-Inne Dragon Ball Priority - Official Server

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Priority - Official Server

Dziwi mnie jedno.... Dlaczego taki Analstajzo hejtuje wszystkie ots'y typu anime, a sam g?wno zrobi? ;/ Serwer fajny tylko ludu brakuje....,
\

bum-bum-tararara-czas-pierdolnac-se-suchara-pl-000000

G?wno masz na z?bach, smacznego :)
Jeszcze jakie? pytania Pizdomirze?

Serwer g?wnem by?, jest i b?dzie, graj? tam tylko nuuby kt?re nie ogarniaj? na DBL i kradn? mamie pieni?dze z kom?rki bo nie maj? "18 lat" ?eby zrobi? przelew :D

Tak serio:
-Kopia DBL, nic nowego nie znajdziecie
-Chore ceny w SMS Shopie
-Prowadzony przez chorego na umy?le 2-gimnazjaliste
-NUDNY W CHUJ

Ostatnia edycja:

Hahaha nie grajcie tam vultur Swietny admin ktory ma 14 lat hahaha all z innych otsow ciagna i te jebniete ceny ....

---Aktualizacja---

Jedyny ots kt?ry m?g? walczy? z Dbl to byl Dbm (dragon ball monogatari) by? to w 100% dbl + ?wietne dodatki a tu ? jedne wielkie g?wno ja robi? swojego ots'a : ) i bynajmniej nie robi? podr?bki innego ; ) rozbraja?o mnie to jak gra?em na dbm a tam wbija typ i pisze ze DBP uu aa lepsze itp. A co do vulutra ? dzieciak i tyle ;) znam vultura prosi? mnie o pomoc "jak spakowa? klienta ?eby go nie rozpakowali moleboxem" chuja mu powiedzia?em bo chuja bym z tego mia? a wiem jak to si? robi bo jacolos mi powiedzia? ;d

pzdr. dla all

ferdek9840 - Dziecko to mo?e ty, ale nie hejtuj jak nie znasz prawdy.

Co to za g?wno ? Grafiki z dupy jakie?, po?owa tibijskich drugie jakie? robione na szybko w pare minut.
Do tego ten sms shop, ceny chyba z kosmosu pobra?e?, jeste? pierdolni?ty na ?eb ? czy a? tak pazerny. Nie dziwie si?, ?e tak ma?o ludzi gra na tym g?wnie, i tak pewnie ?rednia wieku to 11-13 lat na serverze to dzieci pewnie kradn? telefony rodzicom, ?eby tego frajer donatowa?.

HAhahahahah nie znam prawdy ? gralem tam bo sie nudzilem ; ) pojebany server i tyle Dziecko to znajdz sobie w lustrze .

Server godny polecenia szykuje si? nowy Update.
Zapraszamy;)

-brak lag?w,crashy;)
H lvl zawsze pomog? nowym:>

EDIT

Szykuje si? fajny Update gor?co zapraszam do gry:)
Server stabiliny nie b?dzie res?w char?w czy tym podobnych:>

Ostatnia edycja:

Zapraszamy!!! Komentarze to ?ciema - od konkurencji!

---Aktualizacja---

New:

484173_268881249901829_1174584487_n.png

21776_268837486572872_1517655730_n.png

@dragonmir4 - Wko?cu kto? porz?dnie si? wypowiedzia? i sensownie na tym forum. Tak samo s?dz? jak ty.

Zapraszamy! Naprawde brakuje nam graczy!

Update 2.1

- New Grafic of technqiue "Destructo Disk"
- New technique for vegeta "Final Shine"
- Mummy are written anew (Low players don't died)
- Oozaru Tail drop 1.5x faster
- Winter Soldiers add more exp (Players have problem with exp 60-100 level, 1700>2200x2)
- Gravity Floor add very a lot of experience and less powerlevel on step (Good exp for 75-125)
- Protection Zone added in bridge (ROOK)
- Corpses dont remove that fast (Low leveles complained me)
- Genocide Attack now takes more dmg (3-5%)
- Nendouriki, Supernova hits balanced
- Pandorian, Tigerman and Triceratops has less armor
- Hand Thorns has new properties (Atk more, def less)
- Namek Warrior has more ki dmg on last transform (+++)
- Brolly has more ki dmg on last transform (+)
- Vegeta has more ki dmg on last transform (++)
- Triceratops Skins drop with Triceratops and Large Triceratops (faster)
- New npc "Trainer" and new quest with him
- Majin Soldier and Majin Fighter attack less (approximately 50%)
- Now we have limit of reduces 5 for 24h, some bugs in dende repaired
- Karma gain much faster on monsters (++)
- New line in command !karma "Points to get next percent karma x/100."

Zapowiada si? cos lepszego, napewno zajrze :)

?yczy ca?y Support Dragon Ball Priority!

Chwile temu sko?czy?em pisa? skrypt na choink? dla was ;)

Uwaga! Gracze z mniejszym ni? 30 lvlem maj? szanse na drop senzu oraz od 1 do 5 cc!
Wszyscy gracze z lvlem wi?kszym lub r?wnym maj? szanse na drop takich itemk?w:

▪ Senzu Beans (50-100)
▪ Zeni Bills (1-5)
▪ Tone Band
▪ Tone Belt
▪ Brolly Necklace
▪ Tone Robe
▪ Tone Boots
▪ Tone Legs
▪ Zeni Bills (10-30)
▪ Tone Armor
▪ Tone Armbans

Uporz?dkowane w kolejno?ci szansy na drop!

Jak odebra? prezent?

Kierujemy si? jasnym lub ciemnym b??kitem do schod?w!

Kierujemy si? jasnym lub ciemnym b??kitem do kwadracika a w nim znajduj? si? choinka!

?ycz? szcz??cia przy odbieraniu nagrody!

Refresh xd

Nie podoba mi si? to ,?e uwa?asz ,?e ten serwer ma w og?le szans? si? wybi? z dodatku z sms shopem z cenami z **** wzi?tymi. No rozumiem ,?e chcesz zarobi? ,ale bez przesady ,poniewa? skopiowa?e? normalnie dbl'a (zrobienie czego? tak pi?knego i zajebistego na 7.6), kt?ry jest arcydzie?em w por?wnaniu z twoim g?wnem i we? spieprzaj z tymi oklepanymi czarami jakie masz na szkrinach. Ty nie wiesz jak si? robi fale czy masowe jak np. dbko2? Tak komentarze od konkurencji ;d. Anastazjo na pewno ma ots db ;d. Na tfsie mo?na wiele zrobi? i to co ty masz to ja dam rad? zrobi? ,a uwa?aj? ,?e nic w silniku nie umiem zrobi? ;d. ?al w og?le patrze? w ten temat ,bo dostanie si? oczopl?su.

@down
Oj naprawd?? SH zatrzyma?em w zwi?zku z sprawami prywatnymi, egzaminem gimnazjalnym itd. Nie b?d? nara?a? swojej przysz?o?ci dla ots.
Cicho bo sam nic nie jak to napisa?e? poprawnie xdd "osi?gno?e?" ,bo poprawna forma to osi?gn??e?. We? id? lepiej naucz si? ortografii ,a nie. Tw?j projekt shinobi sekai online te? pad? i co , wi?c cicho.
To te? jest powodem upadku SH. Jakby? chcia? wiedzie? to jeden z mapper?w odszed? do Kuzera, a z namemanem nie mam kontaktu 3 miechy. Mo?e jakby nameman by? na gg to inaczej to si? potoczy?o.
I co z tego ,?e robi? ots db, Przynajmniej starannie go robi?.

Ostatnia edycja:

@up
Jak widzisz on przynajmniej wystartowa? i co? robi. Dba o serwer wprowadza update co oznacza, ?e server si? rozwija i wko?cu si? wybije ; ) a Ty tak naprawde nic nie osi?gno?e? a robi?e? ju? tyle swoich nie wypa??w.
@up #2
Czy aby napewno pad? ? Robi?c jedn? liter?wke oznacza to, ?e musz? si? uczy? ca?ej ortografi ? Takie pojazdy to s? jedynie od kogo? z tzw. 'gimbazy'. Na swoim forum pisa?e?, ?e serwer wstrzymujesz bo nikt nic nie robi i nie masz kontaktu z mapperem (od jakiego? czasu). I o ile si? nie myle to zaczynasz pracowa? nad serwer Dragon Ball ; D

@topic
Server w miare. Gra?em przez chwile i powiem, ?e nawet nawet si? gra?o, ake niestety sms wystrasza.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Ostatnia edycja:

Refresh! Zapraszamy!

Troch? poprawi?em estetyk? pierwszego postu, zapraszam!

Zapraszamy!

Server nastawiony na zarobek.Gardze plebsem,nie polecam.

PS. Patrzac na wasze poprzednie posty mozna isc po popcorn.Klocicie sie jak dzieciaki.

Tak nastawiony na zarobek, ani jednego itemku opr?cz pacc'a i golden capsu? nie ma w sms shopie... no tak ale serwer nastawiony na kase. Dedyk sie oczywiscie sam oplaci.

Znam servery ktore pacca mialy za 11zl na 2 tyg SMSEM i jakos ***** dawaly rade a twojego pacca na miesiac nawet nie chce mi sie liczyc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry