What's new

Galeria Simon'a

Status
Not open for further replies.

MaSny

Senior User
Reaction score
81
Odp: [8.6] Galeria Simon'a

chujowo ?e in-game bo ma?o wida? no ale ok. nie ma co oceniac co do tp room strasznie chujowo by si? po nim chodzi?o.

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Szczerze? Gantee ? Vexera.pl mia?a podobny tp room, ale tylko podobny nic wi?cej :p.

Mi i tak si? podoba :D, nie marnuj czasu na k??tnie tylko r?b dalej bo fajnie ci to wychodzi.

Crow1920

Advanced User
Reaction score
24

Tak patrze, patrze i mnie sie naprawde bardzo prace podobaj?. Strasznie fajna jest taka czysto?? a nie nadupczone b?g wie czego i gdzie. Chetnie zobacze dalsze prace.

subzero123

Active User
Reaction score
2

Tp room bije po oczach :)

Raa

Senior User
Reaction score
50

Wida? kto? nie lubi krytyki. XD

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Wida? kto? nie lubi krytyki. XD

Lubi? ale nie tak? kt?ra nic nie wnosi do tematu, go?? nie chodzi? po tej mapie ale m?wi ?e razi po oczach :O To jakie on ma okulary ?e tak mu pizga po oczach hmm?
Do tego wypowiedzia? si? wcze?niej bez odpowiedniego uzasadnienia swojej wypowiedzi :) :suspicious:

Last edited:

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

W niejednych momentach jestem zaskoczony pomys?ami, ale w wiekszosci jestem troche zawiedziony monotonnoscia detali

Arts18

Signed...
Reaction score
227

@Gantee
Radz? si? zastan?wi? co w og?le piszesz, a je?eli nie umiesz przyj?? krytyki i wyzywasz ka?dego kogo popadniesz to niestety, ale masz kurwa problem.

Jeszcze jedno - my?lisz, ?e uwa?asz si? za pro mappera to zobacz sobie galeri? tych mapper?w co krytykuj? Twoje prace, ale uwierz mi, ?e do ich poziomu to Ci troszeczk? brakuj?. Pami?taj, ?e z do?ka zawsze mo?na wyj?? i wtedy to jest traktowane jako sukces. Trening czyni mistrza.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

@Gantee
Radz? si? zastan?wi? co w og?le piszesz, a je?eli nie umiesz przyj?? krytyki i wyzywasz ka?dego kogo popadniesz to niestety, ale masz kurwa problem.

Jeszcze jedno - my?lisz, ?e uwa?asz si? za pro mappera to zobacz sobie galeri? tych mapper?w co krytykuj? Twoje prace, ale uwierz mi, ?e do ich poziomu to Ci troszeczk? brakuj?. Pami?taj, ?e z do?ka zawsze mo?na wyj?? i wtedy to jest traktowane jako sukces. Trening czyni mistrza.

Praca Subzero HEHEHEH dobry ?art, mniejsza nie mam czasu si? k??ci? z tymi pajacami ;s
Robi? dalej swoje i wkr?tce owoce mojej pracy ujrzysz w zapowiedzi
Pozdrawiam

PS: Nie napisa?em nigdzie ?e uwa?am si? za pro elo mappera tak dla twojej wiadomo?ci :p

Last edited:

Mixerr

Active User
Reaction score
10

R??nica tylko w tym, ?e tam masz mniej dost?pnych rzeczy w map edytorze i inn? grafik? gorsz? oczywi?cie cho? dla mnie i tak lepsz? przedmiot?w i takich innych dupereli. Co do prac to idzie Ci ?adnie i oby tak dalej, ci?gnij ci?gnij ca?y czas do przodu.

Fardos

Senior User
Reaction score
31

Nie napisa?em nigdzie ?e uwa?am si? za pro elo mappera tak dla twojej wiadomo?ci :p

Niestety ale za takiego si? uwa?asz, krytyki nie umiesz przyj?? w ?aden spos?b i sam si? ju? raz do tego mi przyzna?e?. Twoje prace mimo tego co tu pisz? ludzie to dalej amatorszczyzna ale jak na amatora nie jest najgorsza : ) W wi?kszo?ci prac brakuje ci detali ale jak to ju? raz stwierdzi?e? " to jest napieprzanie byle czego byle gdzie" ^ ^" taka tam opinia z serca. I w duszy mam kolejny tekst z pojedynkiem.

@Topic:

Skomentowa?em ostatnio ?e za du?o zdj?? in-game... i zn?w to samo same in-game D:

Miasto i tak zalatuje auto borderem w 99%
2 ssie ta rosiczka ?rednio pasuje do klimatu - co innego jakby? zrobi? tam jakie? bagna ale pomieszanie d?ungli, bagna i normalnej flory troch? mi nie pasuje

TP room wydaje mi si? troszk? oczojebny, mo?e zamiast lawy sprawd? jakby si? to prezentowa?o z "voidem"?

A co do 7.6 jest to znacznie trudniejszy client je?li chodzi o mappowanie - zw?aszcza dla co poniekt?rych os?b kt?re bez mod?w nie prze?yj? a palcem nie b?d? ich wskazywa?.

Mniej border?w, dodatk?w i gorsza grafika : ) Utworzenie w nim czego? ciekawego jest po prostu ci??kie

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Niestety ale za takiego si? uwa?asz, krytyki nie umiesz przyj?? w ?aden spos?b i sam si? ju? raz do tego mi przyzna?e?. Twoje prace mimo tego co tu pisz? ludzie to dalej amatorszczyzna ale jak na amatora nie jest najgorsza : ) W wi?kszo?ci prac brakuje ci detali ale jak to ju? raz stwierdzi?e? " to jest napieprzanie byle czego byle gdzie" ^ ^" taka tam opinia z serca. I w duszy mam kolejny tekst z pojedynkiem.

@Topic:

Skomentowa?em ostatnio ?e za du?o zdj?? in-game... i zn?w to samo same in-game D:

Miasto i tak zalatuje auto borderem w 99%
2 ssie ta rosiczka ?rednio pasuje do klimatu - co innego jakby? zrobi? tam jakie? bagna ale pomieszanie d?ungli, bagna i normalnej flory troch? mi nie pasuje

TP room wydaje mi si? troszk? oczojebny, mo?e zamiast lawy sprawd? jakby si? to prezentowa?o z "voidem"?

A co do 7.6 jest to znacznie trudniejszy client je?li chodzi o mappowanie - zw?aszcza dla co poniekt?rych os?b kt?re bez mod?w nie prze?yj? a palcem nie b?d? ich wskazywa?.

Mniej border?w, dodatk?w i gorsza grafika : ) Utworzenie w nim czego? ciekawego jest po prostu ci??kie

Sko?cz szuka? tylko problem?w co do mojego mappowania, zaraz wkleje rozmowe nasza jak spina?e? i sko?czysz b?yszcze? na forum profesjonalisto :) Kto? kto nie mappuje nawet jak "Amator" niech tu si? nie wypowiada :) Auto bordera jedynie ty mo?esz u?ywa?, s?abo si? znasz i je?eli bym robi? tu borderem twoje "99%" to by nie by?o takich kszta?t?w :suspicious:

---------- Tre?? dodana o 19:47 ----------

PS: Nie b?dziesz mi m?wi? ile screen?w i jakie one maja by?, to moja galeria nie twoja cya :lol:

Fardos

Senior User
Reaction score
31

I o tym m?wi?em - doro?nij :)

A te twoje kszta?ty:
kcl84x.jpg

A teraz napisz do swojego kolegi moda aby i mi da? ostrze?enie bo w?a?nie ci udowodni?em jak wygl?da auto border : )
Dodatkowo - dalej podtrzymuj? to co napisa?em, amator z ciebie i jeszcze d?ugo nim b?dziesz z takim podej?ciem

i nie spamuj mi na gg bo naprawd? nie chce mi si? ciebie na ka?dym mo?liwym urz?dzeniu gdzie si? loguj? blokowa?.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

I o tym m?wi?em - doro?nij :)

A te twoje kszta?ty:

A teraz napisz do swojego kolegi moda aby i mi da? ostrze?enie bo w?a?nie ci udowodni?em jak wygl?da auto border : )
Dodatkowo - dalej podtrzymuj? to co napisa?em, amator z ciebie i jeszcze d?ugo nim b?dziesz z takim podej?ciem

i nie spamuj mi na gg bo naprawd? nie chce mi si? ciebie na ka?dym mo?liwym urz?dzeniu gdzie si? loguj? blokowa?.

Usu? si? z tego tematu a nie dalej si? o?mieszasz, sp?jrz na swoj? ?mieszn? karmi? Amatorze hjehje, zazdro?? te sprawy. Dalej wmawiaj sobie ?e autoborderem robi?em 99% miasta, ?a?osne :D

Na gg dosta?e? dowody, czarno na bia?ym i dalej swoje pieprzy ale tyle powiem zatkaj twarz p?ki j? masz synku bon voyage :wink:

grubyelo

Active User
Reaction score
1

no porazka kwadraty nie wszystko oczywiscie, cos nie cos ci wyjdzie a tak to 2/10

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

no porazka kwadraty nie wszystko oczywiscie, cos nie cos ci wyjdzie a tak to 2/10

Zjazd z tematu, nudne te twoje posty, ci?gle to samo a twoich prac nigdzie nie widac :(

Status
Not open for further replies.