What's new

Galeria Simon'a

Status
Not open for further replies.

Arts18

Signed...
Reaction score
227
Odp: [8.6] Galeria Simon'a

Naucz si? przejmowa? krytyk? albo wcale nie pokazuj prac. Taka moja rada.

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Jak takie g?upoty piszecie to nie ma co si? dziwi? ?e tak reaguje -.-

Fardos - Najlepsz? bek? to mam z ciebie :) krytykujesz jego map? a sam robisz takie "kwadraty" ?e a? rzyga? mi si? chce :).
Co chwile piszesz "doro?nij" a sam pewnie masz max 15 lat :)

Ps. Drogi autorze tematu radz? ci lepiej zno? krytyk? bo im bardziej cie krytykuj? tym bardziej si? starasz no ale nie od takiego typa co sam nie umie zrobi? dobrej mapki (Fardos).

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Witam ;)
Musze powiedzie? ze je?li chodzi o mapy to mi si? podobaj? pod evo server, mo?e nie jest to jakie? spektakularne miasto ale mo?na powiedzie? ze mi si? podoba. ;D Na pewno mnie nie zachwyca i nie porywa ale mo?e by?...
Grywalne jest na pewno jedynie co by mo?na by?o doda? to troch? urozmaici? bordery przy domkach i na drogach. "sypn?? jaki? kamyczk?w" heh ;).
Quest co prawda dosy? s?abo ale jak po?wiecisz z 1h na ten quest robi?c go od nowa to na pewno wyjdzie o niebo lepiej. Musisz pami?ta? ?eby u?ywa? tylko RAW palette a b?dzie dobrze.
Je?li to Evo server to daje 6/10 ;)
ps: widzia?em gorsze mapy "expy" a ludzie i tak grali i graj?...

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Dzi?ki za opinie, od dzi? ignoruje tych co tylko szukaj? dziury w ca?ym :)

Kolejne screeny! ( Tak jak Tomku napisa?e?, urozmaici?em miasto, czy to kamyczki, czy to drzewa z bujn? zieleni? na ?rodku :D
:wink:

1-Hentiri_whwhqne.png

2-hentiri_whwhqnw.png

3-Hentiri_whwhqns.png

4-Hentiri_whwhqna.png

Kto? zaproponowa? Voida w Exp Roomie, pasuje czy nie?
8-Hentiri_whwhqep.png

#Awesome Asimov, pos?ucha?em ci? i my?l? ?e temple wygl?da o wiele lepiej hmm? :)
9-Hentiri_whwhqeh.png

10-Hentir_whwhqer.png

DP +1 Pierwsza wersja!

Hentirian_whwhqex.png

DP +1 Druga wersja!
Hentirian_whwhqen.png

Russian-R_whwhqee.png

Hentirian_whwhqew.png

---------- Tre?? dodana o 08:57 ----------

DODATEK KT?REGO ZAPOMNIA?EM WSTAWI? !!! :D My?l? ?e si? spodoba.

IN GAME
Hentirian_whwhqsn.png

IN RME

RME-1-Hen_whwhqsw.png

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Ten dodatek to przyznaj? zajebi?cie wygl?da zw?aszcza to:
sQavBwf.png

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Miasto gitt wygl?da tylko zmniejsz ilo?? tych szarych kamyczk?w bo to wida? jakby? auto b to robi?.
Co do exp roomu - jest taki nietypowy - osobi?cie wole exp roomy z normalnym groundem.
Reszta git tylko Temple za? - jest tam za du?o najebanych br?zowych kamyczk?w.

dyczeq

User
Reaction score
3

Mam nadzieje ?e nie uznasz tego za "hejta" i nie zacznie si? tu jaka? nieprzyjemna dyskusja xd
Moim zdaniem niepotrzebnie dajesz tyle tych kamieni na chodnik kt?re s? przedstawione na zdj?ciu nr. 3, wed?ug mnie to nie wygl?da fajnie i je?eli mia?bym skomentowa? to "DP +1" to mi si? to kompletnie nie podoba, mo?e po prostu nie rozumiem twojego pomys?u ?eby da? mi?dzy te metalowe bordery piasek, ziemie i trawe i co do filar?w to przez te sztandary (nie wiem jak to dok?adnie nazwa?) to one powoduj? ?e te filary staj? si? kwadratowe co psuje ich wygl?d.
Og??em jak na map? pod EVO to chyba jest okej, ale pod tym wzgl?dem wole si? nie wypowiada? jako? szczeg?lnie, bo map nie robi? w takim stylu.
Pozdrawiam!

• Like
Reactions: Raa

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Miasto gitt wygl?da tylko zmniejsz ilo?? tych szarych kamyczk?w bo to wida? jakby? auto b to robi?.
Co do exp roomu - jest taki nietypowy - osobi?cie wole exp roomy z normalnym groundem.
Reszta git tylko Temple za? - jest tam za du?o najebanych br?zowych kamyczk?w.

Lajt xd
Mam nadzieje ?e nie uznasz tego za "hejta" i nie zacznie si? tu jaka? nieprzyjemna dyskusja xd
Moim zdaniem niepotrzebnie dajesz tyle tych kamieni na chodnik kt?re s? przedstawione na zdj?ciu nr. 3, wed?ug mnie to nie wygl?da fajnie i je?eli mia?bym skomentowa? to "DP +1" to mi si? to kompletnie nie podoba, mo?e po prostu nie rozumiem twojego pomys?u ?eby da? mi?dzy te metalowe bordery piasek, ziemie i trawe i co do filar?w to przez te sztandary (nie wiem jak to dok?adnie nazwa?) to one powoduj? ?e te filary staj? si? kwadratowe co psuje ich wygl?d.
Og??em jak na map? pod EVO to chyba jest okej, ale pod tym wzgl?dem wole si? nie wypowiada? jako? szczeg?lnie, bo map nie robi? w takim stylu.
Pozdrawiam!

Nie zacznie spokojnie :D
Dzi?ki za trafne opinie, po przyjrzeniu si? wszystko si? zgadza i trzeba zmieni? :p

DP+1 Tak wygl?da? b?dzie p?ki co :

10822336_829751553753801_765739489_n.jpg

Last edited:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

serio z toba jest cos nie tak. na kazda negatywna uwage rzucasz sie jak dzika swinia na westernie, delikatnie ktos ci napisze, ze jednak kamykow na ulicy jest zbyt wiele, a twoja reakcja to
noob said:
Sko?cz szuka? tylko problem?w co do mojego mappowania, zaraz wkleje rozmowe nasza jak spina?e? i sko?czysz b?yszcze? na forum profesjonalisto :) Kto? kto nie mappuje nawet jak "Amator" niech tu si? nie wypowiada :) Auto bordera jedynie ty mo?esz u?ywa?, s?abo si? znasz i je?eli bym robi? tu borderem twoje "99%" to by nie by?o takich kszta?t?w
skoro nie potrafisz przyjac delikatnych slow na klate to po jaki choler? prowadzisz ten temat? myslisz, ze ludzie beda specjalnie pisac cos pozytywnego zeby przypodobac sie komus takiemu jak ty? Kazdemu probujesz wcisnac swoje gowno warte zdania. troche przeginasz, gl hf

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

serio z toba jest cos nie tak. na kazda negatywna uwage rzucasz sie jak dzika swinia na westernie, delikatnie ktos ci napisze, ze jednak kamykow na ulicy jest zbyt wiele, a twoja reakcja to

skoro nie potrafisz przyjac delikatnych slow na klate to po jaki chuj prowadzisz ten temat? myslisz, ze ludzie beda specjalnie pisac cos pozytywnego zeby przypodobac sie komus takiemu jak ty? na jaki chuj powiedz mi, kazdemu probujesz wcisnac swoje gowno warte zdania. troche przeginasz, gl hf

Ciamciaj przesta?, w tej chwili jedynie do Fardos'a b?d? spina? bo ma siano w g?owie ale pr?buje we wszystkim b?yszcze? :)

+ Zg?osi?em posta za obraze "Zamieszczone przez noob", jak ju? pisa?em ogarnij ?eb 15 latku ;s

Last edited:

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

szczerze dalej jest zle. Tylko w niektorych momentach widac cos bardzo dobrego, zeby w nastepnym screenie sie zawiesc.
I te INV floory bardzo mi sie nie podobaja

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

szczerze dalej jest zle. Tylko w niektorych momentach widac cos bardzo dobrego, zeby w nastepnym screenie sie zawiesc.
I te INV floory bardzo mi sie nie podobaja

Inv flooor to ju? kwestia gustu :p Ale powiedz co? dok?adniej gdzie jest ?le i gdzie "bardzo dobrze", bo nie wiem na czym si? skupi? ?eby to poprawi? ;s

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Zmniejsz szary i br?zowy piasek, bo w du?ej ilo?ci jest on oczojebny i nie pasuj? do takiego wystroju. W ma?ej ilo?ci i by?oby zajebi?cie. Jak chcesz sobie zobaczy? to zapraszam do mojej galerii i tam mo?esz sobie popatrze?. Dodatek, kt?ry tutaj zaprezentowa?e? jest zajebisty, tylko w nim jeszcze co? brakuj?. Rozumiem, ?e to jest mapka evo, ale nie musi by? a? tak oczojebna czyt. clean mapping.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Zmniejsz szary i br?zowy piasek, bo w du?ej ilo?ci jest on oczojebny i nie pasuj? do takiego wystroju. W ma?ej ilo?ci i by?oby zajebi?cie. Jak chcesz sobie zobaczy? to zapraszam do mojej galerii i tam mo?esz sobie popatrze?. Dodatek, kt?ry tutaj zaprezentowa?e? jest zajebisty, tylko w nim jeszcze co? brakuj?. Rozumiem, ?e to jest mapka evo, ale nie musi by? a? tak oczojebna czyt. clean mapping.

Ilo?? zosta?a zredukowana o 150% wi?c ilo?? si? zgadza i nie jest przesadzona :) (Oczywiscie nie mam na mysli stanu kamyk?w ze screen?w ktore dzisiaj wrzucalem xd)
Co do czysto?ci mapki, to uwierz mi nie jest nawalone wszystkiego byle gdzie, bo jedyny border mi?dzy tymi 3 pi?trowymi domkami w mie?cie to kamyczki lub latarnie :D A dopiero pobocza przy murach s? wyborderowane, zawalone drzewami i innymi rzeczami jak ta fontanna z dachu :wink:

Last edited:

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Patrz tu :
10i8acg.png

Widzisz nie jest przesadzone.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Reload loading, oceniac :D

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

[8.6] CUSTOM QUEST ROOM by me xD

Siema

Przedstawiam wam mojego customowego Quest Room'a kt?ry zostanie u?yty do Hinteria Evo 8.6. My?l? ?e wam si? spodoba, gdzie nie gdzie brakuje kamyczk?w lub jest 4 x 4 kwadrat z tym samym groundem bo po prostu nie sko?czy?em tego jeszcze w 100% :D

Enjoy :

1.
1png_whanspx.png

2.​
2png_whanspa.png

3.​
3png_whanshr.png

4.​
4png_whanshx.png

5.​
5png_whanshn.png

6.​
6png_whanshw.png

7.​
7png_whansha.png

8.​
8png_whanshq.png

9.​
9png_whansrh.png

10.​
10png_whansrx.png

11.​
11png_whansra.png

A na koniec widok na lew? cz??? quest room'u z RME :

3png_whanars.png

kosmik1

Advanced User
Reaction score
5

robi cos robi na mapie a tam nawet dojsc sie nie da i nikt nie zobaczy ^^ Debil

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

robi cos robi na mapie a tam nawet dojsc sie nie da i nikt nie zobaczy ^^ Debil

Du?o szczekasz ma?o wiesz, u g?ry w jungli b?dzie exp wi?c sko?cz pieprzyc :) i spamowac w moich tematach swoimi bredniami ( ps. nie zapomnij zraportowac moich wszystkich post?w i okra?? kogo? bo na chleb zabraknie ;]

Status
Not open for further replies.