Odp: [8.6] Galeria Simon'a
Odp: [8.6] Galeria Simon'a
Nie napisa?em nigdzie ?e uwa?am si? za pro elo mappera tak dla twojej wiadomo?ci
Niestety ale za takiego si? uwa?asz, krytyki nie umiesz przyj?? w ?aden spos?b i sam si? ju? raz do tego mi przyzna?e?. Twoje prace mimo tego co tu pisz? ludzie to dalej amatorszczyzna ale jak na amatora nie jest najgorsza : ) W wi?kszo?ci prac brakuje ci detali ale jak to ju? raz stwierdzi?e? " to jest napieprzanie byle czego byle gdzie" ^ ^" taka tam opinia z serca. I w duszy mam kolejny tekst z pojedynkiem.
@Topic:
Skomentowa?em ostatnio ?e za du?o zdj?? in-game... i zn?w to samo same in-game D:
Miasto i tak zalatuje auto borderem w 99%
2 ssie ta rosiczka ?rednio pasuje do klimatu - co innego jakby? zrobi? tam jakie? bagna ale pomieszanie d?ungli, bagna i normalnej flory troch? mi nie pasuje
TP room wydaje mi si? troszk? oczojebny, mo?e zamiast lawy sprawd? jakby si? to prezentowa?o z "voidem"?
A co do 7.6 jest to znacznie trudniejszy client je?li chodzi o mappowanie - zw?aszcza dla co poniekt?rych os?b kt?re bez mod?w nie prze?yj? a palcem nie b?d? ich wskazywa?.
Mniej border?w, dodatk?w i gorsza grafika : ) Utworzenie w nim czego? ciekawego jest po prostu ci??kie