Warning: parse_ini_file(E:/Documents and Settings/LoL/Pulpit/0.3/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: Permission denied in D:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 13
Database error. Unknown database type in E:/Documents and Settings/LoL/Pulpit/0.3/config.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: ""
Warning: domdocument::domdocument() expects at least 1 parameter, 0 given in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_MonstersList.php on line 61
Fatal error: Call to undefined method domdocument::load() in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_MonstersList.php on line 62
9. Uwagi ko?cowe
Jak zauwa?yli?cie nie da si? mie? jednocze?nie odpalonego acc kamera i zarz?dza? baz? danych, wi?c je?eli b?dziecie chcieli zmieni? co? w bazie musicie podmieni? folder ‘htdocs’, a potem z powrotem ten z acc makera, pami?tajcie ?eby zawsze przed podrzuceniem zapisa? sobie folder z skonfigurowanym acc makerem w bezpiecznym miejscu.
Warning: Error parsing C:/OTS/Mujrawka/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 28
Ja mam takie pytanie. Co mog? robi? ?le je?eli robi? nowe konto na aac daje mi account number has?o wszystko ok loguje si? do tibii i z?e has?o lub account name?
NIE WPISUJE MI NIC W NAME A W ID
Tak, niestety jest z?y dzia?aj? na acc maker by gesior tylko xamppy 1.6.5 (i ni?sze)Czyli co bo ja mam ten xampp-win32-1.6.7 no on jest z?y do silnika do tibi 8.4??
A dokladnie w 5 b) wyglada mi to tak gdy wchodze na phpMyAdmin
to chce odemnie Uzytkownika i haslo wpisywalem pasy ktore podawalem w podpunkcie 4 e) ale to nie te....? co mam zrobic prosz o jak najszybsza pomoc.
Witam
Ja mam taki problem ze robie OTS Wszystko jest ok az do momentu jak chce zrobi? vocation nie mog? si? zalogowa? do siebie na ots cho? mam dobrego klienta nie wiem co jest grane na stronce w localhost mi si? normalnie loguje a na tibie nie chce i nie wiem czemu mo?e kto? pom?c?