Miasto gitt wygl?da tylko zmniejsz ilo?? tych szarych kamyczk?w bo to wida? jakby? auto b to robi?.
Co do exp roomu - jest taki nietypowy - osobi?cie wole exp roomy z normalnym groundem.
Reszta git tylko Temple za? - jest tam za du?o najebanych br?zowych kamyczk?w.
Mam nadzieje ?e nie uznasz tego za "hejta" i nie zacznie si? tu jaka? nieprzyjemna dyskusja xd
Moim zdaniem niepotrzebnie dajesz tyle tych kamieni na chodnik kt?re s? przedstawione na zdj?ciu nr. 3, wed?ug mnie to nie wygl?da fajnie i je?eli mia?bym skomentowa? to "DP +1" to mi si? to kompletnie nie podoba, mo?e po prostu nie rozumiem twojego pomys?u ?eby da? mi?dzy te metalowe bordery piasek, ziemie i trawe i co do filar?w to przez te sztandary (nie wiem jak to dok?adnie nazwa?) to one powoduj? ?e te filary staj? si? kwadratowe co psuje ich wygl?d.
Og??em jak na map? pod EVO to chyba jest okej, ale pod tym wzgl?dem wole si? nie wypowiada? jako? szczeg?lnie, bo map nie robi? w takim stylu.
Pozdrawiam!
skoro nie potrafisz przyjac delikatnych slow na klate to po jaki choler? prowadzisz ten temat? myslisz, ze ludzie beda specjalnie pisac cos pozytywnego zeby przypodobac sie komus takiemu jak ty? Kazdemu probujesz wcisnac swoje gowno warte zdania. troche przeginasz, gl hfnoob said:Sko?cz szuka? tylko problem?w co do mojego mappowania, zaraz wkleje rozmowe nasza jak spina?e? i sko?czysz b?yszcze? na forum profesjonalisto Kto? kto nie mappuje nawet jak "Amator" niech tu si? nie wypowiada Auto bordera jedynie ty mo?esz u?ywa?, s?abo si? znasz i je?eli bym robi? tu borderem twoje "99%" to by nie by?o takich kszta?t?w
serio z toba jest cos nie tak. na kazda negatywna uwage rzucasz sie jak dzika swinia na westernie, delikatnie ktos ci napisze, ze jednak kamykow na ulicy jest zbyt wiele, a twoja reakcja to
skoro nie potrafisz przyjac delikatnych slow na klate to po jaki chuj prowadzisz ten temat? myslisz, ze ludzie beda specjalnie pisac cos pozytywnego zeby przypodobac sie komus takiemu jak ty? na jaki chuj powiedz mi, kazdemu probujesz wcisnac swoje gowno warte zdania. troche przeginasz, gl hf
szczerze dalej jest zle. Tylko w niektorych momentach widac cos bardzo dobrego, zeby w nastepnym screenie sie zawiesc.
I te INV floory bardzo mi sie nie podobaja
Zmniejsz szary i br?zowy piasek, bo w du?ej ilo?ci jest on oczojebny i nie pasuj? do takiego wystroju. W ma?ej ilo?ci i by?oby zajebi?cie. Jak chcesz sobie zobaczy? to zapraszam do mojej galerii i tam mo?esz sobie popatrze?. Dodatek, kt?ry tutaj zaprezentowa?e? jest zajebisty, tylko w nim jeszcze co? brakuj?. Rozumiem, ?e to jest mapka evo, ale nie musi by? a? tak oczojebna czyt. clean mapping.
Patrz tu :
Widzisz nie jest przesadzone.
robi cos robi na mapie a tam nawet dojsc sie nie da i nikt nie zobaczy ^^ Debil