-Tibia 10.10 [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Status
Zamknięty.
Odp: [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

No ja ca?y czas czekam :) Mam nadzieje ?e Ci wszystko wypali :P

F5,
Mam teraz zbyt du?o pracy by zajmowa? si? serwerem... Start prze?o??, nie wyrobi? si? w dacie kt?r? poda?em. Wstaj? ostatnim czasem o 5, a wracam 21 - 22 : / Tak?e sami rozumiecie, ?e ci??ko z czasem...
W sumie zosta?o ma?o do sko?czenia, a perfekcyjnie nie da si? przygotowa? go, je?eli wszystko samemu si? testuje, mi odpowiadaj? rzeczy kt?re s?, ale ka?dy ma r??ne zdanie, dlatego najlepiej jest poprawia? wszystko w trakcie gry, wi?cej os?b wy?api? co poprawi? i z zdaniem wi?kszej ilo?ci os?b dostosuje poprawk? tak by ka?dej odpowiada?a:)
Je?eli b?d? mia? pewno??, ?e m?j czas na odpowiedni? date startu, jak i po starcie b?dzie du?o wi?kszy na po?wiecenie go serwerowi przygotuje wszystko i ustanowi? dat? startu, nie wiem czy kto? jest jeszcze zainteresowany poniewa? nie wida? ju? zainteresowania serwerem.
Postaram si? o do?? dobr? reklam?, ale to zale?y r?wnie? od Was :)

Pozdrawiam,
Bartek / Pepuz

Hejka,
Zapomnieli?cie o mnie ?:)
Dopiero co z pracy wr?ci?em... Ale po ostatnim co napisa?em nikt si? nie odezwa?.

Ca?y czas czekamy ;p A nie ma co si? pyta? bo wszystko ?adnie sam opisujesz :D

No ja ca?y czas czekam na jakie? newsy :D

A wi?c tak, od poniedzia?ku mam 2 zmian? czyli od 14-22, tak?e po nocach sko?cz? to :) i ju? na pewno :)
Macie jakie? pomys?y co by?cie chcieli zobaczy? nowego? Co? stworzy? dla was?;P

Czyli zosta?o ci niewiele.

A przybli?asz si? ju? do daty startu?

W tym tyg. sko?cz? go, a co do daty startu to nie powiem dok?adnie i? wszystko zale?y na kt?r? zmian? b?d? pracowa? :/
Bo przecie? nie odpal? serwera, a za godzin? p?jd? do pracy...:/

Teraz ?e? dojeba?: shadowcores 10.21 - 1,5k graczy a w wakacje 2k graczy, brazylijska rl mapa 10.10 - 600 graczy, drugi brazylijski server rl map - 500 graczy, nadal stwierdzisz ?e nikt nie lubi ani nie jest fanem tej wersji klienta ju? nie m?wi?c o rl tibi 20k ludzi??​

Maksiu widze g?wno wiesz to Ci napisze jak jest ;)
hexana 8.60 900 wiary lajtem zawsze :) + kolejki na serwer; )
Shadow 1,8k ^^
ludzie z real Tibi graj? na ots, bo to co robi cipisoft w pale sie nie miesci. Nie dlugo sami tam zostana i bd grac :) pozatym co to jest 20k? z czego 15k to boty ;)

CO DO OTSA, LADNIE SIE ZAPOWIADA.
ZOBACZYMY CO TO BEDZIE ;)

Pozdrawiam Cieplutko

7:54, w?a?nie wr?ci?em do domu z pracy... Przejebane.
Maxiorm, Nowy klient tibi nie jest z?y, wr?cz przeciwnie :) Tylko trzeba wiedzie? te? co zostawi?, co usun??, co doda?, a co zmieni? by wi?kszo?ci odpowiada?o :)

Ramallah1,
Nie m?wi?, ?e Tibia 9 +++ jest z?a. Lecz na rl tibie nie ma ju? co wbija?.
Przysz?o?ci? s? OTS'y np w?a?nie taki jak Tw?j.
Ch?tnie zagram; )

Up, Dzi?ki ^^ A to ju? nied?ugo:) W?a?nie si? obudzi?em, czuj? si? i wygl?dam jakbym wali? sake ca?y miesi?c :/ xd

Nie czyta?em ca?ego tematu, mo?na spyta? jaki stage b?dzie? Mam nadziej? ?e nie b?dzie to jaki? ots z lvlami ponad 1k.

Nie czyta?em ca?ego tematu, mo?na spyta? jaki stage b?dzie? Mam nadziej? ?e nie b?dzie to jaki? ots z lvlami ponad 1k.

Na razie exp wyglada tak:
1 50 150x
51 80 100x
81 120 75x
121 150 60x
151 180 40x
181 220 25x
221 350 15x
351 500 8x
501 800 5x
801 1200 3x
1201 - 2x
Ale nie wiem czy nie ulegnie zmianie, pytaj bartka ;P
Zreszta nie wiem co ci w 1k lvlach nie pasuje. Moze byc max 200, max 1500 albo max 150k a i tak mozna sie bawic i mozna nawet na takim poziomie zrobic serwer rpg. To, ze przy wiekszych levelach zazwyczaj na serwerze jest syf i spam ue kto pierwszy walnie ue wygrywa walke, nie znaczy, ze kazdy serwer z wiekszym levelem trzeba odrzucac na starcie, tylko dlatego, ze sie w stages wyczytalo, ze bedzie 1000 lvl... Bo tak na prawde nie znasz serwera w ogole.

Kikimora, True:)
Vun, Zbli?a si?, ale nie podam dok?adnej daty :/ Mam teraz tyle wolnego czasu, ?e ja pierdole jednym s?owem...

Mo?e przyda?by mi si? skrypter by szybciej sko?czy?, jak kto? "ogarnia" i ma czas, jest ch?tny to priv :)
A ja teraz w?a?nie spa?, Dobranoc :) Odezw? si? p??niej, w sumie powinienem wrzuci? wam jakie? nowe screeny ;p

No dawaj screeny :D mam nadziej? ?e to Evo wypali. :)

silnik brazols widze -.^

?aden silnik brazols...
DD Soba, jak wsta?em wczoraj to by?a godzina 18+ i zaraz do roboty, nie mia?em czasu, a nikt mnie wcze?niej nie obudzi?:/ W sumie zaraz poszukam co?, jak nie zasn?;P

---------- Tre?? dodana o 16:57 ----------

z8LcaRF.png

DW7tswN.png

gags8Fi.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry