Hexana.net 8.6 RL Map

Status
Zamknięty.
Odp: Hexana.net 8.6 RL Map

Stan ed:
my5oycw.png

jakie dobre miejsce mi proponujecie, tak ?eby do 100 starczy?o i jakie? 30k zarabiania?

W?a?nie teraz przeczyta?em, ?e Tauri? usuwaj?.
1 Problem: Napisali ?e postacie przenosz? w sobot? je?li si? nie myl?, a moja posta? Darkcrosser nadal jest na taurii, nie da rady zalogowa? do gry, na stronie wszystko ok.
Na hexanie jak chce sie zalogowac tymi passami na stronie i w grze to lipa nie dziala. Nick powinien by? analogicznie do tekstu co tam napisali Darkcrosser II, a nawet takiego nie ma.
Hmm, ciekawe o co chodzi. Przyda?aby si? posta? na hexanie, m?g?bym odda? komu? z tego forum bo ja i tak nie gram na OTS.

Mog? da? dla knighta, kilka axe ring?w bo posiadam z expa dzisiaj ;). Jak kto? potrzebuje axe ring to pisa? do Don Oblived.
Pozdro!
matko, nawet kasy na sd nie mam, :D

Ostatnia edycja:

@up
to ju? si? dowiedzieli?my skad by? te screeny :D [ niby harmonia]

@topic
ostro jedziecie, gralem na hexanie , wbilem ten 200 i mi si? znudzi?o , ots niby znany i dobry ale nuuda
Good Luck.
Pozdrawiam - Nivek

@down

taa z harmonii , i tera masz podobne kolorki i expisz na tym samym expie , nie udawaj nooba

Ostatnia edycja:

@up
to ju? si? dowiedzieli?my skad by? te screeny :D [ niby harmonia]
@topic
ostro jedziecie, gralem na hexanie , wbilem ten 200 i mi si? znudzi?o , ots niby znany i dobry ale nuuda
Good Luck.
Pozdrawiam - Nivek
SS
by?y z harmoni, nie moje wi?c :)

@markowanieofftopu
Ma ktos na sell blue legi, albo jakiego? shielda?
@up
nom, nie te same :*
7anpehy.png

;)

Ostatnia edycja:

@down
taa z harmonii , i tera masz podobne kolorki i expisz na tym samym expie , nie udawaj nooba
Nie musi udawac :D

@Topic

Postacie z taurii mialy byc przeniesione wczoraj a jeszcze nie ma...U nich to zawsze jest poslizg-.- Pozniej jak przeniosa mi chara to dodam ssy. GOGO 400 chlopaki i dziewczynki ; )

bardzo dobry serwer, zapraszam do gry!!

attachment.php

?adnie lecicie, wkoncu przeniesli t? taurie;) Jutro postaram si? wrzuci? jakie? foto:>

?adnie lecicie, wkoncu przeniesli t? taurie;) Jutro postaram si? wrzuci? jakie? foto:>

Hmm, dzieki tobie sie dowiedzialem, ze przenosza. Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej, moze bym byl na evencie i mial jakies punkty... Tak teraz moja postac jest dosc slaba...
Stan:
beztytuugbw.png

I tak raczej nie bede grac... Dawno nie gralem, to moje pierwsze logowanie od jakiegos miesiaca, tylko, zeby sprawdzic czy przenioslo.
Nie liczac wczesniejszej gry na evencie na karamy. xd

te? gram jutro co? wrzuc? ; )) zajebisty ots bo stabilny podobny do rl i mo?na si? pobawi? ; ) wszystkim ?ycz? powodzenia i jak najwi?kszych lvl i najlepszego loota ; D

Mo?e te? bym wr?ci? do was :>>>

jaki? advance z mojego nuba

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry