Odp: Faleria.eu - W?asna mapa [10.90] - Lato 2017
Odp: Faleria.eu - W?asna mapa [10.90] - Lato 2017
Fenomenalnie to uj??e?. W swojej odpowiedzi, postaram si? Ci? u?wiadomi?, jak wielkie jest to wyzwanie i jak du?a wymagana jest wiedza i umiej?tno?ci.
Podejrzewam, ?e Twoim szczytem sukces?w w Open Tibi jest postawienie czystego gotowca na hamachi. Ale nie staraj si? por?wnywa? a raczej miesza? wszystkich w jedn? ca?o?? pisz?c "Jakie s? teraz czasy ots'?w i ich w?a?cicieli".
To czego ja si? podj??em i wci?? wykonuj? jest projektem, kt?rego wykonanie perfekcyjne graniczy z cudem, ca?o?? kt?r? tworz? mo?esz por?wna? z globaln? Tibi? stworzon? w 3 lata~.
Mo?e na Tw?j rozum, zrobienie takiego czego? jak
Faleria, jest prostym machni?ciem myszki i klikni?ciem w aplikacje "The Forgotten Server". Ot?? m?j drogi u?ytkowniku, to czego ja si? podj??em, jest olbrzymim wyzwaniem i projektem kt?ry musz? odpowiednio wykona?, nie jest to typowy serwer Sebusia z hostingiem u go?ci 50/50.
Serwerami zajmuje si? ju? kilka lat i przez ten ca?y czas si? doszkalam, stale znajduje nowe b??dy, kt?re poprawiam i przepisuje ca?o?? na nowo i testuje kilkakrotnie doszukuj?c si? b??d?w. W aktualnej chwili wi?kszo?? serwer?w, kt?re s? online, posiadaj? tyle dziur, ?e tylko zdrowy rozs?dek mnie powstrzymuje, ?eby nie przetestowa? znalezionych b??d?w.
Podkre?l? r?wnie? to, ?e
Faleria zyska?a zaintersowanie tym, ?e jest to Projekt Custom. Czyli co?, czego jest ma?o, co rzadko kiedy si? udaje i to, ?e jest unikalne. Jest tylko kilka serwer?w kt?re powsta?y, ale nie wszystkie odnios?y oczekiwany sukces. Ci??ko jest w tych czasach odnie?? sukces, dlatego stale obserwuje zainteresowanie Tibi? w ka?dym roku.
Warto r?wnie? wspomnie?, ?e Projekt kt?ry robi?, tworz? sam poniewa? nie znalaz?em odpowiednich i odpowiedzialnych os?b do pomocy.
Na koniec;
Nie warto r?wnie? por?wnywa? serwer?w 7.x - 10.x. Bo jest to przepa?? w ilo?ci pracy i wiedzy.
Faleria - Summer 2017.
See ya!