What's new

Hip-Hop

Status
Not open for further replies.

Artin

Advanced User
Reaction score
44
Odp: Hip-Hop

Firma ssie

Peja na swoim ostatnim koncercie w Fonobarze postanowi? freestylowa? i jednocze?nie zdissowa? warszawskiego rapera Tede'ego kt?rego Peja nazywa "pracownikiem turbo tvn-u " najprawdopodobniej za ostanie jego wypowiedzi na temat s?ynnej sytuacji w Zielonej G?rze.

Zdarzenie spotka?o si? z krytyk? os?b zwi?zanych z polskim ?rodowiskiem hip-hopowym - legenda i weteran polskiego rapu, Tede, za pomoc? facebooka zakomunikowa?: "Gratulacje Rysiu, naprawd? jestem k... dumny, ?e bior? udzia? w tym samym przedsi?wzi?ciu pt. "polski hip-hop". ?enada, k...".

Mam nadziej?,?e Tede odpowie-beef by?by bardzo ciekawy.

Afgan

Advanced User
Reaction score
16

co do tego peji w tvn. To kto? wie jak to si? wko?cu teraz potoczy?o jaka? grzywna czy cus?

Xon

Advanced User
Reaction score
11

No c??, Peji nie wysz?o ;s Wracaj?c do tematu bardzo spodoba? mi si? najnowszy album zespo?u FIRMA - Nielegalne rytmy 2. Najlepsz? piosenk? z tego albumu jest - Mam wyjebane feat. peja

Reaction score
9

Slyszeliscie Vixena?

Vixtape2 i New-ton

Najlepsze albumy moim zdaniem.

## Kiedy wyjdzie "Pysk w Pysk"?

Burning Eye

Active User
Reaction score
11

A co powiecie na temat Onara? :) Bardzo lubi? jego nuty :) Fajne ma teksty oraz dobrze dobiera bit do s??w :) Moje ulubione piosenki Onara:

- szczeg?lnie pocz?tek :)

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Slyszeliscie Vixena?
Vixtape2 i New-ton
Najlepsze albumy moim zdaniem.
## Kiedy wyjdzie "Pysk w Pysk"?

Vixen m?ody a dobry, ma talent chocia? niekt?re piosenki przes?odzone.

Pysk w pysk wyjdzie w 09.10.2009r.
Wi?cej .

Jak dla mnie Onar, mo?e by?, w sumie nic specjalnego. Pewnie gdyby nie pezet i sklad p?omie? 81 wcale by?my o nim nie s?yszeli, chocia? jego nowa p?yta - nie powiem nawet dobra.

Czempion

Senior User
Reaction score
68

Onara nie lubi?, nie podobaj? mi si? jego piosenki.

Zobaczcie to;

:down:

No c??, Peji nie wysz?o ;s Wracaj?c do tematu bardzo spodoba? mi si? najnowszy album zespo?u FIRMA - Nielegalne rytmy
Jak na firm? ca?kiem niez?a p?yta.

#BTW.

Co powiecie o tych piosenkach;

Last edited:

Cynna

Senior User
Reaction score
107

Miejmy nadziej?,?e wi?kszo?? os?b nie ogranicza si? do Firmy,zna si? troch? na hh i b?dzie mo?na podyskutowa? na wy?szym poziomie.

Tyle ?e firma i peja maj? najlepsze piosenki.
Firma nie ?piewa ca?y czas jp jp jp jp mo?e by?cie pos?uchali nowej p?yty? S?yszeli?cie pewnie jedn? piosenk? i koniec..
Nielegalne rytmy kontynuacja - nowa p?yta firmy jak dla mnie najlepsza..
+
Fabu?a - Proforma - Fajna piosenka
W og?le ca?a p?yta Fabu?y jest fajna
Pih, Chada i HG te? maj? fajne piosenki.
Ale nie rozumiem jak mo?na s?ucha? 52 d?biec?

Fabu?a - Proforma

Firma - Misja

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Prosze, Rychu zjecha? Tedego:

I co kurwa? Jak dla mnie Rychu zrobi? to lepiej.

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Prosze, Rychu zjecha? Tedego:

I co kurwa? Jak dla mnie Rychu zrobi? to lepiej.
Czym zjecha? Tedego ?
Wyzwiskami,a mo?e argumentami kt?rymi sam siebie zaprzecza ?
A por?wnywanie Tedego do Meza to kompletna pora?ka.
Tede zniszczy? go z jajem,niez?? pojechank? dla polewki.

1:0 dla Tedego

Byakuin

Advanced User
Reaction score
18

Peja mo?e go nie zniszczy?, ale jak dla mnie teraz jest minimalna przewaga po stronie Pei.
Ale gut, lubie Beefy bo du?o nowych track?w w ma?ym okresie czasu wychodzi xDD

Rybol

Senior User
Reaction score
92

To co prawda dopiero listopad jednak?e kt?ra[e] p?yta[y] w tym roku by?a[y] dla was najlepsza[e]?

Z tego co si? orientuje w tym roku wszystko strasznie szybko posz?o do przodu jak lokomotywa, a p?ytki wychodzi?y jedna po drugiej wi?c tak na prawd? ci??ko wybra? t? najlepsz?. Najwi?ksz? moj? uwag? zwr?ci?y: Unhuman Mixtape, Pyskaty Pysk W Pysk, Lozo Aka Pitahaya-Z Lotu Ptaka, Vixen - New Ton, Peja - Na serio, Inwazja Porywaczy Cia?, S?o? - Chore Melodie, Chada - Proceder oraz Fabu?a - Dzie?o sztuki.

Teraz tylko czekam na dow?d rzeczowy.

down.
Kwiaty Z?a wysz?y w 08 w grudniu a my tu m?wimy o p?ytkach z 09 ; )

Last edited:

Tsuna

Active User
Reaction score
10

Dla mnie r?wnie? p?yta Chady si? spodoba?a, ale wol? Pih - Kwiaty Z?a.
Jest naprawd? godna uwagi i spokojnie mog? j? wam poleci?;)

Artin

Advanced User
Reaction score
44

To co prawda dopiero listopad jednak?e kt?ra[e] p?yta[y] w tym roku by?a[y] dla was najlepsza[e]?
Z tego co si? orientuje w tym roku wszystko strasznie szybko posz?o do przodu jak lokomotywa, a p?ytki wychodzi?y jedna po drugiej wi?c tak na prawd? ci??ko wybra? t? najlepsz?. Najwi?ksz? moj? uwag? zwr?ci?y: Unhuman Mixtape, Pyskaty Pysk W Pysk, Lozo Aka Pitahaya-Z Lotu Ptaka, Vixen - New Ton, Peja - Na serio, Inwazja Porywaczy Cia?, S?o? - Chore Melodie, Chada - Proceder oraz Fabu?a - Dzie?o sztuki.
Teraz tylko czekam na dow?d rzeczowy.
-Unhuman mixtape
_Chore melodie
-Pysk w pysk
-OCB
-Super moc
-Kronika
-Zamach na Przeci?tno??
-Uliczny Folklor
- Powr?cifszy
-Pewniak
-Co nie ma w sobie r?wnych
-Spaleni innym s?ocem
I inne...

Czekam na now? p?yt? Eldoki i Zeusa.

Ten Typ Mes-dla mnie czo??wka polskiego hip hopu,wy?mienicie miesza g funk z rapem.
Jak mog?e? nie umie?ci? jego p?yty ? xd

Last edited:

Traq

Advanced User
Reaction score
24

Najbardziej w tym roku spodoba?a mi si? p?ytki dwie Chada - Proceder oraz Fabu?a - Dzie?o sztuki. Chady p?yta spodoba? mi si? poniewa? ka?dy kawa?ek jest bardzo pi?kny i o ?yciu i dlatego wielki + dla niego za to czekam a? wyjdzie z wierzenia i mam nadzieje ze jego p?yta zostanie p?yt? roku. A co macie ciekawego co powiedzenie o P?yt? Pysk w Pysk ? Du?o znajomych chwali t? p?ytk? niestety ja jeszcze jej nie przes?ucha?em(brak czasu). R?wnie? czekam na p?yt? Eldo i Zeusa lubi? Eldo poniewa? jego kawa?ki s? o ?yciu a Zeusa poniewa? wprowadzi? nowe styl do Polskie Rapu. Kojarzy kto? z was Macca Squad ? Je?eli kto? lubi hardcorowe brzmienie to ich polecam 4 grudnia 2009 nak?adem wytw?rni Maccabra Label uka?e si? nowy album Macca Squad'u, zatytu?owany "Prawdziwa Historia".

Last edited:

Zakon

Banned
Reaction score
10

Peja, Hg, Firma, Don Guralesco, S?o?, Molesta to na tyle :D

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Najbardziej w tym roku spodoba?a mi si? p?ytki dwie Chada - Proceder oraz Fabu?a - Dzie?o sztuki. Chady p?yta spodoba? mi si? poniewa? ka?dy kawa?ek jest bardzo pi?kny i o ?yciu i dlatego wielki + dla niego za to czekam a? wyjdzie z wierzenia i mam nadzieje ze jego p?yta zostanie p?yt? roku. A co macie ciekawego co powiedzenie o P?yt? Pysk w Pysk ? Du?o znajomych chwali t? p?ytk? niestety ja jeszcze jej nie przes?ucha?em(brak czasu). R?wnie? czekam na p?yt? Eldo i Zeusa lubi? Eldo poniewa? jego kawa?ki s? o ?yciu a Zeusa poniewa? wprowadzi? nowe styl do Polskie Rapu. Kojarzy kto? z was Macca Squad ? Je?eli kto? lubi hardcorowe brzmienie to ich polecam 4 grudnia 2009 nak?adem wytw?rni Maccabra Label uka?e si? nowy album Macca Squad'u, zatytu?owany "Prawdziwa Historia".

Macca Squad, serio? To? to kurwa klasyk! Ju? nie mog? si? doczeka?..

Wracaj?c do tego teatrzyku z tede i pej?, znalaz?em jedn? osob? do kt?rej zdania nie mam nic do zarzucenia:

Polish

Active User
Reaction score
5

@up
Hehe dobry filmik

@topic
Peja hmm og?lnie lubi? jego piosenki ^^

A wi?c Peja/Tede/Lil Wayne ^^

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Nie mog? si? doczeka? dok?adnej premiery Dekady.

Wys?ucham kto? uliczny flowklor ?
Jakie wra?enia ?

Traq

Advanced User
Reaction score
24

Nie mog? si? doczeka? dok?adnej premiery Dekady.

Cze?? tez nie mog? si? doczeka? premiery Dekady mam nadzieje ze nowa p?yta Eldo b?dzie lepsza od p?yty 27. A co my?licie o m?odym raperze kt?rym jest Vixen w wrze?niu wyda? swoja pierwsza legaln? p?yt? "Vixen New Ton" ma ju? piec swoich p?yt a ma dopiero 18 lat uwa?am ze ch?opak ma talent wni?s? co? nowego do polskiego rapu.

Je?eli kto? chce link do ca?e p?yty napisz do mnie i dam Ci link z w?asnym upem.

Status
Not open for further replies.