-Tibia 8.42 Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Skoro teraz pracuj? na 50% to do matury raczej nie :P My?l?, ?e po maturach zn?w p?jd? pe?n? par?,a nawet wtedy b?dzie trzeba poczeka? par? miesi?cy ;)

Ots zajebi?cie si? zapowiada, warto poczeka? nawet te pare miesi?cy i pogra? no po??dnym ots ni? wbi? odrazu na ots pe?ny bug?w i nie doko?czony.
Server polecam jak najbardziej.

Poleca? to go b?dziesz jak ju? pograsz u nas z godzink? :)
Na razie to tak troszk? w ciemno ^^ Do matur startu na
bank nie b?dzie chocia?by dlatego, ?e jak ruszymy to pewnie
b?d? no-lifi? na serwerze, gra? z wami w bombermana itp ^^
Wi?c na matur? bym nie wyszed? z domu xD

Fajny ten ots.!!! zagram napewno oby nie pad?!

;D

Witam. Jak pewnie cz??? z was zauwa?y?a, strona naszego projektu ju? nie dzia?a. Sko?czy?a nam si? domena, a szkoda nam by?o kasy na jej przed?u?anie. Sprawa serwera wygl?da w nast?puj?cy spos?b:

Grim90 nie chce ju? pracowa? nad serwerem. Aktualnie posiada on ca?y silnik, od kilku tygodni prosz? go by wys?a? mi go, gdy? po maturze (czyt. w Maju) mam zamiar postawi? ten serwer. W?o?y?em w niego du?o pracy i nie chc? tego straci?. Je?li Grim90 oka?e troch? dobrej woli i wy?le mi NASZE WSP?LNE dzie?o, to w maju wszystko poko?cz? i postawi?, je?li jednak nie otrzymam serwera, postawi? nieco ubo?sz? wersj? GrimOTSa (kopia serwera z przed p?? roku), a p??niej b?d? j? stopniowo rozwija?. Grim90 obieca?, ?e dostan? serwer i stron? jak tylko b?dzie mia? chwil? czasu, jednak powoli trac? nadziej?.

kurde no szkoda zeby taki dobry projekt poszedl sie zmarnowac...

ale co mu kurde odbilo ze nagle nie ma zamiar sie zajmowac projektem choc, nieduzo brakuje do jego ukonczenia (chyba) ?

Grim90 nie chce ju? pracowa? nad serwerem. Aktualnie posiada on ca?y silnik, od kilku tygodni prosz? go by wys?a? mi go, gdy? po maturze (czyt. w Maju) mam zamiar postawi? ten serwer. W?o?y?em w niego du?o pracy i nie chc? tego straci?. Je?li Grim90 oka?e troch? dobrej woli i wy?le mi NASZE WSP?LNE dzie?o, to w maju wszystko poko?cz? i postawi?, je?li jednak nie otrzymam serwera, postawi? nieco ubo?sz? wersj? GrimOTSa (kopia serwera z przed p?? roku), a p??niej b?d? j? stopniowo rozwija?. Grim90 obieca?, ?e dostan? serwer i stron? jak tylko b?dzie mia? chwil? czasu, jednak powoli trac? nadziej?.

Great! A tak si? ze mn? wyk??ca? Grim90, ?e server powstanie (zapraszam na strone nr.3). C?? mo?e i powstanie ten server, ale jak macie dawa? ubo?sz? wersj? to ja ju? naprawd? nie wiem kto zagra na tym serverze. Op??nienia 8 miesi?czne, w?asny klient, server bez po?owy skrypt?w? Powodzenia!

OTS zapowiada si? fantastycznie. Mam jedynie nadzieje ?e do ko?ca roku ju? na 100% ruszy ;)

gowno ruszy admini dzieci i tak sie konczy

Up@
Adminy nie dzieci, ale co do tego drugiego to masz racje;p Po prostu moim zdaniem pokazuj? co potrafi? (talent itp.) ale co z tego jak to tylko dla oka i nic wiecej;)
Na 1000% nie ruszy;*

nie no my?la?em, ?e sobie pogram p??tora roku temu i nic, czeka?em dalej, potem wog?l? strona nie dzia?a?a, nagle zacz??a chodzi? i temat na tnecie te?. Admini ogarnijcie si?, dalej mo?ecie mie? du?o os?b na start albo dajcie silnik do downloadu jak wam si? nie chce robi? to ja co? z tego zrobie :)

nie no my?la?em, ?e sobie pogram p??tora roku temu i nic, czeka?em dalej, potem wog?l? strona nie dzia?a?a, nagle zacz??a chodzi? i temat na tnecie te?. Admini ogarnijcie si?, dalej mo?ecie mie? du?o os?b na start albo dajcie silnik do downloadu jak wam si? nie chce robi? to ja co? z tego zrobie :)

Niech si? ogarnie Grim90. Jak dostan? silnik kt?ry sam zreszt? wsp??tworzy?em, to tego OTSa postawi?.

Hmm no pami?tam zapowiedzi GrimOts te prze r??ne skrypty co? pi?knego , no ale co? jednak nie wypali?o . Mo?e co? dalej rozkr?cicie z tym projektem , bo chcia?bym go ujrze? :)

Ja ju? nie wierz? w grima , ?e wystartuje tyle czekania i jeszcze takie co?. Na palcach b?dzie mo?na policzy? ile ludzi b?dzie gra?o.

Grim90 wys?a? mi serwer! :)
Okaza?o si? tak jak m?wi?, faktycznie nie mia? czasu.
Tak wi?c po maturze staram si? ogarn?? wszystko
i GRIM OTS ruszy!

Ogien :D czekam z niecierpliwoscia wbije napewno choc by mial ruszyc w 2012 ;] a obserwuje ten projekt od prawie samego poczatku pzdr.:D :hah:

Ciesze sie :). Mam nadzieje iz wszystko pojdzie jak po masle i start bedzie sukcesem :)

Mam pytanie czy na tym otsie bedzie wlaczona nauka czarow czy wszystkie czary beda juz nauczone?

Mam pytanie czy na tym otsie bedzie wlaczona nauka czarow czy wszystkie czary beda juz nauczone?

Czary b?d? w ksi?dze czar?w, mo?na je jedynie naby? z quest?w, lub kupi? (zwoje). Dodatkowo czary b?dzie mo?na udoskonali?.

Podstawowe czary (?wiat?o, leczenie) b?d? domy?lnie dost?pne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry