-Tibia 8.50 Frahs.pl - wersja 2.0

Status
Zamknięty.
Siemka server jest po tym uptade znacznie leprzy lepiej wszystko wyglada itp milo sie expi latwo sie porozumiec z graczami itp kr?tko mowiac teraz ots jest elegancki;) The Destroyer

Notka moderatorska:
Sklejone.

Kr?tko m?wi?c ots po tym uptade jest znacznie leprzy, wiecej graczy gra spoko sie expi :) .Wogule latwo dostac ekipe na trudne questy Gralem w starej i nowej wersji otsa ale mowie ze nowsza wersja otsa Rox!!!;) The Destroyer <>POZDRO ALL!!<>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Frahs.pl - wersja 2.0

Kilka poprawek:
Explosion's zosta?o poprawione o 100% (DMG)
Addoner dzia?a ju? w pe?ni
Might Ring dzia?a
Pare nowych NPC

Serwer jest znakomity, 0 bug?w, super si? expi, og?lnie mi?a atmosfera. Polecam serdecznie.

Jakby co m?j nick Ja bym ucieka?. Piszcie je?li co? chcecie.

Dzisiaj na serverze by?o 140os?b... :)

Zamknijcie ten temat i dajcie im warny ...
GM na tym ots daje punkty premium za spam w takich tematach my?licie ?e dlaczego podaja name? hahaha nooby ...

Zamknijcie ten temat i dajcie im warny ...
GM na tym ots daje punkty premium za spam w takich tematach my?licie ?e dlaczego podaja name? hahaha nooby ...

Zastanawiam si? czy piszesz te bzdury z czystej niech?cie bo kto? Ciebie zabi? b?d? zgn?bi? na moim serverz czy z zazdro?ci...

Bardzo dawno tu nie zagl?da?em - oczywi?cie server rozwija si?.
Dodali?my bardzo du?o skrypt?w, nawet nie b?de pisa? co bo za du?o tego mapa zosta?a powi?kszona z 125MB do 170Mb :D. Trwaj? przygotowania do otwarcia nast?pnego server'a.

Drodzy gracze ten caly OTS SERVER TO JEDEN WIELKI PRZEKRET,GOD MA TAM POSTAC I PODTRZYMUJE SWOJ TEAM WIEC NIEMA CO Z NIM WALCZYC,KAZDE COMBO TO U NIEGO COMBO LEADER WIEC POCO GRAC Z GODEM(PRZYPOMINAM ZE MA 10 LAT SAM MI O TYM NAPISAL)WIECJ PROSZE WAS O ZASTANOWEIENIE SIE PRZED ROZPOCZECIEM GRY I TRACENIE CENNEGO CZASU

zal... jak zobaczylem eq na start to mi si? ots znudzi? cya...

Ostatnia edycja:

zal... jak zobaczylem eq na start to mi si? ots znudzi? cya...

dla ciebie mo?e mpa /g legi/g helmet/firewalket bootsy/solar axe /na start ma by? pozdro

oto m?j domek
5ueofn.jpg

142 Lvl ;d
142sf.png

143 Lvl ;d
143b.png

90 MLVL
asdasdasdasdasda.png

Pozdrawiam Frahs.pl - Czekam na nagrode ;d

Tak pojeban.... otsa nigdy niewidzialem,jest tak zlagowany ze sadze ze chodzi na jego kompie bo lagi to ma kazdy i tak niesamowite ze pozdro dla tego smiesznego Goda

beztytuuioj.png

Zach?cam do gry na frahs.pl bo naprawde warto Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry