• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Zamknięty.
Odp: Farty i szcz??cia

Na mino hell znalaz?em deda, a w nim cooper shield i bp small potk?w, potem kole? przyszed? i powiedzia?, ?e niby mia? laga i mam mu to odda? inaczej b?d? mia? hunta na ?wiecie N-PvP.

Hunta by? mia? polega?by na tym, ?e nie dali by ci expi? bloczyli Cie lurowali potworzy itp.

A tak to moja przygoda ide na mino hell (10lvl) patrze i le?? 2 dedy jednego kolesia, w dalszym otwieram bp-200gp. c sword i pare chicken feathers
bli?szy chain armor i copper shield ;D

ja na 1 lvlu przeszed?em si? na torech quest. znalaz?em tam cia?o kolesia kt?rego zabi? rat O.o. w jego ciele by?o ponad 800 gp i copper shield ;D

Moje szcz??cie to by?o :D
Ide Sobie z Ab Do Carlin a tu gr?bka noob pk
biegne do tego carlin biegne jestem ko?o p??nocnej bramy a tu 153 master sorcerer i ka?dego z pk wystrzela? na hiciora z sd xDDD a on sam mi da? 5 bp manas?w by?em szcz??liwy

Ja posz?em expic na cyklopy, koles sta? i bij go w?asnie cyklop czekam jak dednie czekam pad? .. wypad?o

Ruzga
bootki
plate armor
i troche hajsu

@up i 2 up
to rookgaard nie main... a w ogole loot nie najlepszy
ja raz znalaz?em 3 mino leather jak szed?em sobie po mleczko na legion helmet questa :d

Moje szczescie to jak mialem 1k w bagu i mace. Mialem poisona na sobie 1hp mysle ze juz ded a tu sie patrze 0 hp i w tej samej sekundzie 1hp sie robie. Nie wiem jakim cudem nie padlem, a dalej to mnie uleczyl kumpel na rooku i tak nie padlem :P

@up

praktycznie nie mo?liwe , co? ?ciemniasz z tym 0hp xD

@topic

ja nie mam takiego szcz??cia jak wy , lecz jak zaczyna?em gra? w tibie to znalaz?em za miastem w krzakach oko?o 500gp wtedy dla mnie to by?o du?o.

Pozdro

Ostatnia edycja:

Robi si? tutaj ca?kowicie wymy?lany spam; nawet, je?li nikt nie mia? ?adnego farta na Rookgaardzie to i tak napisze jedno zdanie z czymkolwiek, ?eby mu zaliczy?o posta. Zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom