What's new

Galeria Simon'a

Status
Not open for further replies.

Mixerr

Active User
Reaction score
10
Odp: [8.6] Galeria Simon'a

Ja zn?w powiem, ?e znam tego cz?owieka no, osob? dok?adniej i potrafi stworzy? co? naprawd? fajnego poziom mo?e i Amator na razie, ale z czasem na pewno przeskoczy na wy?szy poziom czyli ?rednio-zaawansowanego Mappera cho? Moderatorzy tak?e musz? cz??ciej odwiedza? dzia?, patrze? w tematy by wiedzie? dok?adnie czy zmieni? prefix tematu danej osoby czy te? nie. Czekam na inne Twoje prace i z ch?ci? je oceni? i ?ycz? powodzenia w dalszych.
Aktualnie ode mnie dostaniesz 6+, wi?c pracuj pracuj! :smile:

Cze??!

---------- Tre?? dodana o 16:30 ----------

PS. Dzi?kuje za podzi?kowanie postu i dodam, ?e z ch?ci? zobaczy?bym co? w stylu RPG / Fantasy / Klimat ?redniowiecza wiadomo, dziewice miecze tarcze smoki itd., czyli co? staro?ytnego etc., wykonane w Twoim imieniu, daj zna? czy wykonasz takie co? dzi?ki i czekam.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Dzi?ki za pozytywn? opini? i zapraszam reszt? do oceniania, ch?tnie poprawie co? co nie pasuje wi?kszo?ci :)

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Sza?u nie ma, ale m?g?by? wko?cu popracowa? nad mieszaniem ?cian.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Sza?u nie ma, ale m?g?by? wko?cu popracowa? nad mieszaniem ?cian.

Nie rozumiem twojego rozumowania troch? co do oceniania map, w Galerii Seyi powtarzaj? si? monotonne pomieszczenia, groundy z borderem co 5 kratek itd i jego oceniasz "niczego nie brakuje tym pracom, podoba mi sie"

A u mnie prace ktora robilem cala noc oceniasz na "bez sza?u" gdzie o wiele wi?cej pracy w?o?y?em w to ni? "Srednio-Zaawansowany" Seya w swoje 7/6-8.0..

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Wydaje mi si?, ?e ma jednak troch? racji z tymi ?cianami.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Wydaje mi si?, ?e ma jednak troch? racji z tymi ?cianami.

Jedyna kwestia gdzie przyznam mu racje, oczywi?cie poprawie jutro i wstawie screeny ^^

mial123

Advanced User
Reaction score
24

genialne, ma?o dodatk?w, sama ro?linno??, ale fajny koniec, dodasz kilka innych dodatk?w i b?stwo!!

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

genialne, ma?o dodatk?w, sama ro?linno??, ale fajny koniec, dodasz kilka innych dodatk?w i b?stwo!!

Wielkie dzi?ki, no jak chcecie to postaram si? z tymi dodatkami/?cianami zmiennymi :D

Na jutro b?dzie gotowe :) :wink:

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Klient 7.6 a coraz wy?sze protoko?y to zupe?nie dwa inne ?wiaty. Im wi?cej element?w na?o?ysz na p??tno to tym wi?cej siebie musisz w to w?o?y?. Zapami?taj to!!

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Klient 7.6 a coraz wy?sze protoko?y to zupe?nie dwa inne ?wiaty. Im wi?cej element?w na?o?ysz na p??tno to tym wi?cej siebie musisz w to w?o?y?. Zapami?taj to!!

Co nie zmienia faktu ?e nie powiniene? por?wnywa? 7.6 do 8.6 bo to nie ma najmniejszego sensu, w 7.6 ?atwizna, dlaczego? Ma?o item?w i ju? oklepane sposoby na rozkladanie ich, tym sposobem twojego uwielbionego sredniaka z galerii moze miec kazdy po przeczytaniu 1 poradnika na ten temat -_-

Skajowski

Senior User
Reaction score
90

super podoba mi sie

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after."
Oscar Wilde

Obieca?em poprawki, prosz? bardzo :

RME

1donesspn_whqpqxn.png

InGame

2png_whqpqxq.png

3png_whqpqnp.png

4png_whqpqnr.png

5png_whqpqnx.png

Last edited:

Mixerr

Active User
Reaction score
10

Nie widzia?em wcze?niej pracy tego wykonania co wy?ej, ale z ch?ci? ocenie to zaktualizowane. Pierwsze zdj?cie pokaza?e? mi prywatnie albo i nawet 2, ale kt?re? tam nie dosz?o to Ci napisa?em, ?e prace s? fajne i ?adne na ten poziom i idzie Ci serio w miar? dobrze i do przodu ca?y czas. Jedyne co to mnie to ?wiat?o w pierwszej pracy o?lepi?o wyrzu? to w chuj bo na co Ci to tam tzn., no.. dodaje klimat czy co? tak, ale tu prezentujesz prace Maperskie, a nie edycje swoich prac w programie do grafiki z dodanymi bajerami jakimi? po chuj to. Tak to przyczepi? si? mog? do tego zdj?cia:
4png_whqpqnr.png

Czemu? Nie wygl?da by by?o dobrze uzupe?nione dobrze tzn., dobrymi konturami, kt?re oferuje nam RME a jest ich mn?stwo, wi?c to te? trzeba wiedzie? co do czego dopasowa? ?adnie by si? zgra?o i tak?e na tym ?rodku tak za bardzo pusto co? ma?ego ale widocznego i zwracaj?cego uwag? bym tam wklepa?. Zosta?em zn?w po proszony do oceny, wi?c masz i licz?, ?e co? tam z tego postu mojego wyci?gniesz sensowego. Tak to pracuj dalej, ale z ch?ci? zobaczy?bym Twoj? prac? wykonan? bardziej w stylu RPG tzn., czy poradzi?by? sobie np., z tak? czy te? nie. :smile:

Pozdrawiam.

Last edited:

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Oceniac ;s

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Znacznie lepiej, tylko kamyczk?w brakuj?.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Kamyczk?w? XDD Zobacz ile ich jest :X :suspicious:

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Kolejne screeny, z wyko?czonego Quest Room'u + VIP QUEST ready. :

1png_whqeqhw.png

2png_whqeqhq.png

3png_whqeqrr.png

9QuFzp.gif

6png_whqeqnw.png

Kahras

Senior User
Reaction score
167

fajne fajne mi si? podoba tylko co? w drogach w quest roomie bym porobi? bo jak widz? wkurwe miejsca jest xD

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

fajne fajne mi si? podoba tylko co? w drogach w quest roomie bym porobi? bo jak widz? wkurwe miejsca jest xD

XDDDD, w korytarzach na ni?szych poziomach jest od chuja kamieni blokuj?cych i innych item?w na kt?re "niby" da si? wej??, a si? nie da :lol:
Do tego quescik ma 4 poziomy i to w cholere d?ugie, w 10 os?b robi si? go z godzine o ile jaki? debil nie zacznie lurowac mob?w :D

Status
Not open for further replies.