-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Ile ju? powstaje ek? Ile by?o test serwer?w i planowanych dat startu? Mam nadziej?, ?e tym razem wam si? uda. Maper?w macie z kosmosu, fabu?? pisan? przez niegdy? elit? tego forum, a mark? w?r?d graczy lubi?cych RPG wyrobion? - czego potrzeba wi?cej? Trzymam za was kciuki.

No dobra skoro tak narzekaliscie, ze strona nie dziala to czary mary juz dziala :)
http://eternalkingdoms.pl

Jeden z nas zadeklarowal sie, ze bedzie pisal newsy jak tylko powstanie mozliwosc ich szybkiego pisania.
Ponadto chcialbym powiadomic, ze na naszym forum powstal temat z minimapa, ktora pokazuje na czym stoimy z fabula. Jesli jestescie ciekawi jak to naprawde wyglada, to zajrzyjcie :) Obiecuje, ze w tworzeniu jej bylem obiektywny na ile moglem.

Ps
Mozliwe, ze w najblizszym czasie zostana dodane tez jakies ssy tu albo na forum, sie zobaczy. Albo jakis bonusik?
Moze ktos chcialby np. zaproponowac swoj quest, ktory zostanie stworzony i dodany do swiata Ek? Badz, co badz fajnego questa w cale nie tak latwo wymyslec ;p

Ostatnia edycja:

Nie umie si? doczeka? startu;];];]

Powinno si? was publicznie wych?osta? i powiesi? za genitalia na ?yrandolu w Pa?acu Prezydenckim, ch?opcy (przynajmniej byliby?cie interesuj?cymi obiektami). Jedyna nadzieja polskiej sceny OTS RPG i tak si? wlek?, tak si? ?lamazarz?... Pewnie do ko?ca tego roku nie zdo?acie odpali? beta test?w, ale mo?e pod koniec stycznia, kiedy zaczn? si? ferie, co? Byliby?cie wtedy ciutk? bli?ej serduszka Kazi, serio.

Postanowi?em zawita? na chwilk? na tym forum by wyg?osi? to, co mam do powiedzenia.
Datapack RA, czyli mapa, skrypty oraz grafiki, bez ?r?de? silnika, bez kt?rych spora cz??? skrypt?w po prostu umiera na starcie (chocia? teraz sam nie wiem czy przekazywa?em source), przekaza?em MasterHuligans'owi, kt?remu udzieli?em zgody na po??czenie ich z projektem Eternal Kingdom. Sam straci?em ca?kowity zapa? do dalszego prowadzenia czego?, co i tak nie mia?o prawa bytu, skoro pracowali?my w spos?b nieodpowiedni dla tego typu projektu, czyli tydzie? pracy, miesi?c przerwy. Shikate robi?, ale nie robi?. Ja pisa?em, ale to co ju? by?o gotowe. Jedynie MH donosi? ci?gle co? nowego, mimo i? z op??nieniami, ale jednak co? tam si? dzia?o. Fabu?a stan??a w miejscu. Przysz?o?? projektu stan??a pod znakiem zapytania, a ?e ja zawali?em ca?y semestr na uczelni, w?a?nie przez ten cyfrowy ?wiat, to postanowi?em odstawi? na bok ca?y ten pomys? i zaj?? si? szko??. Na pocz?tku wrze?nia ca?kowicie zrezygnowa?em z dalszego prowadzenia tego? wyobra?enia mojego umys?u, by w grudniu (?) odes?a? kopi? datapacku RA do MH, kt?ry to odda? (?) go EK.
Nie ?a?uj? i mam nadziej?, ?e prace zostan? uko?czone.

Good job Oskar

B?dzie ten start czy nie bo widz? ?e zamar?o mo?e by tu co? od?wie?y? ? : P

@UP
Poprawne pisanie po polsku nie oznacza pisania ka?dego s?owa z du?ej litery o.O

@topic
Mo?e w ko?cu zamkniecie ten temat? Ludzie czekaj? a i tak wiemy ?e nie wystartuje.

@UP
Poprawne pisanie po polsku nie oznacza pisania ka?dego s?owa z du?ej litery o.O

@topic
Mo?e w ko?cu zamkniecie ten temat? Ludzie czekaj? a i tak wiemy ?e nie wystartuje.

Ci??ko ?eby serwer wystartowa? w IV i ! kwartale..

Dobra, zeby nie bylo, ze kompletna cisza to oswiadczam iz jest to wynikiem mojej zblizajacej sie sesji i zapierdolu na studiach. Projekt napewno nie upadl i jak tylko sie to skonczy, to znow ruszamy pelna para.

Wy nigdy Tego, nie sko?czycie... Tibia gdy zaczyna?a istnie? istnia?a, ma?a Mapa a i tak ludzie grali. W Waszym przypadku chcecie, nawali? jak najwi?cej i z Tego powodu mo?e, nikt nie gra?, bo pogubi? si?, bo za du?o + Wasza praca p?jdzie na Marne...

Pamietam x lat temu - ka?y mowi? ?e nie wypa? - admin sie wypiera? :D hehe

Mialem poczekac i zrobic ssy z wykonywania calosci questa, wraz ze skryptami. No, ale panowie hejterzy musieli wkroczyc do akcji, wiec dostaniecie ssy nie do konca dopieszczone.

Quest pt. Pan G?ry

88770271.png

24424966.png

76849684.png

79523302.png

52679567.png

7todo.png

8todo.png

9todo.png

11todo.png

12todo.png

13todo.png

10232817.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Screeny wygl?daj? coraz bardziej zach?caj?co. Wida?, ?e robicie to z ogromny zaanga?owaniem. Podtrzymuje swoje s?owa i na pewno b?d? gra?.

PS: Mogliby?cie wystartowa?, bo kto zd??y zwiedzi? tyle miejsc..

PS: Mogliby?cie wystartowa?, bo kto zd??y zwiedzi? tyle miejsc..
zd??y? do czego?
spieszy si? gdzie??

?wietne screeny.
Ciekaw jestem czy do startu macie zamiar zrobi? co? typu mounty, targ (market), aby dogoni? nowsze wersje tibii. Mo?e ju? by?a o tym mowa....
PS. Chwalcie si? cz??ciej, co robicie.

?wietne screeny.
Ciekaw jestem czy do startu macie zamiar zrobi? co? typu mounty, targ (market), aby dogoni? nowsze wersje tibii. Mo?e ju? by?a o tym mowa....

Mounty wprowadzimy oczywiscie, ale w przyszlosci i w bardziej rozwinietej formie niz ta z rl tibii. Nie wiem do konca jak to wyglada w rl, ale u nas np. nie bedzie mozna wjechac na koniu do jaskini(ogolem podziemii) czy jakis budynkow.
Targu narazie tez nie przewiduje.

Chcialbym sie bardziej rozpisac na twoje pytanie ale jest jeden problem - nie gram w tibie od kilku lat, a od 1-2lat wgl nie wiem co tam sie dzieje. Czasem tylko przejrze jakies newsy albo grafiki z nowych tibii.

Mapa na dobr? spraw?, nie zachwyca. Nie jest To ju?, co kiedy? EK sob? reprezentowa?o. Niestety ale z przykro?ci? napisz?, ?e to b?dzie nie wypa?. Dlaczego?
- Coraz mniej os?b gra w Tibie.
- Zapowiadacie, si? nie wiadomo ile, z Tym startem.
- Po jaki Ch*j robicie tyle Tego? Nawalicie, wszstkiego a potem nie b?dzie pomys?u co doda?.
- Za bardzo kombinujecie z Modyfikacj? Tibi.
- Mniej os?b udziela si? w Tym temacie, od k?d zosta? rozpocz?ty.

Tak?e, z mojej strony licz?, ?e wpadnie Wam 20-40 os?b. W najlepszym wypadku. Nie robi? Tego z?o?liwie, albo, ?eby zniech?ci? do Gry. Ale taka jest prawda. RPG Tibia Umar?a!

Mapa na dobr? spraw?, nie zachwyca. Nie jest To ju?, co kiedy? EK sob? reprezentowa?o. Niestety ale z przykro?ci? napisz?, ?e to b?dzie nie wypa?. Dlaczego?
- Coraz mniej os?b gra w Tibie.
- Zapowiadacie, si? nie wiadomo ile, z Tym startem.
- Po jaki Ch*j robicie tyle Tego? Nawalicie, wszstkiego a potem nie b?dzie pomys?u co doda?.
- Za bardzo kombinujecie z Modyfikacj? Tibi.
- Mniej os?b udziela si? w Tym temacie, od k?d zosta? rozpocz?ty.

Tak?e, z mojej strony licz?, ?e wpadnie Wam 20-40 os?b. W najlepszym wypadku. Nie robi? Tego z?o?liwie, albo, ?eby zniech?ci? do Gry. Ale taka jest prawda. RPG Tibia Umar?a!

...i umiej?tno?? pisania po polsku r?wnie?, najwyra?niej.

Nie wiem, o co robicie tyle krzyku i zamieszania. Przecie? wam nie stanie si? krzywda je?li EK nie wystartuje, a lamentujecie g?o?niej ni? wszystkie psy z mojej okolicy razem wzi?te. Dajcie im tyle czasu, ile b?d? go potrzebowali i wspom??cie ich tak, jak potraficie najlepiej.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry