowy update to jest masa nowo?ci tak jak na te halloween por?wnaj event w dbl a w dbp...Anastazjo opu?? ten temat nikt ci? nie s?ucha....
Ubili ci? pare razy straci?e? level i teraz p?aczesz na 4um? idz moze do psychologa pozdro
Co do servera co 1-2tyg admin co? dodaje,poprawia.
A co mo?e dbl jest lepszy gdzie Update jest 1x na 2-3lata?