• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[gumek_skc] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [gumek_skc] Galeria

Og?lnie wszystko na b. wysokim poziomie, tylko troche nie pasuj? mi te tropikalne li?cie do zwyk?ego klimatu w pierwszych slajdach no i pod?oga w mie?cie

Our partners and their custom servers:

Ekhem, nie chc? si? doczepia?, ale na bodaj?e 2ss, jest dead dragona (ten szkielet) a obok s? dedy spider?w, co? mi tu nie pasuje, no jak wida? spider to jest raczej powi?zanie z bagnami, a smoki raczej z lav?,g?rami itp. Wi?c te 2x rzeczy s? miedzy sob? sprzeczne. Tak na przysz?o?? uwa?aj na takie cu? ;)

Reszta mapek fajna, podobaj? mi si? twoje pomys?y.

Og?lnie 8/10

Kawa? czasu temu obieca?am, wi?c skomentuj?. Mapy zamieszczone w pierwszym po?cie, jak ju? kto? wspomnia?, idealne pod rpg-a. ?adnie wydetalowane, przy czym nie naspamione bez sensu. Cho? miejsc zapieraj?cych dech w piersiach brak.
Pustynne miasteczko, prze?liczne. Fakt, faktem migaj?ca pod?oga za choler? tam nie pasuje. Je?li nie masz z nim co zrobi?, ch?tnie si? nim zaopiekuj? i odchowam jak swoje. ; D
Ostatnia praca wcale, a wcale mi nie podchodzi. Nic ciekawego, pusto, jakby robione troch? na si??. Ju? sama szara pod?oga psuje efekt ca?ej pracy.

nast?pna Pracka kryj?wka ROBIN HOODA... chcia?em zbudowa? las Sherwood bo koja?y mi sie on z Robin Hoodem ale niestety chyba tylko mi... ;/
robin-hoo_nxwnqw.PNG

Ta ostatnia mapka rzeczywi?cie by?a robiona na si?e ale usprawiedliwi mnie brak weny i presja czasowa ;]

Ocenia? ;]
!thx & GL!

Dla od?wie?enia tematu dodam pare ss z miasta g??wnego mojej wolno rozwijaj?cej sie mapy xD =] W mapie mo?na zobaczy? prace Nienego kt?ry udost?pni? mi niewielki kawa?ek miasta ;] (targu)
oto one ;]
1.
miasto4_nwarpn.PNG

2.
miasto5_nwarpw.PNG

3.
miasto6_nwarhp.PNG

4. kawa?ek targu zawdzi?czam koledze Nienemu.
Bardzo mi pom?g? ten kawa?ek miasta ;]
miasto7ni_nwarhw.PNG

5. i na koniec minimapa miasta i teren?w w ok?? niego ;]
minimapa-_nwarha.PNG

THX & GL ;]

spoko masz talent mapki dopracowane i wida? fajnie masz wyobra?nie cz?owieku r?b jak njaszybciej otsa fun

Wszystkie prace bardzo ?adne i na dobrym poziomie, zaczn? od kryj?wki Robin Hooda, praca bardzo ?adnie wykonana, o ile wiem przegra?e? t? prac? w turnieju mapperskim, mi si? ona te? zbytnio nie kojarzy?a z kryj?wk? Roobin Hooda, tylko z jaka? strzelnic? czy czym?.
Praca z tymi g?rami, r?wnie? ?adna, podoba mi si? po??czenie szarych g?r z czerwonymi, wi?kszych zastrze?e? nie mam.
No i ostatnia praca, te miasto ca?kiem nie?le wysz?o, znakomite pod jaki? serwer RPG. W niekt?rych miejscach droga troch? zbyt pusta, tak ?adnie. Minimapa jednak nie do ko?ca mi si? spodoba?a, troch? dziwny kszta?t. No ale i tak prace wy?mienite. Czekam na kolejne.

W0w Mapy bardzo ?adne , zrobione na wysokim poziomie , mam nadzieje ?e przyjmiesz moj? propozycje w pomaganiu otsa ;) 6/6

praca z g?rami bardzo ?adna ciekawie zmiesza?es czerwone g?ry z szarymi ;) og?lnie bardzo dobrze mappujesz :)

kryj?wka robin hooda te? ?adna lecz na ni? nie przypomina :D tak jak m?wi? up^^ taka jakby strzelnica ;P

Ja tam nic ciekawego nie widz? poza kilkoma fajnymi pomys?ami.
W mie?cie na drogach mog?y by si? znale?? urywki trawy i kamyki.
W g?rach te? s?aba natura.
Moja ocena to 6/10.

Jeste? pocz?tkuj?cym mapperem? Je?eli tak, gratuluj? Ci wy?mienitych prac. ?adnie dopasowujesz, nie przesadzasz z detalami, dobrze dopasowujesz palety. Prace mi si? podobaj?, ale jest jest ma?y minus. Jak zobaczy?em pierwsz? Twoj? prac?, to od razu rzuci? mi si? ten Wielki Grzyb w oczy. Troch? mi to tam nie pasuje, bo tu ro?linno?? "umiarkowana",a tutaj jaki? grzyb wyskakuje, nawet nie wiem z jakiego "rodzaju". Tak to prace ?adne, moja ocena 9.5/10.

Pozdrawiam, Matthew

Jeste? pocz?tkuj?cym mapperem? Je?eli tak, gratuluj? Ci wy?mienitych prac. ?adnie dopasowujesz, nie przesadzasz z detalami, dobrze dopasowujesz palety. Prace mi si? podobaj?, ale jest jest ma?y minus. Jak zobaczy?em pierwsz? Twoj? prac?, to od razu rzuci? mi si? ten Wielki Grzyb w oczy. Troch? mi to tam nie pasuje, bo tu ro?linno?? "umiarkowana",a tutaj jaki? grzyb wyskakuje, nawet nie wiem z jakiego "rodzaju". Tak to prace ?adne, moja ocena 9.5/10.

Pozdrawiam, Matthew
Matthew no ?e jestem pocz?tkuj?cy nie powiem bo mappuje juz prawie 6 latek :D ale thx za komenta ;]

Topic!!
Dawno nie zagl?da?em na forum ale bylem zaj?ty ocenami (szko??) i mapk? :D
Dzisiaj kolejne 6 ss z mojego ci?gle rozwijaj?cego sie otka ;]
na mapie powiem ze ju? duu?o zrobi?em ale wci?? duu?o mi brakuje :D mapa warzy ju? 26,5 MB i b?dzie pewnie 2 tyle :D
Poka?e dzisiaj rooka jaki b?dzie na otsie ;] miasto i temple nie s? moje! dosta?em je od pewnego u?ytkownika z otserva nie wiem czy mog? powiedzie? od kogo ale wielkie dzi?ki za te mapki co podes?a? :D reput polecia? :]
Oto one:
Pierwsze 2 ss nie s? moje!! tylko pokazuje co mam na mapie! :D:D

Oto Temple tu zaczynamy swoj? przygod? ;] (rook)
1.
roook3-te_erahap.PNG

kawa?ek miasta rookgard'a :D
2.
roook4-mi_erahar.PNG

Teraz zaczynamy z moimi mapami ;]
Kawa?ek bagien z droga na qesta i miejsc?wki ;]
3.
roook2_erahsa.PNG

Taki jaki? Budyneczek :D miejsc?wka
4.
roook1_erahss.PNG

kolejny budynek xD quest ;] Stare ;]
5.
roook5-bu_erahan.PNG

I na koniec bram? kt?r? ostatnio wykona?em ;D
6.
brama_erahsh.PNG

czekam na komentarze ;]
Bless all ;]

Bardzo ?adny skrawek, cho? moim zdaniem ci??ko by?oby si? porusza? po takowej mapie, mimo ?e nie ma overspamu.
Pozdrawiam!

?adne ;-0 bardzo mi si? podoba , brama mi bardzo przypad?a do oka ciekawie wykonana i ma sw?j styl ...
mapy maj? dobr? detalizacj? oraz pomys?owo?? , wskoczysz na szczyt xd

thx za komentarze ;] za??czam nowy ss ;]
nwa_wxpsxw.PNG

i zapraszam do oceniania tej pracy ;p
Jah Rastafari Haile Selassie Bless!

Ostatnia edycja:

T? ?cie?k? naprawd? fajnie zrobi?e?! ?adnie mieszasz bordery.
Natura te? ca?kiem ?adna, i podoba mi si? gdy tych k?pek jest du?o nawalone.
Ocena - 9/10.

Mi si? wi?kszo?? map nie podoba, dlaczego?
-nie maj? klimatu
-pare 'motyw?w' podpatrzonych z map lepszych mapper?w ale s?abo wykorzystane

R?b mo?e mniejsze kawa?ki map i bardziej dopracowane, przypatrz si? kilku lepszym galeriom i zobacz czego 'oni' u?ywaj? do?? cz?sto na wi?kszo?ci swoich prac. Wida?, ?e jeste? na dobrej drodze do mappingu lecz zaliczasz pare potkni?? i to moim zdaniem wida?. Dopatrzy?em si? tak?e, ?e masz mas? pomys??w i nawet ciekawie je wykorzystujesz lecz w niekt?rych miejscach nie podobaj? mi si? detale. Du?y plus za to, ?e u?ywasz RAW palette.

6/10

Pozdrawiam
Your Rashel

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom