Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
10.~
Aby wszystkie dni w ka?dym roku By?y tak pi?kne i szcz??liwe,
Jak ten jeden wigilijny wiecz?r.
Wanny szampana, seksu do rana
Niech cia?o swawoli, g?owa nie boli
Niech pami?? nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spe?niaj? si? marzenia, gdy rok cyfr? zmienia.

)
10.~
10.~Vestia, kt?ra to ju? edycja?Evo bez elfa? ;cc Na pewno wbij? zobaczy? efekty twojej pracy, mam nadzieje, ?e wyrobisz si? przed startem Vestii.
Startuje teraz nadal pod 8.6 z tego co pami?tam. Troch? pracy zosta?o, Zapraszam 
Fajny lay sie szykuje ;D Tylko troche za wysoki. Nie cierpie tego, ze wchodzac na strone, zeby zobaczyc chociaz poczatek ostatniego newsa i panele z lewej czy z prawej trzeba bylo zjezdzac 3/4 strony od gory zaslania logo a potem jakis slider z fotkami czy cos :/ Glowny content ktorym ktos jest zainteresowany powinien byc od razy z miejsca widoczny, a nie tak nisko... Otwieram 10 stron bo chce poprzegladac info itp, i za kazdym razem musze jechac w dol. Szlag trafia ;p
Jakby to nazwa? hmnn, "chwyt reklamowy" niczym w Auchanie
haha
by dosta? si? aby zakupi? chleb trzeba przej?? te? przez alejk? z mas?em xD
Robi? go tak po prostu
Galeria dobra rzecz, ni? szuka? p??niej (czasami) w archiwum zdj?? z mapy, itp 
10.~
bo chcia?bym popatrze? i oceni? czy warto czeka?
a i skoro evo to amunicja i runy itd beda sie konczyc czy nie?
10.~
10.~xtibi? pachnie

10.~
10.~
Mapa si? zmieni?a, chodzi mi o ustawienie tych teleport?w na estetyczne, ale nie wiem czy zdo?am dzi? j? wrzuci? : /
:
10.~Czy oby na pewno ty to robi?e? .. Ja tu widze jakies brazolskie gotowe zak?adki...?mierdzi mi tu TYM !Pawel679, a dobrzeStrona w 90% uko?czona, co ju? mo?na zobaczy?
Na serwerze drobne poprawki zosta?y + Wymy?li? jeszcze co? nowego
![]()
10.~Czy oby na pewno ty to robi?e? .. Ja tu widze jakies brazolskie gotowe zak?adki...?mierdzi mi tu TYM !
Mi?ego i pozdrawiam.
10.~
do tego czasu chc? zd??y? ze startem, mam niewiele do zrobienia, jak wspomnia?em, ale jak co? wymy?l? to zejdzie si? z tym.
Co dzie? kilkana?cie rajd?w, kt?re ka?dy b?dzie mie? specyficzn? si?? obro?c?w. Niestety na "najciekawsze" mounty nie b?dzie du?ej szansy na z?apanie, b?d? rzadko?ci? dlatego, ?e bonusy jakie b?d? dawa?, b?d? si? co nieco r??ni?.
)
10.~
Ma?o czasu, ale robi?o si? po woli, nadszed? czas przybli?y? start je?li nadal kto? z was jest ch?tny?
My?l?, ?e to powinno p?j?? na + w planach mam dalsze aktualizacje klienta gry na co raz to nowszy, jako i? b?dzie to serwer z map? z "teleportami", "Evo" to w sumie nowo??, aktualizowa? go na serwerze ; p