-Tibia 10.10 [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

Status
Zamknięty.
Odp: [EVO] - Czas na Zmiany :) 10.~

a b?dzie client otsa?. ?eby by?o bez ip changer

?wi?ta... Prace ruszy?y ca?? par?:)
Sp??nione, ale b?d?:
Aby wszystkie dni w ka?dym roku By?y tak pi?kne i szcz??liwe,
Jak ten jeden wigilijny wiecz?r.

Wanny szampana, seksu do rana
Niech cia?o swawoli, g?owa nie boli
Niech pami?? nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spe?niaj? si? marzenia, gdy rok cyfr? zmienia.

:)
Serwer: co? nowszego, zosta? dodany Mount Spells :)
Du?o wysi?ku ju? zosta?o w?o?one, ale dzi? tego nie opisz?... Mo?e jutro, ale dzi? uciekam ukl?kn?? na kolanko:))
Tylko jeszcze screen, przybli?ony wygl?d strony. Przybli?ony? Bo jeszcze nie sko?czony :D
uJrr15p.png

Evo bez elfa? ;cc Na pewno wbij? zobaczy? efekty twojej pracy, mam nadzieje, ?e wyrobisz si? przed startem Vestii.

Fajny lay sie szykuje ;D Tylko troche za wysoki. Nie cierpie tego, ze wchodzac na strone, zeby zobaczyc chociaz poczatek ostatniego newsa i panele z lewej czy z prawej trzeba bylo zjezdzac 3/4 strony od gory zaslania logo a potem jakis slider z fotkami czy cos :/ Glowny content ktorym ktos jest zainteresowany powinien byc od razy z miejsca widoczny, a nie tak nisko... Otwieram 10 stron bo chce poprzegladac info itp, i za kazdym razem musze jechac w dol. Szlag trafia ;p

Evo bez elfa? ;cc Na pewno wbij? zobaczy? efekty twojej pracy, mam nadzieje, ?e wyrobisz si? przed startem Vestii.
Vestia, kt?ra to ju? edycja?:) Startuje teraz nadal pod 8.6 z tego co pami?tam. Troch? pracy zosta?o, Zapraszam :)

Fajny lay sie szykuje ;D Tylko troche za wysoki. Nie cierpie tego, ze wchodzac na strone, zeby zobaczyc chociaz poczatek ostatniego newsa i panele z lewej czy z prawej trzeba bylo zjezdzac 3/4 strony od gory zaslania logo a potem jakis slider z fotkami czy cos :/ Glowny content ktorym ktos jest zainteresowany powinien byc od razy z miejsca widoczny, a nie tak nisko... Otwieram 10 stron bo chce poprzegladac info itp, i za kazdym razem musze jechac w dol. Szlag trafia ;p

Kiki, ale? spokojnie :P Jakby to nazwa? hmnn, "chwyt reklamowy" niczym w Auchanie :D haha :D by dosta? si? aby zakupi? chleb trzeba przej?? te? przez alejk? z mas?em xD
Nie no, ?artuje oczywi?cie :P Robi? go tak po prostu :P Galeria dobra rzecz, ni? szuka? p??niej (czasami) w archiwum zdj?? z mapy, itp :)

moge prosi? o wi?cej zdj?? z mapy ?:p bo chcia?bym popatrze? i oceni? czy warto czeka? :D a i skoro evo to amunicja i runy itd beda sie konczyc czy nie?

Poprzednio si? nie ko?czy?y, co by?o wielkim b??dem.

xtibi? pachnie

Zgadzam si? z tob? w 100% takie same temple ( te czerwone z czerwonymi schodami ) widzialem na brazylijskim forum silnik?w i szczerze pobralem go i domki tak?e si? zgadzaj? ale wbije i zobacz? co si? kr?ci :D

A ten grzyb :wow2:

starrtuj.... bo gdy do gry dolaczy sie vestia, bd mial male szanse na utrzymanie sie w tym rynku.

Spokojnie ;) Dzi? wolne, wi?c zapierdalamy :))
Ten kto chce i ma czas to bloodywars.eu, jakie? testy mo?na zacz?? :P W sumie, znik?d przyby?o tam 150 kont bez reklamy ;O Gratki <3

Ja z ch?cia wbije jak b?dziesz odpala? ten test to pisz pw, b?d? tutaj :)

wbi?em i nic ciekawego.. jak na evo to straszny burdel. jest tp do quest i exp room i trainer. ale jak dojsc do sklepu z runami to za ch*ja nie wiem jak..jak na testy to mogliscie dac wiekszy exp i skill zebysmy mogli lvl ponabija? i poochodzic po mapie i szuka? b??d?w czy cos.

Niestety, ale nie mog? nic wrzuci? na maszyn?, pad? nadajnik od neta i same problemy z ??czem, co do mShopu b?dzie tp, a znajduj? si? od DP w <, przy samym dp :) Mapa si? zmieni?a, chodzi mi o ustawienie tych teleport?w na estetyczne, ale nie wiem czy zdo?am dzi? j? wrzuci? : /
Podziwiajcie :D :
75107393

Jak tam post?py?

Ostatnia edycja:

Pawel679, a dobrze:) Strona w 90% uko?czona, co ju? mo?na zobaczy?:) Na serwerze drobne poprawki zosta?y + Wymy?li? jeszcze co? nowego :)

Pawel679, a dobrze:) Strona w 90% uko?czona, co ju? mo?na zobaczy?:) Na serwerze drobne poprawki zosta?y + Wymy?li? jeszcze co? nowego :)
Czy oby na pewno ty to robi?e? .. Ja tu widze jakies brazolskie gotowe zak?adki...?mierdzi mi tu TYM !

Czy oby na pewno ty to robi?e? .. Ja tu widze jakies brazolskie gotowe zak?adki...?mierdzi mi tu TYM !

A czy nawet kto? by mi zabroni? wzi?? co?? Haha, hejtujesz mi temat, stawiaj?c jeszcze serwer, do kt?rego te? w?o?y?em troch? pracy, u?ywasz moich rzeczy, a ty kurwa ?miesz mi co kol wiek jebana pizdo wypowiada?. Co przesun??e? start hellysii? oj ojoj, i tak kurwa zapomnij, ?e pozwol? ci to odpali?:) Mi?ego i pozdrawiam.

Zapewne ju? o mnie zapomnieli?cie.... A ja ca?y czas pracuj? w chwili wolnej, ale bardzo s?abo u mnie z czasem... Pracuj? i jeszcze teraz dojdzie dziecko, ale to jeszcze miesi?c:) do tego czasu chc? zd??y? ze startem, mam niewiele do zrobienia, jak wspomnia?em, ale jak co? wymy?l? to zejdzie si? z tym.
Co do mount?w, b?dziemy zdobywa?:
Standardowo, jak na rl tibi poniekt?re, czyli masz przedmiot, wiesz gdzie potworek, id? i z?ap:)
Reszta, Zdobywamy jako wynagrodzenie z questa, doda?em jak na razie tylko 1 mounta do tego, nie wiem czy zostanie czy zmieni?.
Reszta 2, najciekawiej moim zdaniem b?dzie czeka? na rajdy :) Co dzie? kilkana?cie rajd?w, kt?re ka?dy b?dzie mie? specyficzn? si?? obro?c?w. Niestety na "najciekawsze" mounty nie b?dzie du?ej szansy na z?apanie, b?d? rzadko?ci? dlatego, ?e bonusy jakie b?d? dawa?, b?d? si? co nieco r??ni?.
Reszta 3, my?l? o wykonywaniu misji i tak te? b?dzie, tylko co? ciekawszego :))

Je?eli pojawi? si? dru?yny na serwerze: Zosta? dodany skrypt na Open Battle, w zasadzie mo?e dzia?a? jako turniej lub te? do pojedynczych walk, je?li nie chcecie by kto kol wiek przeszkadza?. Dzia?a jak ala war system, tylko z tym, ?e po wypowiedzeniu wojny, ustawiamy ilo?? os?b walcz?cych w dru?ynach, po 15 minutach zostajemy przeniesieni na specjaln? aren? gdzie toczymy walk? do wcze?niej ustalonego limitu :)
T89sxWp.png

Ciekawe czy jeszcze pami?tacie... : D

Witam,
Widz?, ?e ju? o mnie zapomnieli?cie, ale za to ja o Was nie i o serwerze r?wnie?:) Ma?o czasu, ale robi?o si? po woli, nadszed? czas przybli?y? start je?li nadal kto? z was jest ch?tny?
Ca?kiem sporo pracy i czasu zaj??o prze?o?enie wszystkiego na nowszego klienta, 10.3 :) My?l?, ?e to powinno p?j?? na + w planach mam dalsze aktualizacje klienta gry na co raz to nowszy, jako i? b?dzie to serwer z map? z "teleportami", "Evo" to w sumie nowo??, aktualizowa? go na serwerze ; p
Tak?e bior? si? do pracy i ko?cz? obiecane!

Jestem jbc. dost?pny praktycznie teraz jedynie w godzinach wieczornych, a tak to ca?y dzie? u Swojej C?reczki <3

Na pewno wbije czeka?em na evo pod najnowsz? tibie kiedy start? (daj jaki? ss z tp roomu)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry