-Inne Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Status
Zamknięty.
Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!

Nieprzyjazne jaszczury

ez2f.png

en7s.png

jsu8.png

wsqd.png

d5e3.png

03gq.png

Obiecana niespodzianka

I trailer Eternal Kingdoms - Agreon
(*Prosimy ogl?da? fullscreen, w jako?ci 720p, manualnie ustawionej. Automat s?abo dzia?a.)

Szkoda, ?e te czarne paski dali?cie ale ca?y filmik i tak bardzo fajny.

O ja pierd**** :o Wyjebane w kosmos!

?wietnie si? to prezentuje, ale to wci?? pozostawia podstawowe pytanie - kiedy start?

@up
Jak widzia?e? w trailerze: "Ju? nied?ugo..." ;) A tak na powa?nie, kiedy ekipa sko?czy to b?dzie. Spokojnie, trzeba czeka?.

lekk? bek? mia?em; najpierw efekty, muzyka, cud mi?d malina, a potem te piksele hah. Ale trailer zajebi?cie wyszed?, nie powiem

I to mi si? podoba. Jak b?dzie serwer startowa?, ABC daj zna?, mog? pom?c w prowadzeniu kampanii reklamowej.

Jak co? mog? za?atwi? wam hosting za free, albo za p?? darmo - dogadamy sie na priv.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jak co? mog? za?atwi? wam hosting za free, albo za p?? darmo - dogadamy sie na priv.

ta armia wchodz?ca po schodach , je?eli to potwory to jeste?cie mistrzami !

Nie oszukujmy si?, ?yjemy w ?wiecie gdzie za darmo mo?na dosta? co najwy?ej w ryja.

ta armia wchodz?ca po schodach , je?eli to potwory to jeste?cie mistrzami !
Armia Agreona. B?dziecie mogli zmierzy? si? z demonami w ?wiecie Eternalu.

Obiecanki cacanki
Jak jeszcze troch? popracujecie to mo?e zd??ycie przed 2020.
Nie oszukujmy si? - pr?dzej ksi??k? by?cie wypu?cili na podstawie tej fabu?y i na tym zarobili, ni? grywalny serwer, do kt?rego trzeba jeszcze dok?ada?.

w mojej kwestii to gracze s? najwa?niejsi, a bez nich projekt nigdy by nie istnia?.
No widzisz? A jednak istnieje tylko dzi?ki waszemu uporowi. Kilka os?b z grzeczno?ci lub niewiedzy ile ju? trwaj? prace co? tam pochwali?o, jednak po tak d?ugim okresie czekania po prostu sobie poszli. To, ?e kto? napisa?, ?e zagra w skali kilku miesi?cy przewa?nie jest ju? nieaktualne.

Nie rozumiem frustracji komentuj?cych, naprawd?.
Czy by?oby dla was r??nic?, gdyby tw?rcy projektu milczeli przez ca?y ten czas, a miesi?c, dwa przed startem pope?nili dobrze zorganizowan? "akcj? promocyjn?"? R?wnie dobrze temat ten m?g?by nie istnie?(...)
Ja nie rozumiem uporu tych ludzi - ka?dy, kto wiedzia? ile jest pracy przy w?asnym RPG poszed? po rozum do g?owy i sobie odpu?ci?. Wsp??czuj? wam tylko nak?adu pracy - macie kilometry teren?w do gry a ilo?? ludzi graj?cych na otsach stale maleje(inaczej m?wi?c gracze b?d? tak rozwaleni po mapie, ?e rzadko b?d? si? widywa?, przez co za?o??, ?e nikt tam nie gra i wyjd?).
Dla dobra jakiegokolwiek serwera najpierw lepiej jest zrobi? co? porz?dnie a dopiero potem to promowa? i zrobi? sobie jakie? dwa tygodnie, g?ra miesi?c czasu przed startem do dopi?cia wszystkiego na ostatni guzik, zbieraj?c przy tym ludzi czytaj?cych takie zapowiedzi i czekaj?cych na start.

nam (odwiedzaj?cym) nic do tego. To oni wybrali tak?, a nie inn? form? informowania potencjalnych graczy o post?pach pracy.
Wr?cz przeciwnie - chc? naszego zainteresowania. Skoro utrzymuj? ten temat na FORUM, w miejscu, gdzie KA?DY mo?e go skomentowa? - jasne jest, ?e oczekuj? opinii, wi?c nie rozumiem co z?ego jest w napisaniu szczerej wypowiedzi na ten temat. Reklama nie musi si? podoba?, jej celem jest dotarcie do odbiorcy, kt?ry przewa?nie wybiera znane marki - to w?a?nie robi ten temat.

Nie zmuszajcie malarza, by pokazywa? wam sw?j obraz, kiedy nie jest sko?czony(...)
Je?li b?d? mieli kaprys, mog? je schowa? g??boko do szuflady. I nawet gdyby by?a to wielka strata dla ?wiata sztuki, Ty i ja musimy uszanowa? ich decyzj?.
Tutaj si? zgodz? - przynajmniej oszcz?dzili by sobie drwin ze strony ludzi przegl?daj?cych tematy o ich serwerze od kilku lat.

To, ?e kto? napisa?, ?e zagra w skali kilku miesi?cy przewa?nie jest ju? nieaktualne.
Wr?ci, a jak nie to znajd? si? jego nast?pcy.
ka?dy, kto wiedzia? ile jest pracy przy w?asnym RPG poszed? po rozum do g?owy i sobie odpu?ci?.
Najwidoczniej my ten rozum utracili?my gdzie? w 2009, kiedy to nieprofesjonalna ekipa podj??a si? wypuszczenia nieuko?czonego EKa, a my nie odpu?cili?my.
inaczej m?wi?c gracze b?d? tak rozwaleni po mapie, ?e rzadko b?d? si? widywa?, przez co za?o??, ?e nikt tam nie gra i wyjd?
M?wisz tutaj o pojedynczych jednostkach, kto wie czy fabu?a nie zjednoczy graczy do cooperatywnego trybu gry.
Wr?cz przeciwnie - chc? naszego zainteresowania. Skoro utrzymuj? ten temat na FORUM, w miejscu, gdzie KA?DY mo?e go skomentowa? - jasne jest, ?e oczekuj? opinii, wi?c nie rozumiem co z?ego jest w napisaniu szczerej wypowiedzi na ten temat. Reklama nie musi si? podoba?, jej celem jest dotarcie do odbiorcy, kt?ry przewa?nie wybiera znane marki - to w?a?nie robi ten temat.
Jasne, oczekujemy opinii, konkretnych wskaz?wek, r?wnie? pochwa? i krytyki, wszystko co motywuje. Naszym partnerem jest TNET, wi?c ten temat jest g??wnym narz?dziem informowania fan?w, a nie jego reklam?.
Tutaj si? zgodz? - przynajmniej oszcz?dzili by sobie drwin ze strony ludzi przegl?daj?cych tematy o ich serwerze od kilku lat.
Jak zauwa?y?e?, drwiny bardziej popycha?y nas do tworzenia tego, ni?eli zaniechania prac i obra?enia si? na wszystko, bo "nie mam jaj i nie dam rady pujde lepiej plakad?"

@Zbizu
Co ty za k?amstwa i kalumnie szerzysz :(

Liczba online przesta?a male? conajmniej od roku.

Zbizu - o czym Ty w?a?ciwie piszesz? Ja m?wi? o jednym, a Ty kontrargumentujesz tematy, kt?rych nawet nie poruszy?em.
Ja o nieuzasadnionej frustracji - Ty natomiast pr?bujesz mniej lub bardziej dok?adnie okre?li? przysz?o?? projektu; dodatkowo przyczepiaj?c mnie do jego ekipy.
Ja o ich wolno?? do zadecydowania o sposobie promowania serwera - Ty insynuujesz, ?e to JA mam co? przeciwko wolno?ci wypowiedzi w tym temacie, a oni tak w?a?ciwie nie chc? wiedzie?, co my?l? potencjalni gracze o ich poczynaniach.
Ja pisz? o wolno?ci zrobienia ze swoim dzie?em (jakkolwiek g?rnolotnie to brzmi) czego tylko dusza zapragnie - Ty dajesz kompletnie niesp?jn? odpowied?, kt?ra jest ca?kowicie nie na miejscu. ??czysz poprzedni? cz??? mojej wypowiedzi z apostrof? u?yt? na ko?cu. Pisa?em, zaznaczaj?c ten fakt, ad personam!

Prosz?, je?li chcesz co? tutaj napisa?, to nie pr?buj na si?? przyczepi? swoich wolnych my?li do kogo? komentarza. Jest to bezcelowe i ponad to chamskie. Wycinanie z kontekstu urywk?w zda? jest - co najmniej - nietaktowne. Kleisz moje wypowiedzi w cytatach wybieraj?c te, kt?re Ci si? podobaj?. To nies?ychane. Jak mo?na w ten spos?b prowadzi? rozmow?? Gdyby?my wymieniali pogl?dy twarz? w twarz, rzuci?bym spojrzenie pe?ne oburzenia i wyszed?.

Ponad to piszesz: "Ja nie rozumiem uporu tych ludzi - ka?dy, kto wiedzia? ile jest pracy przy w?asnym RPG poszed? po rozum do g?owy i sobie odpu?ci?.". Nie s?dzisz, ?e skoro pracuj? nad tym tak d?ugo, to praca ta ma dla nich nieco inny wymiar ni? "powszechnie tworzenie OTS'a"? Mo?e ogrom pracy, kt?ra ich czeka?a i wci?? czeka, by?a dla nich mobilizuj?ca? My?l?, ?e s? oni wytrwali i sprawia im to przyjemno??. Dlaczego mieliby i?? "po rozum do g?owy" i rezygnowa? z tej przyjemno?ci? By?oby to nielogiczne.

Ostatnia edycja:

M?wisz tutaj o pojedynczych jednostkach, kto wie czy fabu?a nie zjednoczy graczy do cooperatywnego trybu gry.(...)
Jak zauwa?y?e?, drwiny bardziej popycha?y nas do tworzenia tego, ni?eli zaniechania prac i obra?enia si? na wszystko, bo "nie mam jaj i nie dam rady pujde lepiej plakad?"
Oczywi?cie - gildie maj? gdzie? fabu?? i wpadaj? na losowe serwery ?eby si? ponapierdala? po czym wychodz? jak ju? pula przeciwnik?w si? wyczerpa?a lub jaka? gildia jest zbyt silna, by mogli j? pokona?. Fabu?a nie jest przeszkod? we wsp??pracy graczy bo jak kto? potrzebuje dotrze? gdzie?, gdzie sam nie da rady to szuka kogo? do pomocy. Mapa te? nie jest z?a, sporo w?o?yli?cie w ni? pracy, ale przy rozkr?caniu serwera wielkie w?asne mapy nie s? raczej ch?tnie zape?niane.
Nigdzie nie pos?dzi?em was o brak odwagi czy o obra?anie si?. Odwagi i determinacji macie jeszcze sporo, co pokazuje ten temat, gorzej z rozwag? - nie rozumiem tylko uporu z jakim tworzycie ten serwer.

@Twojkaprys
Okej, fajnie - pr?bujesz by? bohaterem, rozumiem. Je?li tak bronisz tego tematu to dlaczego nie przy??czysz si? do nich?
Je?li nie chcesz by ludzie b??dnie rozumieli tw?j post, przesta? pisa? niezrozumia?ym j?zykiem. Nie jestem humanist?, wi?c mo?esz sobie darowa? t?umaczenia na poziomie polonisty. Nie zmieni to mojego punktu widzenia.
Ty insynuujesz, ?e to JA mam co? przeciwko wolno?ci wypowiedzi w tym temacie, a oni tak w?a?ciwie nie chc? wiedzie?, co my?l? potencjalni gracze o ich poczynaniach.
to ciekawe, bo Marfi sam napisa?, ?e oczekuj? opinii

Mam gdzie? twoj? opinie o sk?adni mojej wypowiedzi. Je?li nie chcesz, by kto? poza osob? do kt?rej si? zwracasz odnosi? si? do twojej wypowiedzi powiniene? wys?a? mu prywatn? wiadomo??.

Gdyby?my wymieniali pogl?dy twarz? w twarz, rzuci?bym spojrzenie pe?ne oburzenia i wyszed?.
R?wnie dobrze mog?e? zamkn?? przegl?dark? i wyj?? na zewn?trz. Nie ma powodu by przejmowa? si? czymkolwiek, co jest napisane w internecie.

@down
wr?cz przeciwnie - na jedno by wysz?o a ?e wolisz ucieka? od rozmowy z p?aczem i obra?a? si? jak pi?ciolatek to twoja sprawa
Nie licz? si? z tym co my?lisz o mojej wypowiedzi, bo zajrza?em do tematu, by zostawi? opini? o zapowiedzi.
Chcesz to sam sobie czytaj ksi??ki czy pisz jakie? tam poezje mo?e i przy okazji na tym zarobisz, zamiast wypisywa? tu g?upoty nie maj?ce zwi?zku z za?o?eniem tego tematu.

Ostatnia edycja:

No to mo?e tym razem od ko?ca: "R?wnie dobrze mog?e? zamkn?? przegl?dark? i wyj?? na zewn?trz. Nie ma powodu by przejmowa? si? czymkolwiek, co jest napisane w internecie."

Zamkni?cie przegl?darki nie r?wna si? opuszczeniu pomieszczenia podczas rozmowy. Takie zachowanie nie mia?oby ?adnego odd?wi?ku wi?c by?oby bezcelowe z mojej strony. Ja natomiast przejmuje si? tym, jak ludzie postrzegaj? to, co pisz?. Skoro kto? przeinacza moje s?owa, mam prawo czu? si? ura?ony. Godno?? ma taki sam wymiar w rzeczywisto?ci jak i w internecie. Je?li jest inaczej, by?bym hipokryt?.

"to ciekawe, bo Marfi sam napisa?, ?e oczekuj? opinii"

Nie odnosi?em si? do wypowiedzi Marfiego, lecz do mojej w?asnej i tego, jak Ty j?, ?e tak powiem, cytowa?e?. To chyba da?o si? zauwa?y? czytaj?c ten tekst.

"Okej, fajnie - pr?bujesz by? bohaterem, rozumiem. Je?li tak bronisz tego tematu to dlaczego nie przy??czysz si? do nich?
Je?li nie chcesz by ludzie b??dnie rozumieli tw?j post, przesta? pisa? niezrozumia?ym j?zykiem. Nie jestem humanist?, wi?c mo?esz sobie darowa? t?umaczenia na poziomie polonisty. Nie zmieni to mojego punktu widzenia."

Staram si? broni? tych ludzi i pracy jak? wykonuj?, poniewa? mam mniejsze/wi?ksze poj?cie o tym, jak wygl?da tworzenie takiego projektu. Ponad to ka?demu nale?y si? szacunek za zrobion? robot?. Nie wiem sk?d Tw?j pomys? o przy??czeniu do takiego projektu. Przez pewien czas mia?em drobn? r?lk? w tzw. "konkurencyjnym" projekcie, ale nawet z niego musia?em zrezygnowa?. Anga? w takie pomys?y wymaga czasu, kt?rego nie mam. Na co dzie? jestem ju? do?? zaj?ty.
Je?li nie rozumiesz tego, co czytasz, to polecam bardziej uwa?a? na j?zyku polskim. Staram si? uk?ada? czyste, sp?jne wypowiedzi. S? one zrozumia?e dla przeci?tnego zjadacza chleba, natomiast Ty masz z nimi problem. Skoro tak, to nie powiniene? nawet argumentowa? moich s??w! Dlaczego piszesz o czym?, co jest dla Ciebie, jak sam zauwa?asz, niejasne? To niemal absurdalne. Kelner radzi szefowi kuchni, aby ten poprawi? spos?b przygotowywania sosu beszamelowego.

Jak sam pewnie zauwa?y?e?, rozmowa wchodzi powoli w teren ca?kowicie prywatny. Je?li masz co? jeszcze do dodania, ch?tnie zamieni? kilka s??w. Ale nie w tym temacie.

Ostatnia edycja:

Oczywi?cie - gildie maj? gdzie? fabu?? i wpadaj? na losowe serwery ?eby si? ponapierdala? po czym wychodz? jak ju? pula przeciwnik?w si? wyczerpa?a lub jaka? gildia jest zbyt silna, by mogli j? pokona?.
Przypominam, ?e wypowiadasz si? w temacie serwera Eternal Kingdoms, nie ?adnym innym pokroju RL Map, pseudo RPG PVP. Nie mamy zamiaru pisa? po gildiach jak to robi? autorzy tych?e serwer?w, ?e u nas b?d? mogli dobrze powalczy?. W odpowiednim miejscu i czasie rozreklamujemy serwer w spos?b jaki rynek tego wymaga. Postaramy si? dotrze? do jak najwi?kszej ilo?ci os?b, bo by? mo?e znajd? si? osoby zafascynowane serwerem z fabu?? i celem innym ni? wbi? lvl i nieustanna walka. Oczywi?cie nie wykluczam tutaj, ?e nie b?dzie to mo?liwe, wr?cz przeciwnie, nikomu nie zakazujemy wojen mi?dzy jednymi poszukiwaczami a innymi. Dzienna misja, o kt?r? b?d? walczy? dwa zespo?y by? mo?e przysporzy wi?cej satysfakcji ni? bezcelowa wojna na innym serwerze.

Oczywi?cie zdajemy sobie spraw? z ogromu mapy, mo?liwo?ci przez ni? przygn?bienia na starcie, ale staramy si? by fabu?a(kt?rej wcale nie musicie si? trzyma?), oznakowania, wskaz?wki, tabliczki, minimapa itp. pomog?y graczom w eksplorowaniu jej bez takowego uczucia.

Nigdzie nie pos?dzi?em was o brak odwagi czy o obra?anie si?.(...) gorzej z rozwag? - nie rozumiem tylko uporu z jakim tworzycie ten serwer.
Stara?em si? merytorycznie nawi?za? do twej wypowiedzi. Pr?bujemy u?wiadomi? Wam, ?e posty typu, "dajcie spok?j; g?wno nie wypali;(...)" wcale nie wp?ywaj? na nas negatywnie, ale Wy dalej swoje. Oczekujemy krytyki, nie dezaprobaty. Mam nadziej?, ?e rozumiesz ju? sk?d ten up?r.

Calm down, ludzie...

W sumie tylko tyle chcialem napisac, ale odniose sie jeszcze do paru kwestii.
Zadne komentarze negatywne nie zdemotywuja nas do dalszej pracy. Ten temat nie jest tez ostateczna wersja reklamy, sluzy on tylko informowaniu ciekawskich co u nas slychac i tylko dla nich go prowadzimy. Reklama bedzie przed startem, obiecuje ze jedna z wiekszych jakie widziala scena ots.

@Co do wielkosci mapy i ze bedzie na niej pusto.
Fabula ma miedzy innymi zapewnic to, ze gra nawet w pojedynke na serwerze bedzie ciekawa. Wykonujac same questy i przerozne watki, bedzie to ciekawe i wciagajace. Mapa na ukonczeniu nie powinna przekroczyc 40mb, z tego gracz na start i tak calej nie bedzie mogl zwiedzic, bo beda miejsca jeszcze niedostepne. W miastach czy innych podobnych miejscach beda tez tzw. (roboczo) 'citizeni'. Sa to npcki tworzacy 'sztuczny tlok', bedzie mozna zamienic z nimi kilka slow, beda udawac rozmowy miedzy soba itd.
Na start bedzie tez seria poradnikow, gdzie znajdziemy jakies poczatkowe questy i gdzie chodzic, a gdzie jest niebezpiecznie na niskim lvlu. Poczatkowe lokacje beda rowniez z lekka opisane. Oczywiscie nie bedzie to dokladny 'spoil' danych miejsc, tylko z grubsza np. jakie potwory mozemy tam zastac.

Jak pisalem, calm down :)
Ps wspolpraca z tnetem, zostala zawieszona jakis czas temu. Licze, ze raczej bez wiekszego problemu znow ja uzyskamy, gdy projekt bedzie w fazie beta testow, bysmy mogli go przedstawic chociazby administracji. <Uklon w strone wladzy> ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry