Przepraszam, ?e tak p??no, by?em zapracowany, teraz postaram si? pom?c.
@Merech
Rozumiem, ?e zrobi?e? sobie konto na OTS, a potem wed?ug poradnika podmieni?e? folder 'htdocs' na ten podstawowy. Teraz musisz poda? login i has?o nie z OTS, tylko te kt?re ustawi?e? przy zabezpieczaniu XAMPPa.
@nurgiel
Nie wiem zbytnio o co chodzi, my?l?, ?e za bardzo namiesza?e?.
@Irys
Te? mia?em co? takiego na pocz?tku. Upewnij si?, ?e poda?e? dobre has?o do XAMPPa w config.lua itd.
@Miczek
Nie spotka?em si? niestety z czym? takim. Upewnij si?, ?e dobrze wype?ni?e?. Tam gdzie trzeba poda? IP to ma by? host, wi?c je?eli u?ywasz no-ip to podajesz ten host.
@shadow94
Je?eli tego tam nie ma to znaczy, ?e Apache si? nie zainstalowa?o. Usu? XAMPPa z ca?? reszt? i zainstaluj ponownie, dopilnuj, aby Apache si? zainstalowa?o. Ja mam czasem co? takiego, ?e mi Apache si? nie w??cza i trzeba w??czy? system od nowa.
@Damianos
Chodzi ci o to, ?e nie wida? tego napisu w niebieskim tle. Je?eli tak, to jest to b??d tej wersji Acc Makera i nie ma na to rady.
@Julek
Teoretycznie to nie powinno dzia?a?. Ten Acc Maker nie jest zgodny z wersj? TFS 0.3, a tylko taka jest do 8.2 . W rzeczywisto?ci mo?e ci dzia?a?, ale je?eli ty widzisz stron?, a kto? inny nie to znaczy, ?e masz ograniczone mo?liwo?ci swojego IP.
No ty chyba tyle. Jak co? to pisa?. Chc? te? napisa?, ?e po d?u?szej pracy z TFS doszed?em do wniosku, ?e jest to silnik w bardzo wczesnej fazie rozwoju i zawiera pe?no b??d?w, kt?re mam nadzieje wkr?tce zostan? poprawione.