Odp: Eternal Kingdoms - Legenda kt?ra wiecznie trwa!
M?wisz tutaj o pojedynczych jednostkach, kto wie czy fabu?a nie zjednoczy graczy do cooperatywnego trybu gry.(...)
Jak zauwa?y?e?, drwiny bardziej popycha?y nas do tworzenia tego, ni?eli zaniechania prac i obra?enia si? na wszystko, bo "nie mam jaj i nie dam rady pujde lepiej plakad?"
Oczywi?cie - gildie maj? gdzie? fabu?? i wpadaj? na losowe serwery ?eby si? ponapierdala? po czym wychodz? jak ju? pula przeciwnik?w si? wyczerpa?a lub jaka? gildia jest zbyt silna, by mogli j? pokona?. Fabu?a nie jest przeszkod? we wsp??pracy graczy bo jak kto? potrzebuje dotrze? gdzie?, gdzie sam nie da rady to szuka kogo? do pomocy. Mapa te? nie jest z?a, sporo w?o?yli?cie w ni? pracy, ale przy rozkr?caniu serwera wielkie w?asne mapy nie s? raczej ch?tnie zape?niane.
Nigdzie nie pos?dzi?em was o brak odwagi czy o obra?anie si?. Odwagi i determinacji macie jeszcze sporo, co pokazuje ten temat, gorzej z rozwag? - nie rozumiem tylko uporu z jakim tworzycie ten serwer.
@Twojkaprys
Okej, fajnie - pr?bujesz by? bohaterem, rozumiem. Je?li tak bronisz tego tematu to dlaczego nie przy??czysz si? do nich?
Je?li nie chcesz by ludzie b??dnie rozumieli tw?j post, przesta? pisa? niezrozumia?ym j?zykiem. Nie jestem humanist?, wi?c mo?esz sobie darowa? t?umaczenia na poziomie polonisty. Nie zmieni to mojego punktu widzenia.
Ty insynuujesz, ?e to JA mam co? przeciwko wolno?ci wypowiedzi w tym temacie, a oni tak w?a?ciwie nie chc? wiedzie?, co my?l? potencjalni gracze o ich poczynaniach.
to ciekawe, bo Marfi sam napisa?, ?e oczekuj? opinii
Mam gdzie? twoj? opinie o sk?adni mojej wypowiedzi. Je?li nie chcesz, by kto? poza osob? do kt?rej si? zwracasz odnosi? si? do twojej wypowiedzi powiniene? wys?a? mu prywatn? wiadomo??.
Gdyby?my wymieniali pogl?dy twarz? w twarz, rzuci?bym spojrzenie pe?ne oburzenia i wyszed?.
R?wnie dobrze mog?e? zamkn?? przegl?dark? i wyj?? na zewn?trz. Nie ma powodu by przejmowa? si? czymkolwiek, co jest napisane w internecie.
@down
wr?cz przeciwnie - na jedno by wysz?o a ?e wolisz ucieka? od rozmowy z p?aczem i obra?a? si? jak pi?ciolatek to twoja sprawa
Nie licz? si? z tym co my?lisz o mojej wypowiedzi, bo zajrza?em do tematu, by zostawi? opini? o zapowiedzi.
Chcesz to sam sobie czytaj ksi??ki czy pisz jakie? tam poezje mo?e i przy okazji na tym zarobisz, zamiast wypisywa? tu g?upoty nie maj?ce zwi?zku z za?o?eniem tego tematu.